Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veroni1122

Praca w Super-Pharm

Polecane posty

Witam, Mam pytanie odnośnie pracy na stanowisku Menedżera w Super-Pharm? Obowiązki, kompetencje, zarobki itp Z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam

Czy ktoś wie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko Menedżera Super-Pharm?

Gość byly menago
obowiązków milion pensja 2250zl na rękę,żenada...

Gość KIELCZANKA
witam czy ktos pracuje jako pomoc apteczna , co się wykonuje ,czekam dajcie info

Gość riiibbaka
Pomoc apteczna pracuje zazwyczaj 9-17. zadaniem jest przyjęcie towaru, sprawdzenie faktur, rozłożenie towaru na półki. typowy magazynier tylko ze na aptece. Nie robi leków itp, bo od tego sa technicy i magistrzy farm. aha zazwyczaj nikt mu/jej nie pomaga w tym co robi. no moze czasami. o pensji nie wiem. ale kokosów nie ma moze 1500 na reke za pełen eteat (160godzin) dostaje. Jeżeli to jest duży skłep to sa dwie osoby zatrudniony na tym stanowisku.

Gość KIELCZANKA
dzieki riiibbaka własnie wysłałam Cv bo w Kielcach otwieraja w Galeri i niewiem czy warto wogole ale własnie chodzi czy rejstruja pracowników jakbys cos jeszcze wiedziała napisz bede wdzięczna

Gość odyss1.!
Dzień dobry wszystkim , Uprzedzam Was przed praca w Starym Browarze. To co tam się dzieje ok ok roku to przechodzi ludzkie pojęcie a najgorsze jest to , że nikt z góry tego nie widzi....albo widzieć nie chce. Atmosfera w pracy jest wręcz fatalna , dyrektor sklepu zwalnia personel bardzo często a szczególnie osoby z bardzo długim stażem pracy w Superphram.Czy to jest normalne , zeby pracownicy dostawali takie podziękowania za swoja długoletnią pracę? Powody zwolnien są tak błahe , a juz nie wspomnę o traktowaniu takiego pracownika bo jest traktowany gorzej jak śmieć , pomiatany itd. Niestety , ale prawda jest taka , ze nie warto się tam poświecać pracy bo i tak zostanie się zwolnionym . Nie ma w tym sklepie możliwości rozwoju , ciągle są tylko organizowane zebrania , na których rzadko kiedy są pracownicy chwaleni , pracownicy nie mają możliwości wypowiedzenia się bo nie są dopuszczeni nawet do głosu. Wszyscy się boją , tylko nikt nie potrafi się odezwać .Nie ma w tym sklepie nawet osoby , która by pomogła w problemach , każdy tylko patrzy spod byka i boi się co powie nijaka pani dyrektor. Ludzie z góry zainteresujcie się wkońcu tym co się w tym sklepie dzieje . Nie jest to miłe , kiedy jest ciągle pomiatanym itd.

Gość panipracująca
chciałam dowiedziec sie cos wiecej na temat pracy w sp we Wrocławiu w Młynie albo na Szewskiej, o atmosfere o zarobki itp, z góry dziekuje:)))

Gość mamanowa
panipracujaca zalezy na jakim stanowisku, kasjer srednio 1100-1300zl na reke, kz 1300-1500zl czasem sie zdarzy, jesli chodzi o atmosfere to pracowalam i tu i tu szczerze? sto razy lepsza jest szewska,dawna olawska, bo w mlynie moze i bylo fajnie ale co niektorym sie w dupach poprzewracalo i musi tam byc cacy lalunio.pozatym tam epidemia ciaz jest hehe wiec uwazaj.pozdrawiam!

Gość &*%$#@
To co w tym Starym Browarze to i miało miejsce w Gdańsku Matarni.SPP to najgorszy pracodawca u którego miałem wątpliwy "zaszczyt" pracować.

Gość anonymys
nie wiecie czy w Poznaniu potrzebują ludzi do superpharmu ?

Gość grazyna spp
odradzam pracy w Starym Browarze , z góry mówie. Totalny burdel , brak docenienia i kompletny brak normalnej atmosfery.

