Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po jakim czasie spotykania sie

Po jakim czasie spotykanie sie pieszczoty nago?

Polecane posty

Gość 70-latek
po 5 tygodniach seks po nocy poślubnej

Gość studenciak
na drugim spotkaniu

Gość ELAOLAELA
Po 9 miesiacach :) a sex po 2 latach :)

2tygodnie od poznania zabawa rączkami, po 3 tyg oral, po mies sex. jestemy ze soba 2 lata. Nic nie robilismy z tych rzeczy dopoki nie powiedzielismy sobie pierwszy raz ze sie kochamy:P

Gość heh dzieci pora spac
Co po 2 tyg juz go kochalas?? :O Heh...

Gość ewaD
po 8 dniach pieszczoty po miesiącu seks :D do tej pory jestem z tym facetem a dziewictwo straciłam mając 15 lat

Gość a ja myslalem tak
myslalem, ze jak juz dziewczyna rozbierze sie przed facetem to kwestia wejscia seksu to tydzien - 2 tygodnie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe bez bluzki zobaczyl mnie chyba na 3 spotkaniu, seks po 3 miesiacach a w miedzyczasie pieszczoty i robotki reczne chociaz jak male serduszko chcialam go zjesc na poczatku:)- byl pierwszym chlopakiem z ktorym naprawde chcialam isc do lozka-pan mego serca i jest nim do dzis:P

Gość a ja myslalem tak
a wy nie wstydzicie sie tak szybko rozbierac przed facetem? zwlaszcza jesli to byl wasz pierwszy facet, przed ktorym sie rozbieralyscie?

Gość Freyka
Na pierrwsze pieszczoty czekliśmy nie cały miesiac.. (wypadło na noc sylwestrową..) 1,5 miesiaca pozniej wypadł nasz pierwszy raz (Tzn. moj pierwszy wogóle, jego pierwszy ze mna) Wciaz ze soba jestesmy - Oczywiscie o seksie nie było by mowy gdyby nie jasna deklaracja uczuciowa.. :) Co prawda zrobiłam to bardziej dla niego nzi dla siebie... ale niczego nie żałuje :) i kocham go ponad wszystko! ;]

Gość a ja myslalem tak
oj bezwstydnice heh male serduszko - juz 19 lat i taka wyzwolona jestes? oj niestety dzisiaj dziewczyny stawiajace seks wyzej od dobrego prowadzenia sie

Gość xxyxx
A ja sie zastanawiam czy w dobrym kierunku ide :| Znamy sie od roku, pisalismy czasem, teraz od miesiaca czesciej. W sumie dogadujemy sie, wspieramy i jest ok. Ale chyba oboje chcemy sie troche zblizyc. Tylko nie jestem pewna czy on mnie wtedy nie oleje i czy nie stwierdzi ze TO NIE TO i ze nie chce byc ze mna. Na co moge mu pozwolic? MOga byc pieszczoty w bieliznie? Czy to nie za duzo? Nie wyjde na łatwą?

Prawiczek, nie wypowiadaj się na temat seksu, proszę... Nie masz o czym mówić przecież.

Gość jhkkkkkkkkg
moje piersi widział po okołu 4 miesiącach....seks był po 9 miesiącach....zareczyny były po 5 miesiacach...hehe zareczyliśmy się jak jeszcze nie uprawialiśmy seksu...

Gość thjkuhfkliyf
U mnie pierwszy petting był po 4.......latach od poznania się. Niedawno. I nie nago zupełnie. Wiem, że jak na dzisiejsze realia to bardzo późno. Ale to też przez to, że stanowimy związek na odległość. Mieszkamy w innych miastach i w innych studiujemy. Dlatego też budowa naszych relacji w sferze fizycznej, postępowała wolniej .Mamy skończone 21 i 22 lata. Bardzo się kochamy. Planujemy wspólną przyszłość. Długo dojrzewaliśmy do tych spraw, a szczególnie ja. Ale niczego, żadne z nas nie żałuje. Z seksem "właściwym" czekamy do ślubu. Zarówno ja, jak i On uważamy, że lepiej pewne rzeczy poznać później, niż za wcześnie.

Oj wszystko jest kwestią podejścia i dojrzałości obu stron... jeśli facet czce dziewczyne tylko wykorzystać to warto czekać... bo jemu się nie bedzie chciało długo czekać i da se spokój:-) Ja akurat nie czekałam... chociaż straszne wyrzuty sumienia potem miałam... ale wszystko dobrze się skończyło. Chociaż jakbym mogła wócić ten czas to bym innaczej do tego podeszła :-)

Kiedyś chodziło sie z chłopakiem kilka miesiexy, jakieś nieśmiałe całuski były... Potem petting, super sprawa, ludzie poznają swoje ciała, reakcje, potrzeby, uczą sie zaspokajac potrzeby seksualne i rozładowywać napiecie bez stosunku seksualnego. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak to procentuje w przyszłości. Kiedy kobieta ma okres, czy jest w ciąży to partner nie musi szukac od razu innej, bo mogą i potrafią zaspokoić swoje potrzeby erotyczne. Czyli im później tym lepiej :)

Gość sasasassasasasasgghjajak
ja z moim po miesiącu seks. to mój pierwszy partner - razem półtora roku. zaręczeni:)

Gość komanka
pocałunki po miesiącu bycia razem (po roku znajomości) na golasa, francuz - po roku bycia razem sex - po 4 latach

Gość ja też się wypowiem
na drugim spotkaniu spaliśmy ze sobą tylko w majtkach, "tylko" robótki ręczne były :D poznaliśmy sie przez neta, po ok 2 tyg pierwsze spotkanie, kolejne dopiero po miesiącu :(

Gość jhkkkkkkkkg
seksowna---> u nas tak było...pierwszy raz się całowaliśmy dopiero po 2 miesiącach :D...później były ''robótki ręczne'' ;)...a dopiero po 9 miesiącach seks...oboje byliśmy dorośli...ja miałam 19 lat,mąż 27...

Gość syrenka25
Po tygodniu pieszczoty nago, a po 2 miesiącach seks :)

Gość MYNEGATIVEMIND
Poznaliśmy się jak oboje rizdawalismy ulotki xd. Po miesiącu zaczęliśmy chodzić ze sobą i właściwie to zaczęliśmy od pocałunku dopiero kilka minut później "oficjalnie" zaczęliśmy być razem. Po 3 miesiącach stopniowo zaczął podpieszczać moje cycuszki, najpierw przez całe ubranie, po miesiącujuz bez bluzki i stanika. Teraz, dwa kolejne miesiące później zaczęliśmy się podpieszczać przez spodnie, właściwie to byłowwczoraj około drugiej w nocy tak więc na świeżo xd. Okoliczności pozwolę zachowaćdla siebie. Jesteśmy razem już łącznie pół roku i zapowiada się na kolejne pół przynajmniej :)