Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka24

przeniesienie znajmosci z neta do reala

Polecane posty

Gość szarlotka24

No własnie moi kochani powiedzcie mi jak? Niby jestesmy tylko kolegami, rozmawiamy juz z sobą ok. poł roku a jednak mnie korci aby go poznac :D Piszemy codziennie - razem gramy w taka gierke internetowa i no jakos sie tak złozyło. W zarcikach mowimy sobie duzo rzeczy "kochanie" itd. Ale nie o to chodzi .... Nie szukam chlopaka, chce po prostu z nim wypic piwko,poznac sie w realu a nie wiem jak :( On jakoś nie proponuje, choc mowi ze kiedys na pewno sie napijemy.. ja udaje mniej zainteresowana... no bo jak to? kobiecie wypada? a co bedziejesli powie nie? bo pomysli sobie ze mi cos tam roi sie w glowie?

Gość szarlotka24
ehhhh az takie glupie pytanie zadalam? ;( ja naprawde nie mam pomyslu i nie wiem czy warto ;(

Gość ONI.............
z doświadczenia-nie warto :(

Gość myszka zielona
tez uwazam ze lepiej w realu kogos poznac

jeśli to będzie tylko piwko - to nie ma problemu. no właśnie, tylko, że każdy w podświadomości pozostawia sobie furtkę, taką niby nieoczekiwane marzenie, nie wiem jak to określić.

Gość szarlotka24
niby tak ale jeju jestem juz stara dupa a jak mam zaczac na ten temat rozmowe to mi sie to nie widzi :D ma tyle lat co ja, oboje studiujemy, dzwonimy do siebie tylko jakoś fotki w ruch nie poszly no i o spotkaniu tyko takie napomykanie przyszlosciowe... chyba sie serio wkurze i zuce jakims glupim tekstem bo juz wyjscia nie widze :D

Gość gdyby z niego nie byl
az tak straszny kaszalot- czytaj pasztet, to dawno by zaproponowal spotkanie. a tak wali se konia, ty sie podniecasz po proznicy a on sie nigdy nie spotka bo jest beznadziejnym tlukiem a ty jestes wyposzczona i se wyobrazasz bog wie co. normalni ludzie nie szukają na naecie ludzi zeby sie znimi przespac. tylko degeneraci, oszolomy i kaleki.

Gość zejdz na ziemie
nie wiedziles jego fotki ani on twojej !!!!!!!!1 przeciesz wiadomo ze on cos ukrywa ! jak by nie ukrywal to by chcial sie spotkac i wyslal by ci fotke jak mozna byc tak naiwna \\ kobieto zejdz na ziemie

wal prosto z mostu. napisze to dzis juz 10 raz a w calej karierze chyba 10000 - zaden facet nie wie co myslisz wiec jak tego nie ubierzesz w slowa to tego po prostu nie ma

Gość szarlotka24
piwko... ale to 200 km odleglosci... troche poswiecenia jest dla osoby ktora by przyjechala a to na pewno nie bede ja :D no i moze byc troche i nadziei... ;) szczerze to tak kiedys pomyslalam ze on chyba kiepsko wyglada... dlatego tak sie nie kwapi... ;(

Gość daj sobie siana
musi być z niego niezły wypłosz

Gość szarlotka24
jeju ale ja nie jestem naiwna - my po prostu sie lubimy i nasze zatobliwe zaczepki traktujemy z przymruzeniem oka ;) tia boje sie zemoze i pasztet ale to ma byc tylko kolega ;)

Gość zejdz na ziemie
gadasz z nim juz pol roku i nie masz odwagi zaproponowac spotkania??? nie rozumiem tego ile ty masz lat 12?

Gość zejdz na ziemie
"jeju ale ja nie jestem naiwna - my po prostu sie lubimy i nasze zatobliwe zaczepki traktujemy z przymruzeniem oka tia boje sie zemoze i pasztet ale to ma byc tylko kolega " tak tak z przymruzeniem oka...oklamuj siebie dalej

Gość tak a teraz jedna prosta
sytuacja, teoretycznie, koels przed spotkaniem wysyla Ci zdjecie, okazuje sie, ze totalnie Ci sie nie pofoba, wrecz czujesz, ze to nie mzoe byc rpawda, i co??dalej amsz ochote na spotkanie?? bo to kolega??

Gość ONI.............
też myślałam że traktujemy oboje wszystko "z przymrużeniem oka" :o a okazało sie że tylko ja :(

Gość szarlotka24
ehhh pisalam juz na zym to gadane polega - my gramy razem w jedna gre ;P wiec na poczatku bylo tylko paplanie o tej grze - teraz juz piszemy o wszystkim a czy boje sie ? nie ale zawsze jakos tak wychodzi ze mowimy ze bysmymusieli isc na piwo i tyle... zadnej kontynuacji rozmowy.. :( ale żescie mnie teraz zdolowali :O

Gość obawiam sie ze ty tez kiepsko
wygladasz, inaczej nie podniacalabys sie glupimi polslowkami na grze i olala ta znajomosc widze ze jestes zdeterminowana czytaj zdesperowana. pewnie wazysz ze 60 kg, masz cellulit, rozstepy i szukasz jelenia:/

Gość tak a teraz jedna prosta
tak, no ilez mozna gadac o tej grze, mam co najmniej 20 znajomych z ktorymi gadam o wsyztskim, to logiczne...

Gość szarlotka24
owszem mam ochote dalej na spotkanie... no chybaz ze on by cos pomyslal :O no to teraz zaczynam sie bac... :o :O ;)

Gość czego bac
tego, ze jest brzydki?

Gość szarlotka24
kochana nie szukam jelenia :D ja mam chlopaka i to od 2 lat :D i sie nam swietnie uklada :D i 60 kg to na szczescie nie ;P czy do Was nie dociera że chodzi tylko o kolege? co nie chce sie ze mną spotkac bo mysli ze sie w nim zakocham czy co? on wie ze mam faceta, moj facet go akceptuje ale to sie nie chce przeniesc jakos na real... a co swojego chlopa zapytam jak? nie ma nic pezwciwko ale nie chcialby wiedziec ze az tak nad tym rozmyslam :P

Gość szarlotka24
nie, absolutnie nie moge sie bac jedynie ze on by sobie coś pomyslal w sumie :O ale nie ;) nie sądze...:)

Gość wielkie mi halo
pograli se na Ogame, powymieniali sie flotami, ona jest brzydka az piszczy, jemu pewnie nie staje i sie tak skumali. nie wymienili zdjec, bo czym sie tu chwalic:/ ale coz, sa gorsze tragedie, zawsze moga nalozyc gazete na pysk.

Gość zejdz na ziemie
??????????????????/ to chyba jakis zart :)

Gość tak...no to stworzycie
wspanialy trojkat... mam chlpaka, cudownie nam sie uklada, ale szukam kgos na trzeciego, dziewczyno przeczytaj co napisalas, ja owszem nie neguje rpzyjazni czy kolezenstwa z afcetem, ale to oznacza faktycznie przyajciele lub kolege...ktorych ejdnak juz znam, no chyba,z ekogos poznam, wiadomo, ale zebym specjalnie dazyla do spotkania, no rewelacja..

Gość zejdz na ziemie
rozumiem ze chodzi Ci o trojkacik?:) po co chcesz to przenosci w real jak to tylko kolega !!! ktory w dodatku miesza 200km od ciebie ?:)

Gość boze co za poje bane babsko
sie ciesz ze ktos cie chcial debilko a teraz zrob menowi kolacje ciao