Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

eee to super...domeczek to fajna sprawa...a jeszcze jak sie go buduje własnymi silami to az sie chce pracowac przy nim...moje słonko tez mowi o domku zreszta on mieszka poza miastem ja w bloku takze jemu ciezkoby bylo przeniesc sie do loku zresztaie mu dziwic...bo w domku to na dzialke sobie wyjdziesz...ogródeczek sobie zrobisz...i jak to sie mowi nawet w majtkach mozesz biegac:D

no racja ale ja tez wczesniej mieszkalam w domu-wlasnie tam wracam-a z moim wynajelam mieszkanie w bloku i poweim Ci ze sie kiedyś zarzekalam ze nigdy w bloku miekszac nie bede a wcale nie jest tak złe- idzie sie przyzwyczaic

no ja niewiem jak jest mieszkac w domku ale mam nadzieje ze kiedys niedlugo sie dowiem....a w bloku to coż mozna robic w wolnym czasie...telewizor, internet ale jak to sie mowi kazdemu pasuje co inneg:P

tulipanek a ty tez masz taka dośc luzacka prace ze w miedzyczasie soie popisujemy na caffe:D myszka-------ale ci dobrze...na spacerki sobie chodzisz z kochanym saynem:)

nio:-) ostatnio nie mam nic do roboty, zajmuje sie rpzetargami a tych nie mamy naraize :-) wiec luzy a Ty co tam robisz? myszka- no Tobie to dobrze :-) jak na dworze, ciepło?

myszka83 ----zazdrosze Ci, ja sie juz nie moge doczekać kiedy tak bede z dzidzią spacerowac:-)

a ja zajmuje sie autokarami turystycznymi a dokladniej to wynajmem ich na wycieczki roznego rodzaju:D i jeszcze nie jest taki ostry sezon ale z tego co widze to powoli zaczyna sie rozkrecac i w kwietniu maju czy czerwu to nie bede miala sie czasu podrapac:P

no oczywiscie ze mam ale teraz jak sie wpracy przed monitorem wysiedze to potem juz niemam siły patrzec na to dziadostow bo mnie oczy bolą....jak sie zrobi cieplej to bede na rowerze jezdzic zeby sie relaksowac:P

rozumię Cie bo mam to samo, czasami przez cały tydzien komputera nie właczam, chyba ze moje kochanie cos robi na nim :-)

syn usnął :) bo na spacerkach oglada przyrode :D no tak sezon na wyjazdy sie niedługo roczpocznie saMI W MAJU WYJEŻADZAMY CO ROKU zresztą

nio:-) wreszcie :-) dobrze ze jeszcze to caffe jest i ogolnie internet bo bym sie tu zanudzila chyba

myszka- odebrałam zdjęcia- kurcze jako ten mały jest słodki, tak bym chciała takiego :-))

ale tak sobie przegladam to nasze caffe i widze ze tylko my we trzy w sumie zostałysmy:)

zawsze tajk jest na poczatku tłup a potem kilka osób skad wy jesteście ??? ja łodz

hahha, no juz sie nie moge doczekac, moze to nawet juz bo okres powinnam wlasnie dostac więc sie okaze :-)

myszka a tak z ciekawosci bo patrze na suwaczki i wychodzi mi ze 2 miesiące po ślubie sie benio urodził :-) to juz chyba byóło dosyć widoczne co?-) braliście kościelny? my narazie tylko cywilny

było widac owszem ale ja czułam sie swietnie cało noc szaleliśmy szczerze to my nie chileismy slubu koscie;lnego ale rodzice namawailai no i tak wyszło ale teraz oboje sie cieszymy