Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

no jak to niema zdjec??? cholerka myszce na złego maila wyslalam a do Ciebie nie dotarlo??? cos z tym netem sie dzieje?:(

mail doszedł , opisane są zdjęcia ale nie ma dołączonych ich w załączniku :-(

ok :-) ciekawe czy dziś sie ktos tu jeszcze odezwie:-) myszka pewnie jeszcze śpi z małym :-)

hehe myszka sie odewie i pewnie na tym sie zakonczy...wszyscy sie jakos wykruszyli i jestesmy trzy:) choc przyznam sie ze ja innych nie znam:P

wieszco mam do Ciebie taka sprawke....czy Wy jak mieszkaliscie osobno to zawsze twoj narzeczony dzwonil...czy zawsze miał ochote sie przytulic do ciebie czy buziaka Ci dac??

wiesz my poznaliśmy sie przez czat, pierwsze spotkanie szybko bo juz po 3 dniach pisania ale to temu ze stwierdzialm ze nie bede siedziec w domu i sie zamartwiac a byłam wtedy w depresji po nieudanym zwiazku, spotkalismy sie 2 razy i na 3 randce juz zostalam u niego prawie do rana, czesto pisal, dzwonil ,cały czas na GG pisalismy, moje kochany stweirdzil zebym u niego czesciej zostawała na noc bo bedize nam lepiej sie wydiwac i bede miala blizej do pracy-bo to w tej samej miejscowosci, tesknilismy bardzo za soba i chcioelismy byc caly czas razem :-) takze nasz zwiazek szybko sie rozwijał, a juz po 2 miesiacch wynajeliśmy mieszkanie

moj W był po nieudanym 5-letnim zwiazku, prawie rok był sam zanim zaczal sie z kims spotykac a ja w sumie byłam druga dziewczyna po jego byłej i stwerdzil ze to wlasnie mnie chce :-) szybko sie to wsyzstko potoczylo- nigdy bym nawet nie pomyslala bo dla mnie nawet to było za szybko ale stweirdzilam ze raz sie zyje, mam swoje lata wiec co:-)

a co do tesknoty- my mieszkamy razem 8 miesiecy a ja jak jestem w pracy to nawet za nim tesknie :-) On nie raz sie przyznal ze jak w pracy jest to mysli tylko o tym zeby juz wrocic do domu i sie przytulic do mnie, choc jak sie zapytam czy tesknił to mowi ze nie tesknił bo ma mnie na codzien i jak jest w rpacy to odpoczywa ode mnie :-)

no tak:-) wczesniej byłam 10 lat z facetem, mieszlaismy daleko od siebie, widywalismy sie tylko w weekendy i moze temu sie to rozpadło

jestem witam ale poieknie słonecznie i ciepło a my dzis mamy wizyte u pediatry i szczepoienie zdjecie hmhmhmhm super ja wysyłam swoje

wy tu o poznaniacg gadacie no no my w mojej pracy sie poznalismy tęz szybko poszło ja byłam po 5 loetnim niudanym zwiazku a on mieszkałm 4 lata w swinoujściu i wrócił na chwile i zostal

jak tam mały? co teraz robi? a pwoeidz mi czy twój mąż wie ze piszesz na caffe i masz zdjecia wasze dostepne? tak z ciekawosci pytam

mój synek spi maż wie ze pisze tu na caffe i ze fotki dostepne sa i nic z tego nie robi tylko sie smieje zawsze czy sie nagadałm z psiapsiułami

haha no to pospał :-) a no to spoko bo sie zastanawiam jak faceci na to reaguja, moj nic nie wie narazie wiesz moze nie chce zeby ktos go poznal i czytal to wszytko bo po co my z agacjone 23 wysyłamy zdjecia na maila bo ona tez nie chce na forum wystawiac zdjec :-) oboje jestesmy z małych miast :-)

jestem dziewcynki myszka--------------zdjecia bardzo ladne zwlaszcza to slubne sliczna mialas sukienke, jejku jak ja bym chciala juz taka zalozyc...:D to co tulipanek znowu same jestesmy:D

Gość tuliapnek-
juz jestem

my idziemy dzis do kina na lejdis a potem moze jakies bryku bryku:P wieszco tulipanek zmienie sobie nica na cos iinego bo ten moze sie wydac podejrzany...zaraz jakis wymysle ooo ty masz tulipanek to ja sobie wezme frezja...moze bedzie dostepny:D

no słyszałam ze ten film jest super :-) nowy nick mowisz no coz trzeba bedize sie przestawic :-)