Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa w miescie prawdziwa

wywalili mnie z forum rubika! chcecie znac powod?

Polecane posty

Jeszcze zanim mnie wywalili widziałam na shuotboxie - przyszła laska i mówi - "siemka, kto to jest ten rubik?" Lekko się wpienili ku mojemu zadowoleniu :D

witajcie dziewczyny wlazłam na forum, na razie nie pisze tylko szpieguje ;-) znalazłam: \" wartość ostrzeżeń to: 1 - wstyd :) 2 - większy wstyd 3 - zakaz pisania na forum 4 - zakaz wejścia na forum Czas do usunięcia z listy (dodać należy czas do kolejnego porządkowania Czarnej Listy): 1 - uwaga: 1 miesiąc 2 - ostrzeżenie: 3 miesiące Czas każdej kolejnej uwagi/ostrzeżenia sumuje sie z poprzednim czasem. Każda kolejna uwaga od nowa rozpoczyna jego liczenie. \"

mnie wczoraj przez pol nocy uswiadamiali ze rubik jest wspanialy a na tym forum to na poczatku nikogo nie lubia i kazdy yl zablokowany kilka razy ... a moderatorka jest kochana ... nie zeby nas szmatami nazwala :D

policzyłam, że w swoich statystykach maja 43 osoby zbanowane potwierdzam, kasia czyli ja ma 6 punktów i to chlubny, absolutny rekord na forum, bo inni zbanowani maja po 4 punkty, jeden ma 5 punktów :-) jest tez pełno osób z 3 punktami i z adnotacją: zakaz pisania. :-)

numer malickiego z grupą Mozarta przedni :classic_cool: To rubikowe forum przyciąga sektantów jak gówno muchy, normalni odpadają w try miga. Szopa szopą, ale co da atak na ten psychiatryk? Świrów nie uleczysz.

Gość pisz na pomarańczowo
jak tam wejsc na shoutbox bo nic nie widze?

szpiedzy są wsród nas You have been banned from this forum. Please contact the webmaster or board administrator for more information.

słuchaj szpiegu: nic ci to nie da... najciekawsze cytaty z forum: "Pon Lip 11, 2005 Piotr Rubik: Dyrygent to rodzaj tresera....... :) Wto Sie 09, 2005 kawał: Ja (choć moze to zabrzmieć olewawczo) trafiłem tu... nudząc się :) Czw Sie 11, 2005 Piotr Rubik: czyźby to była..........? wr..(oops, ciii) Czw Sie 11, 2005 sunshine: moje piegi sa calkiem bezpieczne... chyba, ze cos mnie wzruszy :) Nie Sie 14, 2005 Piotr Rubik: pytanie: była pan tzw."jajcarzem"? odp: Byłam;) Pią Sie 19, 2005 Marchewa: Marchewa i Marchewa!!! Pietruszki, Kalarepki, Ogorki i inne zapraszamy na forum - bedzie zupa jarzynowa hehehe Nie Sie 21, 2005 Hanna: Imię: Hanna Stan cywilny: panna (jak Pan Piotr ;) Imię ojca: Piotr (jak Pan Piotr) Nie Sie 21, 2005 Hades: tą cudowną piosenką "Niech inni mówią, że .." Nie Sie 21, 2005 Daidoss: Kto to Janusz Radka :?: Pon Sie 22, 2005 mgiełka: jeszcze jedno małe pytanko Panie Piotrze i juz znikam: Pon Sie 22, 2005 rodis: Tak tutaj cudownie ,że aż mnie korci ,żeby coś popsuć Pon Sie 22, 2005 Piotr Rubik: Rzadko.... Czasem mi się zdarza, ale raczej wolę ... Czw Sie 25, 2005 kaska: Panie Piotrze Czy Pojawi Sie Pan Na Koncercie w Krakowie 17 Wrzesnia i w Kielcach 16 Pazdziernika ... odp Piotr Rubik: Nie... Po co? Sob Sie 27, 2005 Cr@@zy: .... co ty masz do Jarre'a? Pięknie śpiewa Nie Sie 28, 2005 kasia-czarna: Ja sie boje niewidzialnych człowieków Wto Sie 30, 2005 anna: ex cathedra: co męzczyzna w rok obmyśli , kobieta w jednym dniu obali. Wto Sie 30, 2005 chiquita: facet musi miec włosy pod pachami Wto Sie 30, 2005 mamamajki: wierna jestem lewisom 501, bo moja dupcia w nich wygląda lepiej robi się taka odstająca Wto Sie 30, 2005 Natalia Anna: ...nie potrafię odmówić sobie ... staniczki, figi, pończoszki, gorseciki... Ah! Cudeńka! Pią Wrz 02, 2005 patrykpetro: Jeśli chcecie mogę dodawać newsy na ... i zespołu Tu Es Petrus Sob Wrz 03, 2005 MO'nique: nie przeklinam - ot tak, bo mam kaprys... Nie Wrz 04, 2005 wojtek1989: Panie Piotrze nie chce być nachalny ... Nie Wrz 04, 2005 Martyna123: ja po prostu otwarlabym drzwi i przyjela Pana ... Wto Wrz 06, 2005 Piotr Rubik: ... Ja mogę być góró;) Sro Wrz 07, 2005 konwalia: nie zamierzam ... przekonywać o mojej mądrości. Sro Wrz 07, 2005 molka: Potem zapytam się o Enio Morikone...;) Czw Wrz 08, 2005 Piotr Rubik: Zajefajnie se tak stanąć przed kapelą i se pomachać kijaskiem, no nie? Kurde, jak mi to pasi! ... jestem gościu, no nie? Czw Wrz 08, 2005 violino: yyyyyyy.. eee... a.. no... ghrrr, pffff * ... * tłumaczenie: słów mi zabrakło.. Sob Wrz 10, 2005 violino: przestanę myśleć, bo mi nie wychodzi. Pią Sie 12, 2005 Piotr Rubik: Śpiewam czasem pod prysznicem. Jak mi mydło ucieka to śpiewam Please don't go. Pon Wrz 12, 2005 ww: leże, leże, uwalilem sie jak zwierze ... czystaaaa wodką Pon Wrz 19, 2005 Piotr Rubik: Ja za Wami też szaleję ;) w pozytywnym tego słowa znaczeniu Nie Paź 09, 2005 Mariusz K-ce: Mam 185 cm a w szpilkach .... to zależy od szpilek he he Czw Paź 13, 2005 Piotr Rubik: La -la - la - tra - la - li - uuuuu - bejbe.... Zobaczcie jaką Wam ładną melodyjkę zaśpiewałem:) Sob Paź 15, 2005 Agat: Ee... nie moglam nigdzie tego znalezc... co znaczy "tu es petrus"? Nie Paź 16, 2005 KiniaP: Ale, ale.. normalnie zabić Was to mało! 530 postów przez 3 dni w tym temacie... "

