Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania....25

czemu faceci są tacy poje**ni ?

Polecane posty

Gość Ania....25

Sami narobią problemów, a później mają pretensje do całego świata. Historia mojego związku wygląda tak: poznaliśmy się 3 lata temu, po roku stwierdził że to nie to, że mnie już nie kocha, że wybiera wolność. Odszedł, płakałam, rozpaczałam. On w tym czasie był z inną kobietą. Po kilku miesiącach zaczął dzwonić, przychodzić, błagać. Mówił że zrozumiał. Ja byłam na tyle głupia i wciąż zakochana że wybaczyłam, postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, wynajęlismy nieduże mieszkanko, zaczelismy się urządzać. Po niecałych 2 latach zdradził mnie, do czego się przyznał i powiedzial że jednak nigdy mnie nie kochał, że to była pomyłka, że się mnie brzydzi, że wciąż grał i masę innych strasznych rzeczy. Znów odszedł. Tym razem doszłam do siebie szybko. Znienawidziłam go. Poznałam kogoś innego. A on... znów do mnie pisze i dzwoni. Że nie potrafi pogodzić się z naszym rozstaniem, że nie rozumie tego. Że kochał mnie jak nikogo, ale życie nam błędnie pokazało że nie umiemy się dogadać (???????????). Pisze w taki sposob jakby komplentie zapomnial że to ON mnie zdradzał, okłamywał, zostawiał. Jakby miał amnezję!!! Pisze do mnie kazdego dnia dyrdymały że jestem miłością jego życia, że nienawidzi losu za to że zmusil nas do rozstania (????). A najlepsze - że on sie naprawde starał, naprawde kochał, naprawde mu zależało. :O:O:O:O Ja mu nie odpisuję i mam go głęboko w dupie, ale nie mogę wyjść z podziwu jakimi pojebami, kłamcami i skurwysyami są faceci.

Gość dziunia25
ja też nie rozumię facetów. To świnie i tyle

Gość hi hi hhhhiiii
a potem tacy faceci zakładają na kafe tematy " porzuciła mnie bo byłem za dobry" :o

Gość dejot
są pojebani a i tak na nich lecicie....więc kto tu jest pojebany ?

Gość ............................o.
na to pytanie nikt nie zna odpowiedzie ale dam ci dobra rade odpowiedz mu smsem "odpierdol sie" normalnie pojeb

Gość no faktycznie
niezły pojeb z niego. Masz szczęście, że się ocknełaś w porę. I że go już nie kochasz. Bo w przeciwnym razie byś sobie fundowała powtórki z rozrywki przez kilka lub nawet kilkanaście lat. Życzę Ci dużo szczęścia w nowym związku. :)

Gość Ania....25
"a potem tacy faceci zakładają na kafe tematy " porzuciła mnie bo byłem za dobry"" żebyś wiedziała naszemu wspolnemu (chcoaz dalekiemu dla mnie) znajomemu powiedział że naprawdę się starał, że był "za dobry, a to nie popłaca" hmm... a moze za kazdym razem gdy mnie zdradzal, oklamywal i zostawiał, tak naprawde jego ciało przyjmował jakiś Obcy, a ja teraz oskarżam Bogu ducha winnego chłopaka? ;) :D :D :D

miałam to samo, identyko, też mnie zostawiał, wracał, potem zdradzał. Dałam sobie spokój. Ostatnio znowu pisał, że się zmienił. Nie uwierzyłam. Nie mogę mu zaufać, nie umiem. Są porąbani, pewnie mu z inną nie wyszło i się zreflektował co stracił.

Gość
Ania....25 => słabi i głupi są zjadani. Niezależnie od tego jakiej płci jest "drapieżnik" i "ofiara". Sorki dziewczyna, ale nie popisałaś się sama, dałaś się przerobić jakiemuś bucowi, a pretensje masz do ogółu. C'est la vie.

Gość Radekl
A moze to wy jestescie pojebane? Mozna byc dobrym dla was, a wam i tak malo, latacie za innymi, a potem placzecie jak w koncu ruszycie mozgownice i pomyslicie co robilyscie.

Gość do ani 25
ale chyba po tym wszystkim nie wrocisz do niego?