Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torebka foliowa

jak możemy być razem po tym wszystkim?

Polecane posty

Gość torebka foliowa

poznaliśmy się z R. dwa lata temu, to było jak olśnienie, pierwszy raz czułam do kogoś aż tyle. Jestem jednak osobą która nie potrafi okazywać uczuć, bywam złośliwa, niedostępna, przeżyłam po prostu traume w dzieciństwie :-( i nie umiem zaufać męźczyznie. Chyba strasznie go raniłam, ale on też nie był święty. Odpłacał mi coraz większą obojętnością, aż w końcu się rozstalismy, w niezbyt przyjemnej atmosferze. Myślałam że umrę z tęsknoty, ale chciałam za wszelką cenę zapomnieć, odciąć sobie wszystkie drogi powrotu do niego. Pół roku po roztaniu nawiązałam romans z jego dobrym kumplem. szybko zorientowałam sie że nie moge sie dłużej oszukiwać i olałam go, nie mogąc zapomnieć o R. Przez ten cały czas w ogóle nie mielismy kontaktu, ale w końcu R. sie odezwał. Pokazał mi jak to wyglądało z jego strony. Spotkalismy się pare razy i bardzo chcelibyśmy być razem znowu, ale tyle sie miedzy nami złego wydarzyło :-( najgorsze jest to że on nie chce zerwać kontaktu z tym swoim kumplem. jestem rozdarta, tak bardzo chce z nim być a nie mogę zapomnieć o przeszłości :-(

Gość torebka foliowa
jeden może nie, ale jedyny napewno...

Gość piorko
czasami tak musi byc zebysmy mogli zroumiec ze nam na kims zalezy ty juz chyba sie przekonals jak jest

Gość Ju...
A może i jeden na świecie. Spróbuj, kieruj się sercem, skoro bije.:D Jak Wam nie wyjdzie, to trudno, a przynajmniej będziecie wiedzieli, że spróbowaliście.

Jak ze zdrowiem.... Nikt sie nie dowie jako smakuje aż sie zepsuje. Nigdy nie dowiedziałabyś się ile dla Ciebie znaczy R gdybyś się z nim nie rozstała. To co było między Tobą a kimkolwiek podczas waszej nazwijmy to przerwy nie ma żadnego znaczenia. Byłaś wolna i tym się nie przejmuj. Wyjaśnij mu że zrobiłaś to złośliwie i że była to głupota. Kumpel - trudno, bedziesz musiała nauczyś się patrzeć mu w oczy.

Gość torebka foliowa
dziekuje Wam za odpowiedzi. Tak, R. wie o tej sytuacji z jego kumplem. Okropnie głupio zrobiłam, wiem że go to zabolało, bo znają sie dość długo i dobrze. Nie chce rozbijać ich przyjaźni, po prostu źle się czuję z myslą że będe musiała go czasem widywać :-o nie wiem jak obojemamy pozbyć sie żalu nagromadzonego wcześniej. Wciąż pamiętam wszystkie złe rzeczy i nie potrafie zauważyć tych dobrych. Cieżko będzie ale jak nie spróbuje to będe żałować do końca życia..