Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamstwo straszne

Czy to prawda ze wcoraj wieczorem ktos oklepal Delicious za to ze obrazala ludzi

Polecane posty

Gość kroliczek z puszystym ogonkiem
dostala lomot bo sprawa zabrnela za daleko, nawet moderator musial usunac ten temat, szydzila z kogos i dostala oklep i raczej na 99% juz tu nie wejdzie :P a swoja droga to zwykla tandeciara cos a'la jarek84 tez tu leczyla kompleksy jak i on , i fajnie byloby gdyby jego tez to spotkalo co tego szubrawca :P

Gość podbijammmm

Gość hgyuuuuuuuu
:D

hahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D się usmiałam :P czego to ludzie nie wymyślą ;) Ciekawe kto miał mnie oklepać :P wieczorem raczej nikt obcy nie przychodzi w moje rejony :)

lampucara, zgrywająca się przed monitorem :P:P:P dlatego powtarzam - serdecznie zapraszam;) zastanawia mnie tylko, jak ktos dorosly i dojrzaly emocjonalnie moze wymyslac takie bzdury ... :P A to ze szydziłąm z biednych to nieprawda. jezeli o tamten topik chodzi, napisalam tylko ze dla mnie wazne jest to w co się ubieram, jakie mam perfumy, dodatki itp. nie było slowa o ludziach ktorzy nie maja na to kasy więc sorry ale zle interpretujecie wypowiedzi :O

taka impreza mnie ominala... wiedzialam,ze jak wczesniej wyjde z pracy , to bede zalowac