Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

ja to chyba za duzo romansów sie naogladałam i szukam tego w zyciu a jak waidomo idealow nie ma

a wogole mnie drazni bo go nie ma a jak jest to mnie wkurza i tak ciagle cos a co do pakowanie to owszem czasem mam ochote go wyrzucic by przemyslał ale zawsze pomysle nmix zrobie:P a u nas ostsnio mamy ciezkie dni kłocimy sie o wszytko mały rosnie super wizyta wypadłą dobrze tylko płacz przy szczepieniu

no tulipanek ma racje------za duzo seriali ogladamy jak to tez mój mowi a potem szukamy ksiecia z bajki...ze nas bedzie codzienneie przytulam...mowil kocham i nosil na rekach/:P a tu zycie normalne z nami i spadamy na tyłek z białego rumaka:P

no ja wlasnie przypuszczam, ze wystarczy z naszym ksieciem zamieszkac... a z czasem przestanie tego ksiecia przypominac....dziewczyny jekie wy macie doswiadczenia w kwestii wspolnego mieszkania? bo my sie nad tym zastanawiamy.... tylko ze ja sie boje;)

no a zycie nie jest usłane różami i chyba kazdy ma jakies problemy a niektorzy maja jescze duzo gorsze od nas a my narzekamy ale ja sie ciesze ze czytam to forum bo widze ze moje problemy to nic w porównaniu do tych tutaj

ja ze swoim męzem zamieszkałm po 3 miesieacach i było fajnei potem wszytko wychodziło ale uczylismy sie sieboie nawazjem czasem kłotnią czasem wojną czasem rozmową i jakś doszlismy do ładu ale jak w każdym zwiazku sa burze

mieszkanie razem duzo daje i mozna naprawde poznac sie na wzajem, ja wczesniej byłam z facetem 10 lat i sie skonczyło mieszkanie razem to wspólne problemy kasa no a wtedy mozna sie dowiedizec najwiecej o człowieku

a my mieszkamy osobno i pewnie tak zostanie do konca...tzn do slubu jesli sie doczekam hehe:P:P

no ja sie wlasnie boje, ze teraz jest fajnie, ale skonczy sie to po wspolnym zamieszkaniu.... ze wlasnie zacznie sie wojna o przyslowiowego pilota, ze trzeba bedzie sie martwic zeby lodowka byla pelna, wyprane itd. a w tym nic romantycznego nie ma....

ojj muffinka jak mozesz poczekac nie czujesz do konca ze chcesz to poczekaj...jeszcze sie namieszkacie razem ze bedziecie sie mieli dość:P trzeba sie cieszyc tym co ma sie teraz....to przysłowiowa wolnościa bynajmniej ja tak narazie chce:D

MUFFINKA CIESZ SIE ZE MASZ ROMANTYKA :0 BO MÓJ CHŁOP TO Z NIGO ROMANTYK JAK Z KOCI DUPY TRĄBA :D:D:D: no po zamieszkaniu trzeba pałeczke przejąc

ja sie wyszalałm za wszytkie czasy i jak poznałam meza to sie anioł zrobiłam :P

myszka a czy twoj tez nie raz obrazi cie jakimis niemiłymi słowami? bo moje sie to czesto zdaza a potem mowi ze tak nie mysli bo inaczej by ze mna nie był- wiec po to je wypowiada? ach ci faceci

w pewnym stopniu mam romantyka, ale przede wszystkim mam partnera.... nawet snaidanie, obiady robimy razem,... tzn nie ze on przed tv, a ja w kuchni.... razem robimy co czasem jest dobre, czasem nie.... bo jak sobie przypomne ten nasz bajzel w kuchni jakn robilismy nalesniki po meksykansku i oboje chcielismy sie nauczyc te nalesniki podrzucac;) rezultat byl taki ze wszystko bylo bwszedzie;)

jesli chodzi o to to nie nawet jak sie kłocimy ja sie dre a on kochanie , myszko a mnie aż szarpie :D

a to jesli chodzi o gotowanie to moj czesto gotuje teraz jest w domu na chorobowym to codziennie obiady robi, pierze, sprzata-pod tym wzgledem nie narzekam :-)

nasz wspolne fotki moj ma na swoim telefonie i musze poczekac az do mnie wpadnie i je przerzuci na kompa, bo on ma bluetooth, a ja n iestety nie:( a moj mail jak cos to brenda8-84@o2.pl

mój tez swietnie gotuje , sprzatanie na poziomie dobrym ale pranie :O

no to jak i wy chcecie to ja tez:P agata-w20@wp.pl odesle swoje:P muffinek a Ty skad pochodzisz?

nam sie pralka ostatnio zepsula to pierze recznie wszytko i ani razu nei narzekał:-) predzej mnei to wkurza jak czasami sama chce cos przeprac w rekach to narzekam a jelsi chodzi o sptrzatanie to nei pamietam kiedy to ja ostatnio robilam...haha, siedzi w domu to niech sprzata nie:-)

muffinka zdjecia idą do ciebie no mnie aż trafia jak on tak do mnie mówi a ja sie wyprówam a na koniec smiech i seks :P

hmm... ja mam sie ze swoim tyle dobrze, ze zna sie na sprzetach, bo sie zajmuje produkcja muzyczna ... ja jestem w tym zielona ;)