nie wpuścili, przycapili tutaj pewnie mój adres mailowy i po tym mnie rozpoznali albo odgórnie banują tych co się rejestrowali wczoraj :-)

Podejrzwam, że to przez maile. Ale jak wrócę do siebie to wejdę tam jeszcze raz i zrobię rozpierdzielnik ]:>

Dzisiaj 20:02] dorotakok: z byle powodu zaczęło sie od tego że wczoraj powiedział że sobie nie życzy abyśmy rozmawiały z jego kolegami po czym nas powyzywał i pobił -nie po raz pierwszy .Zastanawiam się jak nam pomóc [Dzisiaj 20:03] dorotakok: Nesia on wpada w taką furię ze nie panuje nad sobą a potem przeprasza Zapowiedziałam że następnym razem dzwonię po Policję [Dzisiaj 20:04] M@ciek: skad tyle Downow na forum? [Dzisiaj 20:06] dorotakok: M@ciek jakim prawem w ten sposób nazywasz ludzi .W ogóle zespół Downa to ciężka choroba a ja sobie wypraszam abys kogokolwiek obrazał [Dzisiaj 20:07] Manga: maciusiuuuuuuuuuuuuuuu [Dzisiaj 20:07] dorotakok: Violinko mozesz powiedzieć M@ćkowi aby nie obrażał forumowiczów [Dzisiaj 20:08] dorotakok: Manga dobrze że chociaż ty masz chumor [Dzisiaj 20:08] M@ciek: a czy ja mowie o kims konkretnym i o jakims konkretnym forum? [Dzisiaj 20:09] dorotakok: ale nie wyzywaj ludzi w ten sposób [Dzisiaj 20:10] M@ciek: mowisz ze to ciezka choroba, a ja widze takie osoby... naprawde od wczoraj szczegolnie... [Dzisiaj 20:12] oliwka123: siemka [Dzisiaj 20:12] oliwka123: opowiedzcie co to jest ten Rubik? [Dzisiaj 20:13] ela1201: [Dzisiaj 20:14] M@ciek: no i nawet nie trzeba czekac dlugo.. [Dzisiaj 20:14] domis1990: ela, zawsze twierdziłam, ze ta emotka jest szkodliwa dla zdrowia, ale co tam

mowilam nie przyznawac sie!!! chyba sie dzis zaloguje z maca i bede "szabrowac" w nocy ale wiecie co mnei dziwi, ja po moderatorce pojechalam nie po rubiku, zeby widziesz shoutbox musisz sie zalogowac a i niech im ktos powie, ze kasia czyli ja mowi, zeby zamiast questions to Mr Rubiik, dali questions for mR rubik, TO nie jest poprawne i wychodza na jeszcze wiekszych kretynow niz sa naprawde :D

"Ksiądz Mariusz: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze Dziewica :-) sylwiar: i Ojciec Rydzyk zawsze kawaler"

naprawdę uważasz, że ten detal może poprawić ich wizerunek? :D

teraz podpowiedzcie mi pytanie do pana Piotra tez chce bana

czemu nie? Panie Piotrze, czy uprawia Pan jakieś inne formy aktywności fizycznej prócz gimnastyki koncertowej? Pytam, gdyż wygląda Pan na osobę dość harmonijnie umięśnioną, a ruchy wykonywane w trakcie dyrygowania są dość monotonne, prawda?

kurde dostałam bana a jeszcze nic nie napisałam :) oni sa chorzy a moze po prostu jak sie ktoś zaloguje i nic nie napisze w przeciagu 10 minut to dostanie bana

"otóż wszyscy są jak zwykłe banany Pan Piotr To banan czikita"

czy moderatorow wybiera pan losowo, czy sa to osoby z ponad przecietna absencja szkolna?

nie, oni sa jak na amfie , czy cos strzega tego podstarzalego dziadka i wydlubalyby oczy jesli cos jes nie po ich mysli .... co za stadko sobie tam uchowal :D

Czy w przypadku potencjalnego moderatora uważa pan włazidupstwo za atut, czy wadę?

Wiesz, one są specjalnie wyslekcjonowane. Największe oszołomy z całego kraju, bo nie oszukujmy się - za granicą to miszcz pan rubik nie za bardzo jest znany.

oni maja tam sekte i nikogo wiecej nie przyjmuja stworzylo sie kolko wzajemnej adoracji a reszta dostaje bany ,za co za to ze chce poczytac