Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veroni1122

Praca w Super-Pharm

Polecane posty

Gość Kasiulinka34567
Witam, a czy Ktoś coś wie o pracy asystentki ds. administracyjny w SP? Jakie zarobki? Warunki? Umowa o pracę? Wczoraj złożyłam dokumenty...

Gość gość
Zapraszam na promocje w hebe ch europa Rzeszów lepsze ceny niż w super pharm.

Gość Nutelka87
Czy ktoś może napisać ile mniej więcej zarabia technik farm. w SP? Mam stamtąd ofertę, ale są różne opinie- niestety głównie o innych stanowiskach. Teraz o pracę technikom ciężko, dlatego chyba się zdecyduję, jednak chciałabym znać realia :) Bardzo proszę o wypowiedzi :)

Gość gość
Czy ktoś z was pracował w Super-Pharm w Gdyni we Wzgórzu? Otwierają teraz nowy sklep w CH Klif i zaprosili mnie na rozmowe w sobote i chciałam się dowiedzieć jaka atmosfera panuje w tych sklepach?

Gość gość
Jeżeli odpowiada Ci spędzanie dnia w na prawdę idiotycznych godzinach pracy (na rozmowie miałam informację, że są 3 zmiany, tak na prawde było ich tysiące, praca od 11 do 19 rujnuje cały dzień oraz praca za żenującą stawkę - 163h - 1243 zł -> tak tak nie pomyliłam się. ORAZ jeżeli odpowiada Ci konsumpcja drugiego śniadania z zegarkiem w ręku między butami, kurtkami oraz artykułami chemicznymi (jedzenie obok domestosa chyba nie jest zdrowe ? ) to zapraszam do Warszawy na ul. Belgradzką. Pozdrawiam!

Gość gość
hej,czy kto spracuje lub pracował na Ostrobramskiej? pozdrawiam;)

Gość gość
hej,czy ktoś pracuje lub pracował na Ostrobramskiej? Pozdrawiam;)

Gość gość
na wzgórzu jest całkiem ok. trochę luźniej niż np w baltyckiej. Socjal daleko od magazyni szatni, więc nikt nie je między domestosami i kurtkami.

Gość gość
Pracowałam kiedyś w spp. Jak jestes elastyczna to się dostosujesz do warunków pracy. Zarobki....no cóż bez szału, ale są miejsca gdzie gorzej płacą. Praca zazwyczaj na 3/4 etatu. Zmiany po 8h. Zasadniczo są trzy zmiany ranna do 15-16, popołudniowa do 21:00-21:30 i międzyzmiana (wtedy różnie kończysz). Fakt międzyzmiana jest najgorsza bo cały dzień masz z "z bańki". No jak napisałam wcześniej, wszystko jest kwestią elastyczności i dogadania się z menadżerką.

Gość gość
Nikomu nie dają umowy na cały etat? Orientuje się ktoś ile można zarobić w SP?:) pozdr

Gość elwiraaaa
koleżanka gdzieś tam pisała powyżej na poprzedniej stronie, że zarabia jako konsultantka kosmetyczna 10zł netto na umowie, 9zł na zlecenie to dlaczego ja zarabiam 7,50 to zależy od miasta w jakim się pracuje czy jak nie rozumiem, wydaje mi się, że w takiej firmie stawka wszędzie powinna być taka sama

Gość gość
Dyrektorka nasza gdy ranek nastaje do roboty goni podwyżki nie daje. A my Panią naszą tak bardzo kochamy bowiem w Superpharmie zatrudnienie mamy. A kiedy nas zwolni i sobie pójdziemy po wielkiej władczyni płakać nie będziemy Z pozdrowieniami dla wszelkiej maści donosicieli i idiotów bez żadnej kultury i wykształacenia od byłego pracownika.

Gość gość
witam bardzo proszę o informację jak naprawdę zarabia kasjer i co to jest ta premia 30%?wogóle tego nie rozumiem, bardzo bardzo proszę o odpowiedź

Gość gość
PRECZ Z KAPITALIZMEM I WYZYSKIEM !!!

Gość gość
No i doliczmy do tego reklamy w tv,gazetach itd mamy odpowiedź Cieszę się że uwolnilam się od pracy SP :)

Gość gość
Naprawdę nie mają na co kasy wydawać :'( ,:@ U nas w W-wie masakra :( nawet na spodnie dla pracowników żałują a o ciepłych bluzach zapomnij Kolejna sprawa dziwnym trafem twoje nadgodziny gdzieś znikają i jak idziesz to asystenta to nawet nie chcę sprawdzić. :(

Gość pracownik gronek
Naprawdę przestańcie narzekać. Mamy paczki na święta,bony A ogólnie to opiekę medyczną,Multi sport a inni tego nie mają więc się zastanówcie czy mamy tak źle

Gość były pracownik SP
Najlepiej jest oszczędzać często na nie świadomych pracownikach i też często zastraszanych :)

Gość Zydy
Ktos mi pomoze, boje sie tych testow psyhologicznych bo moja kolezanka wczoraj na tym odpadla co tam moze byc? Jakie pytania albo moze ktos ma wzor

Gość gość
Wystarczy szczerze odpowiadać na pytania ;)

Gość gość
Paczki na święta, bony, opiekę medyczną, Multi sport - teraz co druga firma oferuje pracownikom.

Gość gość
ciekawe które firmy to oferują :(

Gość gośćiuwazzzzzzzzzzzz
a ja lubie , moja kierowniczka jest okej, inne roznie, grafik też okej, stawka mogłaby być lepsza

Gość gośćiuwazzzzzzzzzzzz
Wczoraj odeszłam z mojej dotychczasowej pracy. Postanowiłam zostać d****ą. Mówię wam jest super ! Tylko trochę zimno na drodze :o

Gość gość
SPP Stary browar w poznaniu to porazka. nie ma gdzie jesc, gdzie sie umyc, gdzie przebrac.jeden totalny syf. dwa kibelki na 50 osob. brak szafek, wieszakow wszystkiego. zarobki nedzne. czy dlatego ze mamy po 20 pare lat mozna traktowac nas jak smieci?gdzie jest inspekcja pracy?????

Gość ftukdhhdh
No dokładnie gdzie jest inspekcja pracy, straż pożarna?! Dlaczego pracownicy noszą identyfikatory z imieniem i nazwiskiem, podobno zgodnie z prawem :D Bo przecież jak przyjedzie towar to nie da sie przejśc przez magazyn a co dopiero załatwic w toalecie, bo tam albo śmieci, albo jakieś szafki i wogóle ten syf. Z zewnątrz malowanie trawy na zielono, a od środka syf! SPF wydaje dużo kasy na reklame i dlatego nie mają dla szeregowych pracowników. Doskonale wiedzą, że to co wydadzą im się zwróci, a dla pracowników tylko ochłapy. Multisport ma prawie każda firma ma teraz. Bony i paczki na święta są opodatkowane. Z resztą idziesz do tesco mówisz, że chcesz paczki i Ci robią. Nawet dostaniesz taniej niż zwykły Kowalski.

Gość gość
Kotek Mruczek swoimi ostrymi pazurkami podrapał niesforną panią dyrektor.

Gość gość
Ja jestem zadowolona z pracy w spp

Gość gość
a jak tam praca w 3mieście?