Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna po 40

Czy warto grzebać się w przeszłości?

Polecane posty

Gość ahjkloiuytr
kur.. aż się niedobrze robi. Stara ma kryzys wieku średniego i bzykać się jej zachciało. Teraz ruszy na starego, bo młodzi na próchno nie spojrzą. Żal rodziny takiej cichodajki.

\"Czy warto po latach dochodzić prawdy? \" W pierwszym poście, w ostatnim jego zdaniu, autorka zadała to pytanie :)

Gość a_dusia
Facet pod prąd - no cóż wg mnie np wracanie do przeszłości to jednak nie to samo co dochodzenie prawdy :) ale kombinuj :)

Do faceta pod prąd przede wszystkim ... Znam odpowiedź, pomimo że nie zadałam pytania. Jak już wspomniałam na początku topiku, mam z nim kontakt. W czasie rozmowy sam wrócił do przeszłości. Już słyszę radość niektórych, że właśnie one miały rację... Jesli chodzi o ich przekonanie co do pytania dlaczego przestał pisać to owszem miały rację, tak stchórzył by napisac ten ostatni list ? Chociaż powody dla których mnie \"olał\" (celowo użyje tego określenia), pozostawię dla siebie. Na pytanie , które zadałam na forum \" Czy warto grzebać w przeszłości, Czy warto dochodzić prawdy\" Czy to dochodzić prawdy, czy grzebać w przeszłości to jest w tym przypadku to samo. Bo akurat w grzebaniu przeszłości chodziło o o wyjaśnienie - dojście do prawdy. Cieszę się, że znam prawdę, dobrze się z tym czuję bo wiem, że nikt nie ma do mnie żalu a ja też go nie mam. Jestem szczęśliwą osobą, dobrze mi z tym co mam. Zapewniam, żadnych uczuć poza sympatią, która rodzi się w teraźniejszości do tego pana nie mam.

Gość byłam jedna z tych
co odradzały sie spotkac. autorko, milo z Twojej strony, ze napisałas co dalej w zwiazku z tym Twoim"grzebaniem sie w przeszłosci". Pozdrawiam

Gość również z tych co
radziły nie rozgrzebywać zamkniętych rozdziałów Cieszę się, że podjęta przez Ciebie decyzja okazała się słuszna. Może kiedyś samej będzie mi łatwiej wyjaśnić jakieś zaległe sprawy. Powodzenia i przyznaję się do błędu. Katarzyna

Katarzyno, mylić się jest rzeczą ludzką.Najważniejsze przyznać się do błędu:). Miałam wątpliwości..., inaczej nie było by topicku. Najważniejsze, że nie musiałam wybierać pomiędzy tak czy nie. On za mnie rozstrzygnął ten problem. Co znaczy, że wraz z wiekiem jednak rozumu przybywa... Pozdrawiam:)