Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dmuchawiec 99

Wkurza mnie takie gadanie

Polecane posty

Gość Dmuchawiec 99

zauważłam,że faceci cały czas narzekają,że musza ciągle z tą samą babka siedzieć,że nie ma to jak młode,pociągajace,to rajc dla oka...mam dopiero , albo aż -32 lata i zastanawiam się co to będzie za 10 lat?? można zwariować oni chyba myślą,ze sie wogóle nie starzeją,przecież co niektórzy w wieku trzydziestu paru lat wyglądaja 2 razy gorzej od nas!,wielkie brzuchy,przerzedzone włosy,brzydka cera,czego oni chą??? i prawie każdy z nich gada to samo,np. że kobieta po 30-tce ulega "procesowi zdupienia ",ze potrzebują więcej kobiet,co tam jedna,a mój w rzeczywistości to nawet jednej zaspokoić nie potrafi,to my powinnyśmy mieć conajmniej dwóch kochanków! Denerwuje mnie to ciągłe gadanie nie wspominając juz z jakim zachwytem patrzą na nagie kobiety,wiem że są wzrokowcami ale bez przesady,cos wspomniałam kiedyś na ten temat znajomemu,to mi powiedział,ze sie nie mam przejmować bo po paru latach bycia razem to już tak jest,każdy facet ma tak samo i nigdy nie przestaną im się inne podobać,szkoda tylko,ze ja taka nie jestem....

Gość brutalne ale prawdziwe
musze sie z toba zgodzic, niestety panowie szybko dziadzieja, zazwyczaj wynika to z braku dbania o swoj wyglad, ale my kobiety mamy wygladac jak modelki, a po ciazy wygladac jeszcze szczuplej niz przed :)

skoro ci tak mówił to dla ciebie to powinien być komplement bo kobieta ulega temu procesowi znacznie wcześniej :classic_cool:🖐️

Gość Dmuchawiec 99
bardzo śmieszne Pedro! chciałabym zobaczyc jak ty bedziesz wyglądał lub wyglądasz w tym wieku,po drugie on do mnie tak nie mówi,słyszałam to gdzieś o tym procesie zdupienia

starzejesz się, to nieuniknione. pogódź się z tym kobieto!

Gość Dmuchawiec 99
a ty zostaniesz wiecznie młody? no gratuluje,szkoda tylko,ze twój wisiorek sie szybko zestarzeje...

powiedziała co wiedziała...💤 piszesz w temacie o twoim problemie czy moim? o mnie to ty się nie martw, spójrz lepiej do lustra :classic_cool:

Gość calkowicie sie nie zgadzam
kobiety starzeja sie szybciej i brzydziej niz mezczyzni. przynajmniej z moich obserwacji. 40-stolatek jeszcze jest b. atrakcyjny, natomiatk 40-tolatka juz niestety nie jest zbyt pociagajaca mimo wiekszego dbania o siebie.

Gość Dmuchawiec 99
ha ha ha! ty wiesz jak ja wyglądam,a najlepsze jest to ,ze Polacy to dopiero karykatury,nie ma na czym oka zawiesić,tylko,ze my Polki jesteśmy taktowne i nie gadamy wam tego prosto w oczy w przeciwienstwie do was i nie wchodz juz tu wiecej bo nie pytałam cie absolutnie o nic,a jak nie masz co robić to spływaj falami....

Gość Dmuchawiec 99
tak zalezy jaki 40 latek na pewno nie Polak!

hehehehe, jaka zakompleksiona frustratka, nie ma co :D

Gość Dmuchawiec 99
Pedro -następna polska karykatura,założe się,ze ten łysy,czerwonoskóry na fotce w necie to ty!

pokaż tą fotkę bo z opisu się zgadza. jestem łysy i czerwonoskóry i noszę pióropusz :classic_cool:

Gość ewelinxxx
tiaaa...faceci w Polsce są zaniedbani, wpychanie kiełbasy na przemian ze schabowym, przepijane notorycznie liotrami piwa..to standard..i w niedługim czasie, po przekroczeniu magicznej trzydziestki pokazuje tego opłakane rezultaty. Są też zbyt leniwi aby w porę opamiętać się i spróbować z jakąś dietą? to już sukces,że w ogóle pracują! ;-)) bo po pracy to tylko 2 mozliwości, komp lub tv ;-)) Nie powiem, są wyjątki ale policzyć można na palcach. natomiast- my- kobiety, zawsze i wszędzie gotowe jesteśmy na wszelakiego rodzaju wyrzeczenia i poświęcenia(niestety) i prześcigujemy sie w wymyślaniu co by jeszcze zmienić, polepszyć czy udoskonalić i niby dla kogo? otóż czasem i dla samych siebie drodzy państwo!!! naturalna kolej rzeczy starzeć się, ale można to robić w dwojaki sposób: zapuścić się na maxa i narzekać od świtu do nocy lub.. starzeć się ładnie i z godnością , nie zapominając o sferze duchowej czy intelektualnej, co jest równierz nie bez znaczenia!!!

Gość ewelinxxx
..a-ha dobrze,że sprawdza się powiedzenie..każda stwora znajdzie swego amatora :-) taki zapuszczony facet ma częstokroć zapuszczoną kobietę( to nie reguła, ale tak bywa) no i potem tak lubi na nią ponarzekać, że stara brzydka i najlepiej do wymiany..? no ale nie robi ów pan nic, aby to zmienić, bo z drugiej strony... kto by takiego zapuszczeńca " z odzysku" chciał??...ja? NIE!!!!!!!!!!!!!!:-)

Gość facet to typowe zwierze
cały świat mu się z dupą kojarzy i wokół dupy kręci. Zrypane umysły. im to nawet ewolucja nic nie dała:O

Gość moczyfiuty i tyle

Gość Dmuchawiec 99
Zawsze powtarzam,ze kobietki są wspaniałe, a nie tam jakis Pedro i ta cała męska gadzina,tylko zastanawiam sie za kogo oni sie uważają,zeby nam kobietom ciągle tak dokuczać?