Gość hhhhhhh;)
Chcesz podjąć pracę w super pharmie?-naprawdę niewarto. Szczególnie odradzam pracę w Galerii Mokotów i w Arkadii. Co i rusz firma otwiera nowe sklepy, ale w 'starych' ogranicza etaty. W tym momencie jest nastawiona jedynie na zysk-bo już nawet nie na klienta. Pracownicy którzy pracują już dobre kilka lat mają dość-to chyba o czymś świadczy... Chcąc podjąć tam pracę bądź przygotowany na zmiany popołudniowe, nie płacenie za nadgodziny, niemiłą atmosferę i ciągłe pospieszanie. Przez małą liczbę pracowników, atmosfera jest cały czas napięta. Szczególnie odradzam osobom studiującym zaocznie-nie dają wolnego na zjazdy. Tylko na początku mydlą oczy, że z tym nie będzie problemu-po co masz się więc denerwować. Co i rusz straszą, że odbiorą Ci premię. Już lepiej pracować w rossmanie-przynajmniej więcej płacą.

Gość zoohjjja
tak masz zupełną rację , mało tego nie tylko zabierają premię , ale np ostatnio w Starym Browarze obniżyła Pani magister stawki pracownikom. To jakas masakra . Tak sie docenia pracowników po latach ....żenada . Atmosfera fatalna , aż do pracy się przychodzić nie chce bo jak się mija próg drzwi i widzi siE pania dyrektor z taka miną jak nie powiem co , to najchetniej czlowiek by stamtad wyszedl. Juz nie wspomne wartości superpharm jaka jest niby slowo "rodzina"- niestety ale to słowo w starym browarze od dobrego roku nie istnieje. odradzam stanowczo

Gość 1...
Jestem w szoku po tym co tu przeczytałam... jak ktoś zatrudnia się jako sprzedawca to co chce robić? nie mieć kontaktu z klientem? nie mieć swoich przełożonych którzy będą wydawali polecenia? i jako sprzedawca czy konsultantka zarabiać 1700? nie te czasy :) więc patrząc normalnie to praca fajna i to jest logiczne że za takie stanowiska kokosów nikt nie dostanie ale jest wiele innych plusów. To że kogoś zwolnią to nie chce mi się wierzyć że z błahych powodów, zwalniają pracowników z długim stażem którzy są dobrze wyszkoleni a więc poprostu jak zawsze i w każdej firmie wszyscy o wszystkim wiedzieć nie muszą a powód z pewnością był. Tak samo obniżenie stawki też musi mieć swój powód ale co tam lepiej objechać komuś du.. osobiście uważam że jak by mi się moja praca nie podobała tak jak wam i miałabym tak narzekać i się niepotrzebnie męczyć to poprostu bym ją zmieniła bo ile można samemu się katować bo to sami sobie chyba sprawiacie najwięcej przykrości...

Gość g :)
Ja również jestem zaskoczona komentarzami. Zostałam przyjęta do Super-pharm ,przeszłam szkolenie w Bytomiu.Dziewczyny są tam sympatyczne zwłaszcza Magda którą serdecznie pozdrawiam,atmosfera miła,cały zespół bardo zgrany nie dało się odczuć żadnych różnic między działem aptecznym,a ogólnym.Było to moje pierwsze doświadczenie z kasą,z handlem, ale wspominam ten tydzień bardzo miło.

Gość %$&&&
Do g: Jeszcze i się odechce tej "miłej" Atmosfery

Gość g:)
do %$ ... Wydaje mi się że atmosfera w pracy zależy od całego zespołu.Moje koleżanki do tej pory są zgrane i nie ma większych zgrzytów,ale zdaję sobie sprawę że wszystko może się zmienić (ile ludzi tyle charakterów)

Gość Tosia 102
Hej kobietki a powiedzcie wy mi jak się to ma do składek pracując na 3/4 etatu umowę zlecenie czy są odprowadzane bo mi się wydaje że muszą. Proszę o odpowiedź. Tośka

Gość KIELCZANKA
Witaj Tosia cos tam odprowadzają ,ale to są grosze jesli pracuje na umowe zlecenie Umowa zlecenie jest jedną z umów zawieranych na czas określony, regulowaną podobnie jak umowa o dzieło w kodeksie cywilnym. Szczegółowe regulacje znajdują się w art. 734-751 Polega ona na tym, że przyjmujący zlecenie zobowiązuje się do wykonywania określonych czynności dla zleceniodawcy. Strony umowy zlecenia tradyjnie nazywa się zleceniodawcą ( dającym zlecenie) i zleceniobiorcą ( wykonującym zlecenie). Umowa zlecenie może być umową zarówno uodpłatną jak i nieodpłatną, w zależności od ustaleń stron. Jeśli zarówno z okoliczności, jak i z zapisów umowy, nie da się ustalić, czy mamy do czynienia z umową odpłatną czy nieodpłatną, to wówczas należy przyjąć, że za wykonanie zlecenia należy się wynagrodzenie. Umowa zlecenie może być wypowiedziana, jednakże wówczas strona, która wypowiedziała umowę w zależności czy jest to przyjmujący zlecenie czy zleceniodawca, odpowiada wobec drugiej strony za powstałą szkodę ( przyjmujący zlecenie), bądź powinien zwrócić poniesione przez drugą stonę wydatki oraz w razie odpłatnego zlecenia uiścić odpowiednią część wynagrodzenia ( zleceniodawca).umowa zlecenie Ponieważ do umów zlecenia mają zastosowanie przepisy kodeksu cywilnego, a nie kodeksu pracy, zleceniobiorcy nie przysługują uprawnienia pracownicze, takie jak m. in. prawo do urlopu wypoczynkowego.

