Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy tak sie da

czekanie z seksem

Polecane posty

Ale w Belgii to jest ogolna rozpusta :P - z Holandii do nich przechodzi:P

W kwestii celibatu sam KK przyznaje, ze ma on jedynie charakter tradycyjny a nie dogmatyczny. Natomiast idea "seks tylko po ślubie i w celu prokreacyjnym" jest już uzasadniana dogmatycznie. Nie mój to problem, chociaż uwielbiam czytać o chrześcijańskiej etyce seksualnej :D dla mnie to egzotyka.

frk : dla więlszości osób, które tu sie wypowiadają, to egzotyka :D:D:D czepiając się tego "jak to wygląda?" czułam sie trochę jak jakiś entomolog :D:D:D

A propos sciągania majtek. Dzwoni do mnie kobieta przed randką nr 2 -wiesz, jest zimno i nie wiem co mam zrobić -? -chciałam przyjść bez majtek (lubi balansować na granicy absurdu :D więc mam wątpliwości, czy aby nie kpi ze mnie :D ale na pierwszej randce się zoobowiązała więc...) -zimno to zimno, potem sciągnę. Teraz wyjaśnię co w moim rozumieniu oznacza słowo romantyzm (między innymi): romantyzm jak mgła pojawia i oplata nas gdy kobieta przychodzi na spotkanie, bez majtek i w ciemnej bramie wypina tyłek a potem wcale nam się nie chce jej odwozić do domu... :classic_cool:

hehe no moge sobie wyobrazic ;) cos dlugo tej przyjemnosci jestem pozbawiony i przyciagaja mnie takie tematy ;)

eee co tam bede tylko czytal :P ja tu jako rozrywke traktuje a włażę jak jest ciekawy temat przede wszystkim ;)

kyyrene :) a propos egzotyki i szoku kulturowego moja Mama (piszę z wielkiej bo bardzo szanuję i kocham moją Mamę, kobiety zarzucały mi, że jestem maminsynkiem, co nie raz mnie uchroniło przed planami małżeńskimi, po prostu nie rokuję nadzieii :classic_cool:) poszła kiedyś do kościoła na komunię kogoś z rodziny, po wieloletniej niebytności w tym przybytku. Potem taki komentarz: "czułam się jak wśród Papuasów". Po prostu szok kulturowy! :D I jeszcze o tym maminsykowstwie. Co ciekawe, zarzucały mi to kobiety, uwieszone telefonem na własnych matkach i komnetujące na bierząco moje przygotowanie moralne do małżeństwa. Ale to było dawno i teraz już nie zadaje się z histeryczkami. Tylko o nich czytam...

Ama_leta frk odebralam to jako prztyczek bez urazy, tak mi się przypomniało ;)

frk Nie dawałeś rady kobietom odmawiać, za fartuch Mamy trzeba się było chronić? :D

:D:D Nie bywam, ale dziecię zaciągneło mnie do kościola na swiecenie, poswiecilam się :P i poszłam... wynudziłam się i ziewałam cały czas ku wściekłości córki:D (nie, nie jest przesadnie wierzaca). Ze mną to jet tak, że im bardziej ktoś czegos zakazuje, bez rozsądnego powody, tym bardziej mnie to drażni:D

ja w kosciele siedze cały czas - ludzie wstają, klękają... a ja siedzie :P

Ama_leta, ja też kupy "obrzędów" i ludzkich zachowań nie rozumiem (np. ściągania majtek na dyskotece przed byle facetem, upijania się w sztok, pozerstwa i wydymania ust do zdjęć). Czysta egzotyka :D

Och, nie znacie się. Usteczka w ciup na zdjęciu, wygiecie ciała jak po paralizu oraz dekold po pas jest trendy :classic_cool:

komicznie, wow, co za osiągnięcie! A kto język pokazał policjantowi jak nie patrzył? Zróbmy zawody, kto jest bardziej wyzwolony. Dzieci, kurna jak dzieci :D

wirtualnie frk Nie dawałeś rady kobietom odmawiać, za fartuch Mamy trzeba się było chronić? :D to raczej nie tak, po prostu bawiła mnie taka sytuacja :D

Ama, uderz w stół a nożyczki się odezwą. Nie pisałam do Ciebie konkretnie;) Nefrytowa, plucie na kk jest też trendy, podobnie jak bycie extra wyloozowanym, itp, itd. Szkoda, że czasami ludzie potrzebują trendów, żeby pokazały im jak mają żyć.

Ama, tak, mam na myśli te nieszczęsne dziubki, błee:P Frk, wiesz czemu masz takie powodzenie? Bo jesteś zatwardziałym kawalerem i każda myśli, że to ona spowoduje, że ulegniesz:D:D:D Jestes wyzwaniem :classic_cool:

"Zróbmy zawody, kto jest bardziej wyzwolony." świetne:D "Szkoda, że czasami ludzie potrzebują trendów, żeby pokazały im jak mają żyć" jeszcze świetniejsze:D wyjełaś mi to zzzzzzzzzzzzzzz......głowy:classic_cool: