Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna po 40

Czy warto grzebać się w przeszłości?

Polecane posty

Gość mrozynka
"Masz racje Facecie pod prąd. Oprócz Ciebie i może jeszcze 2 osób, na tym topiku są same śmieci , któtre się nudzą. " O to esencja kobiecosci w takiej jednej po 40. Pisze ze kobiety sa wulgarne i ze sie wstydzi byc kobieta a sama pluje jadem na odleglosc jak tylko moze. Stara i do tego wulgarna.

Czy śmieci to coś zdrożnego, przepraszam oświeć mnie młoda kobieto? Owszem porównanie człowieka do śmieci może być obraźliwe i celowo tego porównania użyłam. śmieci można segregować, porządkować, odpowiednio zagospodarowane i przetworzone można powtórnie włączyc w obieg materii i do tego dążę.

Gość mrozynka
Oswiece cie: porownywanie ludzi do smieci jest obrazliwe wiec smiem twierdzic ze jestes jedna wielka hipokrytka. Niby udaje wielce zgorszona bo jakie te kobiety sa wulgarne a sama robisz dokladnie to samo. Jestes chamska i wulgarna i tyle w tobie kobiecosci co nic.

Tak z ciekawości zapytam, czy nie drażniły Cię te wszystkie wypowiedzi, którymi częstowały mnie te zgryźliwe osoby?. Czy przyjęłaś front większości bo bezpieczniej w kupie?

Gość mrozynka
Jesli sie gdziekolwiek dopatrzylam zgryzliwosci to wlasnie w tobie. Bo wszystkie inne osoby staraly sie ci przemowic do rozsadku a to ty pierwsza zaczelas akcje obrazania ludzi tylko dlatego ze ich opinie nie byly zgodne z tym co sobie wczesniej postanowilas.

No i własnie potwierdziłaś regułę jaka się tu cały czas przewija. Niestety opuściłaś lekcję z czytania tekstu ze zrozumieniem. Może warto by było nadrobic te braki, jak sądzę jeszcze wiele dni przed Tobą, może Ci się ta umiejętność przydać. Warto!.

Gość mrozynka
Ja caly temat przeczytalam bardzo dokladnie. A ty kolejny raz potwierdzilas jaka z ciebie hipokrytka. Napisalam cos co ci sie nie spodobalo to najlatwiej teraz wyzwac. Jestes naprawde strasznie zalosna.

Gość mrozynka
I tyle co ci mam do powiedzenia. Pisz sobie co chcesz, wyzywaj, wklej jakies atykuly z gazet o zaburzeniach hormonalnych i tym podobne. Moze ci to przyniesie ulge. Zas z mojej strony to wszystko. I dzieki za udowodnienie mi ze glupota moze wystapic w kazdym wieku: zarowno wieku 20 lat i jak 40. Jakby ten topik napisala mloda dziewczyna to no coz...mloda. Ale w twoim wieku, cos: na glupiego nie ma rady. To tyle. Dobranoc.

Gość Maria_pia
Dobrze napisane mrozynko:)) W pelni popieram.

Tu się z Toba zgodzę, cały czas mi się nie podoba ton i forma w jakiej kierowane były posty do mnie. A sedna nie zrozumiałaś.

Stara, chamska i do tego wulgarna, żałosna, jedna wielka hipokrytka, zgryźliwa, robi z siebie idiotkę, pluje jadem na odległość. To epitety jednej tylko mrożynki, wspartej przez Marię_ pia, z jednej tylko, ostatniej strony. Sześć postów mrożynki na tej stronie i taka litania. Za dwadzieścia lat to pani mrozynka będzie skuteczniejsza od Agent Orange :D

Gość zapomniałeś dodać facecie
że nijaka pani po 40 zamieściła na tej samej stronie również 6- słownie sześć- postów z czego 5-słownie pięć - w conajmniej takimż samym tonie :O

aha - dodam tylko, że to ona jest gospodynia tego tematu ia tym samym swoim zachowaniem daje przykład innym wypowiadającym sie w tym temacie :O

Gość Ta cala czterdziestka ...
to po prostu znudzona kura domowa. Naogladala sie brazylijskich seriali jak to kochankowie wracaja do siebie po 20 latach takze w przyplywie desperacji i ona postanowila zadzialac:))) Te seriale to robia tylko wode z mozgu.

Zadziwiające jak moja przedmówczyni wiele wie na tema seriali brazylijskich? Tak to jest mój topik i ja nadałam klimat, który niestety został nagle zmieniony przez osoby, którym sie wydaje, że są bardzo elokwente i mądre. Szczycą się młodym wiekiem, jakby to był ich atut.I rzeczywiście tylko tym możecie się poszczycić. Nie zapominajcie młode osóbki, że Wam też czas leci i może wtedy zajmiecie sie dyskusją , moze na taki temat jak ten, który zamieściłam na tym forum. Opanowałyście topik, nie dacie dojść do słowa osobom, które mają cos do powiedzenia, obrażacie je.