Gość eliza 20120
do 1.... Koleżanko , nie pracujesz w starym browarze wiec nie wiesz co tam sie dzieje...pracownicy są zwalniani z tak śmiesznych powodów ze brak słów. Nie pasujesz wielkiej pani tego całego sklepu i masz wylot, wystarczy ze krzywo sie uśmiechasz , krzywo patrzysz i z daleka nie krzyczysz dzien dobry i masz pozamiatane, jesteś tyrana pod każdym względem tak , ze wchodząc do pracy już Ci się chce z niej wyjsc. Masz racje czasy trudne ale czy tak się traktuje dziś pracowników? Takie zachowania można porównać tylko do jednego..Pracownicy mają obniżane stawki..dlaczego???bo pani nie wyrabia swoich celów...są degradacje ze stanowisk , są spoufalania się z pracownikami...totalna beznadzieja przy czym częsta rotacja itd. NIE POLECAM PRACY TAM , BO PRACA W TYM SKLEPIE PROWADZI TYLKO DO UTRATY ZDROWIA

Gość agnieszka_ka
CZY MOŻE MI KTOŚ UDZIELIĆ KONKRETNEJ ODPOWIEDZI NA PYTANIE - "Ile zarabia asystentka ds. administracyjnych??" P Proszę o widełki jeśli nie chcecie zdradzać swoich zarobków.. tylko prośba o konkrety (!) , ja powiem konkretnie że w The Body Shop zarabiałam jako sprzedawca 1650 zl netto (na rękę). Liczę na tak samo konkretną stawkę co do wynagrodzenia ASYSTENTKI DS. ADMINISTRACYJNYCH w super-pharm.

Gość ;)))
oczywiście każdy super pharm jest inny-znając prawie wszystkie warszawskie-od kuchni-nie mogę powiedzieć, ze wszędzie jest źle. Bo to nie prawda. Są jednak sklepy które naprawdę należy omijać szerokim łukiem Złote Tarasy-bardzo dużo klientów, a co za tym idzie multum pracy. Arkadia jak wyżej+naprawdę bardzo złe traktowanie pracowników-czytaj mobbing Galeria Mokotów-upodabnia się powoli do Arkadii-/choć mniej klientów/ reszta warszawskich sklepów 'ujdzie'-jeśli chcesz pracować w super pharmie-to naprawdę szczerze odradzam pracę w tych trzech lokalizacjach;)

Gość tisek
witam , kto mi powie ile zarabia kierownik zmiany w SP ???? Umowa o prace czy inna ??? czy ktos pracował na tym stanowisku ?? czy jest zadowolony , jakie ma kompetencję ?? pozdrawiam

Gość jjjgj
jako kierownik zmiany masz umowe o prace na pełny etat. pełna dyspozycyjność. w tym jeden weekend pracujący, kiedy to drogeria cała jest na twoejej głowie. pozatym robisz zwroty, dyskutujesz z debilnymi klientami, dla których kasjer jest smieciem, czasami robisz depozyt. kasa? mysle ze kz ma ok 2 tysie brutto.

Gość mamanowa
2 tysie brutto kz, heheh dobre.... 1500-1700 brutto jak sie prawie zajedziesz...

Gość jaj
a gdzie takie żenujące zarobki? Kokosów nie zarabiam ale mam 1700 na rękę.

Czy ktoś z was pracuje lub pracował w SP w Galerii Echo (Kielce) i może się wypowiedzieć jak tam jest? (atmosfera, warunki, zarobki-konsultantki itp)

Gość mamanowa
do jaj : w zeszlym roku takie zarobki byly we wroclawiu, juz nie pracuje wiec nie wiem,ale z roznych zrodel slyszalam ze nic sie nie zmienilo...;

Gość katii8989
ile zarabia kierownik zmiany w warszawie?