Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgghhgghhgghhg

facet w butach na obcasie - nowa moda??? - co myslicie

Polecane posty

:o 😡 Szpilki - tylko dla kobiet :classic_cool: Ciekawe czy ten gosc nauczył sie w tym chodzić czy tylko go tak postawili do zdjęcia :P

Gość pinafarina
a mi tam sie podoba czemu nie :))

Gość Franek Wood Green
Wiecie co, wlasnie w Londynie juz kilka razy widzialem mlodych facetow w takich butach, myslalem ze to wyglupy :) Nie wiedzialem ze to taka moda

Gość to jest nieuniknione
kobiety od zawsze bez oporów nosza męskie stroje więc to jets kontrreakcja media od dawna lansuja tolernacje dla gejów i les - więc nikt sie nie bedzie bał że zostanie przez wany ciotą :).za 30 lat facet w szpilkach to bedzie coś całkiem normalnego :D

Kobiety noszą bez oporów męskie stroje, bo sa one proste, wygodne i praktyczne (nic dziwnego, jak zresztą sami faceci.) :classic_cool: Ale facet z własnej woli wpuszczający się w noszenie rzeczy NIEprostych i NIEpraktycznych (dodatkowo utrudniających chodzenie) musi mieć cos z deklem :classic_cool: Oczywiście, że będę tolerował takiego "mena" i nawet będę z nim gadał, w koncu czemu nie? Nic mi przecież nie zrobił :P Co i tak nie zmienia faktu, że, wg mnie, ma on coś z deklem :classic_cool:

No coz,z cwiczen z hup pamietam,ze gdzies w sredniowieczu takie buty byly modne wsrod szlachty i mialy odrozniac osobnikow z wyzszych sfer od plebsu.Zalozenie bylo nastepujace:w butach na obcasie (+rozne wariacje dot.noskow,a nawet lancuszkow odchodzacych od buta i polaczonych z gatkami na wysokosci kolan) jest ciezko chodzic,wiec taki jeden pan z drugim obnosili sie z tym,ze oni nie musza sie z niczym wysilac i moga sobie pozwalac na powolne spacery pod tytulem:"mam wszystko w zadzie",podczas gdy chlopi dla nich/na nich zaiwaniali...jesli cos spieprzylam,to prosze o korekte;) a tak na marginesie:facet na obcasie,zwlaszcza szpilce,dziwnie wyglada.

Gość klaudiabaracuda
w sumie wyglada niezle ale w naszej polsiej rzeczywisosci nie przyjelo by sie chyba