Nie. Nie w tym samym tonie. Czytam ten topik od samego początku. Jego autorka ani razu nie użyła epitetu w stosunku do osób tu piszacych. Pisze spokojnie i kulturalnie. Nikogo słownie nie napastuje, w przeciwieństwie do większości tu piszących. Tak ja to widzę. Jak zwykle inaczej niż tłum :)

Opanowałyście topik, nie dacie dojść do słowa osobom, które mają cos do powiedzenia, obrażacie je. - Ty autorko jakaś chora jesteś cy cóś :O

przyrwnanie kogoś do śmieci jest wg ciebie zapewne komplementem :O

Gość Baska miala fajny biust
Nieeeee autorka nie obrazila nikogo...tylko od razu wyzwala wszystkich od nieukow bo napisali jej nie to co chciala przeczytac: prawdy. Ale ona ma prawo wyzywac ludzi i w jej mniemaniu jest bardzo dobrze wychowana a inne to sa wulgarne. szczyt hipokryzji i tyle.

Jestem pewna, że większoć nie wie jakie padło pytanie, a to takie proste...pytanie oczywiście, bo odpowiedź okazuje się nie jest taka prosta. Mam wrażenie, że rozmawiam z cudzoziemcami... Zastanawiam się dlaczego tyle wściekłości w tych wypowiedziach? Mam nadzieję, że to tylko głupota i chęć wyrzycia się. I z wiekiem minie. Dziękuje Facecie pod prąd:)

Już wiem, ta złość to niska samoocena. Brak wiary w siebie. Nie mogą znieść, że można rozmawiać bez ubliżania. Że wszystko można powiedzieć w sposób, który nikogo nie boli, nie obraża. Przecież Wy nawet nie wiecie o co pytałam, przecież ja z Wami na zadany temat nie polemizowałam . Naświetliłam temat i zaczęlo się opluwanie. W sumie nie było dyskusji tylko moja obrona, która została odebrana za atak. Ludzie szanujcie się. Już dawno bym zrezygnowała z udziału w tym topiku ale naprawdę zaciekawiło mnie co jeszcze wymyslicie "Młode damy"

Gość to byla tylko prowokacja
Jeszcze tylko jutro a potem znow szkola i dziewczynka co to napisala wroci znow do swych szkolnych obowiazkow. P.S swoja droga rodzice powinni bardziej zwracac uwage na to co robia ich dzieci.

Gość a_dusia
powiem Ci coś kobieto po 40 - może gdybyś inaczej sformuowała pytanie, które jest tematem Twojego topiku, nie byłoby takich - czyli wg Ciebie nieprzychylnych Tobie - wypowiedzi. bo widzisz gdybyś spytała czy warto wracać do przeszłości prawdopodobnie dyskusja potoczyłaby się inaczej - całkiem możliwe, ze tak jak to sobie zaplanowałaś, lub raczej pomyślałaś że tak będzie wyglądać :) - a jeżeli zapytałaś czy warto grzebać w przeszłości - to logiczną rzeczą jest to, ze grzebanie źle sie kojarzy - jakiekolwiek grzebanie i w czymkolwiek grzebanie :) ja ze swej strony uważam, i podtrzymuje to co napisałam wcześniej - naoglądałaś sie za dużo filmów i naczytałaś za dużo romansideł i....masz zdecydowanie za dużo czasu który próbujesz na siłę zabić na kafeterii :) i jeszcze jedno- do kieruję do - facerta pod prąd - nie jestem przeciwniczką mężczyzn, ale....nie lubię facetów, którzy wcinają się do jakiejś dyskusji głównie po to aby udowodnić wypowiadającym się tam kobietą to jakie one są głupie , złośliwe , jędzowate i w ogóle beznadzienje ponieważ są....kobietami :O

Gość a_dusia
taka jedna po 40 - a jak myślisz na czym polega dyskusja? - chyba raczej nie na przytakiwaniu sobie na wzajem ?:O

Gość a_dusia
*kobietom

Czy ja w którymkolwiek poście wyraziłam się, że się nie zgadzam z opinią wypowiadających sie tu na forum? Uruchom mózg a_nusiu, to narawdę nie boli

Gość Maria_pia
Taka jedna po 40 --urochum mozg raczej ty bo juz sama nie wiesz co piszesz. Wyzwalas wszystkich od nieukow, od zgorzknialych, od zazdrosnych. Obdzielilas wszystkimi mozliwymi epitetami a teraz piszesz ze sie zgadzalas. Naprawde spedzasz za duzo czasu przed komputerem i przed tv. Juz wroc lepiej do czytania tych listow.

Gość to byla tylko prowokacja
Niech ona lepiuej wroci do czytania podrecznikow bo inaczej nie przejdzie do nastepnej klasy.

Gość a_dusia
taka jedna po 40 w sumie toja teraz nie kumam o co Ci chodzi :O

Gość Maria_pia
Taka jedna po 40 ma doznala przesilenia tzw szarych komorek.