Gość tyneczkaa Napisano Luty 10, 2008 asiorek79 czy to znaczy ze pijesz tylko wode????????? czy dolaczylas tak duze jej ilosci do jadlospisu? ja obecnie wypijam 2l dziennie samej wody plus oczywiscie inne plyny i juz mama wrazenie ze pecherz mi peknie, jak ty to zrobilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 Nick----------->Wiek--->Wzrost--->Waga była--->Waga jest-------->Cel tyneczka-- -->23------>162---- ---->70------------>70----------------->55 Paulina77--- ->18------>168--------->77------------>77----------------->60 Pippi---------->29------->170--------->91------------>72----------------->65 chyba tak moze byc Paulina77 pozwolilam sobie Ciebie tez wrzucic mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 oj co to wyszlo juz poprawiam he,he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 Nick----------->Wiek--->Wzrost--->Waga była--->Waga jest------>Cel tyneczka-- -->23------>162---- ---->70------------>70---------------->55 Paulina77--- ->18------>168--------->77------------>77---------------->6 0 Pippi---------->29------->170--------->91------------>72 --------------->65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 Nick---------->Wiek--->Wzrost--->Waga była--->Waga jest----->Cel tyneczka---->23------>162---- ---->70------------>70--------------->55 Paulina77---->18------>168--------->77------------>77--------------->6 0 Pippi--------->29------->170--------->91------------>72 -------------->65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 Nick---------->Wiek--->Wzrost--->Waga była--->Waga jest----->Cel tyneczka---->23------>162---- ---->70------------>70--------------->55 Paulina77---->18------>168--------->77------------>77--------------->60 Pippi--------->29------->170--------->91------------>72 -------------->65 nie wiem co sie dzieje dziewczyny, ratunku pomozcie jak ppisze to normalnie wyglada a tutaj takie cuda pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 Nick---------->Wiek--->Wzrost--->Waga była--->Waga jest----->Cel tyneczka---->23------>162---- ---->70------------>70--------------->55 Paulina77---->18------>168--------->77------------>77------- ------->60 Pippi---------->29------->170--------->91------------>72 ------------->65 ostatni raz probuje jak nie wyjdzie to zrobcie to ktoras ja za ciemna jestem he,he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyneczkaa Napisano Luty 10, 2008 Nick---------->Wiek--->Wzrost--->Waga była--->Waga jest----->Cel tyneczka---->23------>162---- ---->70------------>70--------------->55 Pippi--------->29------->170--------->91------------>72 -------------->65 Paulina77---->18------>168--------->77------------>77------- -------->60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 na szczescie teraz wyglada troche lepiej , ale jak ktoras bedzei sie dodawala to wyrownajcie jeszcze troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyneczkaa Napisano Luty 10, 2008 heheh i udalo sie ! ja zmykam do zobaczenia jutro i prosze sie nie dac napadom glodu zachciankom slabosciom i innym dziadom paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 tyneczkaa dzieki nie wiem co sie u mnie dzialo sorki za zasmiecenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 tyneczkaa papatki i trzymam kciuki zeby nasz dzien byl jutro dietowy i zebysmy niemialy pozniej wyrzutow sumienia, ze jestesmy slabymi kobietkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina77 0 Napisano Luty 10, 2008 nie mam nic przeciwko Pipi xD 3mam za was kciuki kobity:P za siebie też:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 10, 2008 to do jutra laseczki trzymajcie sie wszystkie mocno, ja dzis zaszalalam troche, ale ostatnie moje urodziny z 2 z przodu to mi sie nalezalo, od jutra dalej kontynuuje moje postanowienia bo tak jakos lepiej sie czuje z nimi milej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiorek79 0 Napisano Luty 10, 2008 tyneczka ja piję wodę oraz normalnie jem, Wyzuciłam jedynie słodkości typu ciasto, ciaska, batony, czekolady, itp. jem jabłka, normalny obiad ale w o połowę mniejszy. poza wodą piję też slim figure.a jak chcę poruszać brodą, bo lubie coś przekąsić i nie umiem się tego wyzbyć to jem słonecznik lub pestki z dyni. no i błonnik o którym pisałam z początku.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiorek79 0 Napisano Luty 10, 2008 moje dane kobitki: asiorek79 wiek: 29 wzrost: 170 waga była:79 waga jest:79 cel: 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyneczkaa Napisano Luty 11, 2008 witam drogie panie tabeleczki ciag dalszy Nick---------->Wiek--->Wzrost--->Waga była--->Waga jest----->Cel tyneczka----->23------>162---- ---->70------------>70--------------->55 Pippi---------->29------>170--------->91------------>72 -------------->65 Paulina77---->18------>168--------->77------------>77--- ---- ------->60 asiorek79---29-----170-------79-----------79--------------55 jak wasze samopoczucia? nowy tydzien sie zaczal, mam nadzieje ze i nowe sily do walki sa? ja w sumie juz drugi tydzien choruje.. grypsko paskudne mnie trzyma wiec troche oslabiona jestem ale sie nie daje zlym nastrojom. mam nadzieje ze wy rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiorek79 0 Napisano Luty 11, 2008 witajcie. Zaczynam się zastanawiać nad głodówką. Może jak się dziś uda to kupie książkę aby się dowiedzieć wszystkiego co należy. Życze zdrowia tyneczkaa. Ja mam sily. życze wszystkim rowniez powodzenia i sil w wytrwaniu do celu. trzymam za nas wszystkie kciuki. