Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GDHDGFHFHG

a najgorsze sa kobiety o imieniu mAGDA!!!!

Polecane posty

Gość GDHDGFHFHG

a magdy najgorsze a Magdy to zarozumiałe, puste narcyzki w dodatku Dupodajki!!!cholerne dzi**i..sypiaja z kazdym ,z byle kim i byle gdzie

Gość gorsze sa agnieszki
to dopiero suki

Gość magdalenka 20
muszę się nie zgodzić :))

Gość Magda.....
Z czego wyciągasz takie wnioski???

Gość Magdajdksgidsuygiydg
Znowu jakis debil próbuje uświadomic światu,że inni sa równie beznadziejni jak i on sam!!!Ogarnij debila!

Magdy które znam są bardzo ciepłe, miłe, sympatyczne, uczynne, wygadane i dowcipne. Niewiem dlaczego autor wyraża sie tak niepochlebnie o ogóle

znam parę magd ...;/ z jedną się przyjaźniłam i niestety pasuje do profilu...lekko podchodziła do seksu uważała się za lepszą była pusta i zarozumiała

Gość heh komus tu się
wydaje, ze imię nadane na chrzcie ma wpływ na charakter człowieka;P

Gość Magdajdksgidsuygiydg
nieeee...absolutnie

Gość moje kochane imienniczki
mu wlasnie o to chodzilo zeby kogos zdenerwowac, ale wybaczmy temu biednemu dziecku ktoremu pewnie jakas Magda zawrocila w glowie, a ze Magdy sa madre i z debilami sie nie zadaja to sie wscieka

Mam kuzynkę Magdę, świetna dziewczyna ;) Poza tym ,trzeba być wybitnym pokurwieńcem uważając, że imię czy znak zodiaku ma wpływ na cokolwiek :classic_cool:

Gość fwefewfrfrfweff
MOZE I SĄ MIłe , FAJNE JAK PISZECIE, ale przy tym fałszywa, bo milutkie owszem, sa ale za plecami niejedna magda wam dupe obrabała i to porzadnie, to, ze sa mile niewyklucza tez ich lekkiego podejscia do seksu, dziwki czesto sa bardzo mile i sympatyczne, nawet ładne..ale sa madzie prozne i zapatrzone w siebie..

Gość hmmmmmmmmmmmmma
jak na M to jeszcze moniki i martyny. Magdy - znam ich wiele. Lubię je wszystkie, ale dają ciała oj dają! Byle komu czasem.

Gość hmmmmmmmmmmmmma
moja matka ma na imie magda i rucha sie z byle kim i byle gdzie, ostatnio musialam ja zbierac spod kibla pks-u w suwalkach, gdzie najeebala lezala z wywalona gola picza i nie przejmujac sie niczym brandzlowala sobie cipsko obcasem od szpilki

Gość prawda czy fałsz
Mam siostrę Magdę, dokładnie taka jak opisujecie. Próżna, puszczalska, zarozumiała sucz ale mam tez w pracy dwie Magdy, super miłe i skromne dziewczyny. Mądre i wykształcone, tak że to nie zawsze prawda z tym imieniem lecz coś w tym jest.