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina77 0 Napisano Luty 11, 2008 pierwszy dzien prawie za mną :D jak wam idzie dziewczyny? Ja dziś tak ...no cóż. ograniczam sie:D zjadłam rano na śniadanko kromeczke pieczywa wasa z szynką, pozniej dwie kromeczki chleba z serkiem almette i zupke owocową zaciągniętą lekko kislem:D teraz przymierzam się do robienia brzuszków:D ale najpierw chyba musze do łazienki;p pobijam rekordy w piciu wody:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evelca Napisano Luty 11, 2008 evelca wzrost 170 waga 73kg była waga 73kg jest będzie 55kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evelca Napisano Luty 11, 2008 no mi pierwszy dzien jakos minąl jest całkiem niezle bez grzechow obżarstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evelca Napisano Luty 11, 2008 Jka obiecywałam na początku tematu dzisiaj rano był rowerek i zero słodyczy. Jutro zamierzam znów pedałować minimum 30 minut Ach no i oczywiście dziś wieczorem brzuszki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina77 0 Napisano Luty 11, 2008 ah zebym miala rowerek stacjonarny to bym pojezdzila a tak zostają mi brzuszki...:P znasz coś dobrego zeby troche sadełka z ud zrzucić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milenka_ Napisano Luty 11, 2008 czesc dziewczyny.! chetnie do was dolacze. zawsze razniej z kims niz samemu :)) brzuszki chyba tez bede codzinnie robic ale tak mysle czy twistera do tego nie dolaczyc po 15 minut dziennie. podobno daje bardzo dobre efekty w krociutkim czasie :D brzmi zachecajaco;> evelca, na uda najlepiej jesli robila bys przysiady badz nozyce, ale nie szybkie tylko bys musiala je robic starannie i wolno. a powiedzcie dziewczyny, co myslicie o 2 tygodniowej diecie owocowe? podobno swietnie oczyszcza organizm, mozna jesc wszystkiego ile sie chce oprocz bananow( zadna strata, i tak nie lubie;) ) , dostarcza duzo witamin, i odchudza przez ten czas okolo 8 kg. moze warto sprobowac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milenka_ Napisano Luty 11, 2008 albo myslalam tez o diecie kopenhaskiej, nawet zaczelam diete jadlospisem bardzo zblizona do niej ale jest ona trudna i nie latwo sie przemoc do niej. chociaz efekty potrafia byc superowe.!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 11, 2008 witam wszystkie Kobietki moj dzien minal jak zwykle planowo jadlam 5 razy co 3 godziny tylko herbatki popoludniowe wypije dopiero teraz bo na dworku dzis bylo tak super, ze szkoda bylo w domu siedziec asiorek79 -------ja nie radzilabym Ci glodowki, no ale jak ma Ci to pomoc w dalszym dietkowaniu to trzymam kciuki jak sie zdecydujesz Paulina77 -------podziwiam za wytrwalosc w robieniu brzuszkow ja zawsze pociagne tylko kilka dni po 20 he,he na raz evelca------------tak trzymaj z rowerkiem, ja od dzisiaj dolaczylam stepper ale rano udalo mi sie tylko 500 krokow zrobic, brak kondycji, bede zwiekszac kazdego dnia zeby sie nie zniechecic, ale za to corke doprzedszkola zawiozlam rowerem i odebralam pieszo, a nei autkiem jak zwykle to juz w koncu cos milenka_----------co do dietki owocowej to nie moge pomoc, bo nigdy takiej nie stosowalam ,chociaz ja jem 2 razy dziennie owoce ale niewiele i tez oprocz bananow, bo tyle ze sa niewskazane to slyszalam pozdrawiam i zycze Wam dalej silnej woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pippi Langstrumpf 0 Napisano Luty 11, 2008 tyneczkaa -----popatrz umknelas mi gdzies tam he,he no wspolczuje chorobska, ja w zeszlym tygodniu antybiotyk na migdalki bralam, a dzisiaj rano znowu cos wgardziolku skrobie trzeba uwazac teraz na zdradliwa pogode trzymam kciuki, zebys sobie nie popuscila ze wzgledu na chorobe pamietaj to zadna wymowka he,he papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina77 0 Napisano Luty 11, 2008 Pippi Langstrumpf: masakra zrobilam 60 i wysiadam xD zmusze sie do 40 jeszcze teraz zeby ta stówke dziennie...:P zrezygnowalam z kolacji:P wogole postanawiam jej nie jeść:D i zważę się dopiero w poniedziałek następny xD w poniedzialek urodzinki kumpelki...:P trzeba jakoś wyglądać;) moze chociaz z 2-3 kg polecą;) jak myślisz? aaaa tak wogóle to wiem ze jest post wiem wiem xD ale sobie wlączylam fajną muzyczke i troche potańczylam:D a właściwie wariowalam do rytmu;) taniec spala dużo kalorii:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina77 0 Napisano Luty 11, 2008 asiorek79 a co do glodówki to polecam taką tygodniową. ale do tego trzeba się odpowiednio przygotować i jak pracujesz to nie polecam bo strasznie męczy. pojawia sie przy tym straszny oddech i pocenie. spowodowane jest to oczyszczaniem organizmu z toksyn. ale świetnie oczyszcza. na tygodniowej schudłam 5 kg:P pewnie 2 to byla sama woda:D no ale nie ukrywam waga poszla w dół a przez zaniedbanie znów skoczyla w górę dlatego znow się odchudzam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina77 0 Napisano Luty 11, 2008 ehhh dobranoc kobity:D chce mi się słodkiego więc ide...spać ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach