Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąbka..25

na kafe nie ma normalnych facetów

Polecane posty

zaraz próbuję wdech-wydech wdech-wydech wdech-wydech o to dzieła HURA umiem oddychać :D:D:D

Gość Ju...
Gnomi, Ty nie jestes normalny - jesteś wspaniały.:)

Gość oferma
przeczytałem początek wątku. zostałem wymieniony z nazwiska, huraaaaaaa!!!!!

Gość a czym sie czujesz obrażony
Gnomie- gratuluję ;)

Przyznaje sie, normalny nie jestem, zapewne jeden z powyzszych wpisów byl o mnie!!!

Gość sdfasf
piąte koło - żonaty który z wielką chęcią uwodzi nowe laski

Gość sdfasf
swoją drogą to interesujące że teraz jakikolwiek facet to przeczyta - stwierdza że to o nim!!! same widzicie - nie ma normalnych

...ciekawe, co według Ciebie jest normą? :P

ju rozpieszczasz mnie:P no ciekawe czego jeszcze tu można się nauczyć:)

Gość sdfasf
napisales że to pewnie o tobie,czyli przyznales sie publicznie do tego ze jestes dziwadłem,jakby takie cos bylo napisane o kobietach to bym nie pomyslala ze to moze o mnie

a ja podejrzewam, że ty żadnej żony nie masz :) tylko taki kit wkręcasz- jestem taki biedny, żona mnie skrzywdziła :) ale to tylko moje podejrzenie, nie bić ;)

Gość sdfasf
kto napisal ze jestes z zoną?bylo tylko o tym ze jestes zonaty, zreszta po postach ktore piszesz na kafe i tak widac ze ją kochasz i tesknisz, a jednak z wielkim zapałem poznajesz nowe laseczki w sieci, żalosny jestes

...no dobra, ale kazdy ma swoje dziwactwa!

Gość sdfasf
dziwactwa dziwactwami, ale i tak nikt nie wie o który przyklad ci chodzi, kazdy byl tak makabryczny, ze naprawde nie nazwalabym tego zwyczajnym dziwactwem, tylko chyba chorobą psychiczną

ale dobre :D zaraz w to uwierzę i nie tęsknię za nią bo to ja odszedłem i mnie nie skrzywdziła :D ciekawe kto na tym forum jest normalny :D

Gość no to ja skomentuję
Piąte koło, sam pisałeś że brak Ci jej oddechu w nocy, że musisz spać z psem czy coś takiego, bo Ci jej brakuje, że żałujesz że tak się ułożyło. Aaaa..... poza tym. Skoro zostawiasz kobietę która nic złego nie zrobiła to i tak jesteś debilem.

nie skrzywdziła Cię? nic a nic?

mało wiesz i bierzesz dosłownie to co piszę chociaż nie przypominam sobie żebym tak pisał i nie oceniaj po tym kto co zrobił a dlaczego a dlaczego odszedłem od żony spowiadać Ci się nie muszę

Gość kózka która skakała
przeżywacie jak mrówka okres :O na forach dla kobiet siedzą albo geje, albo desperaci, albo nieudacznicy, albo psychole - no sorry, innej mozliwości nie ma, wiec ameryki nie odkryłyście, ja osobiście z żadnym facetem z kafe nie przeszłabym na priv, bo wiem że to pojeby. jaki typowy mężczyzna siedzi nocami czytając o miesiączkowaniu, rozstępach, zdradzie mężów, nadwadze, kompleksach?

...no fakt, makabryczne byly...jedne mniej, drugie bardziej...

Gość oferma
sama jesteś pojebana, bujaj się flądro.

najśmieszniejsze jest to że my jesteśmy dziwadłami a one są normalne a siedzą na tym samym forum :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kici ciki 24
hihihihi :D:D:D:D:D ja rozmawialam tylko z dwoma, jeden oczywiscie skarzyl sie na swoja byla (z tego co widze, to jest bardzo typowe), a i tak okazal sie tak psychiczny, ze przestalam sie dziwic czemu sie rozeszli i to jej zaczelam zalowac a nie jego. a drugi, ktorego nawet poznalam na zywo, ciagle sie obrazal, z byle powodu, bo za dlugo bylam w lazience, bo nie napisalam dobranoc, bo raz powiedzialam do niego po naziwsku, za kazdym razem wylaczal sie albo wychodzil i pare dni milczal wiec przyznaje cała sobą - POJEEEEEEEBY!!!!!!!!!

Gość kózka która skakała
bo to forum dla KOBIET rozumiesz znaczenie tego słowa?

Gość sdfasf
hah! piąte koło właśnie popisał się swoją lotnością i inteligencją! :D "kobiety są dziwne, bo siedzą na kobiecym forum" uuuuahahahahahahahahahahahahahahahaha :D

Gość Ju...
Ciekawy topik - każdego faceta obnażą.:P

Gość ja z dwoma przeszłam na gg
i od pierwszej rozmowy:rozwodzę się, moja żona to nieczuła dziwka była, a ja taki cudowny, wspaniały, buuuuu niezły ubaw ogólnie:) może jeszcze z kimś na gg pogadam, bo interesuje mnie czy też zacznie pieprzyć takie bzdury ;)

no to co że dla kobiet nie muszę przecież pisać o miesiączkach i czytać tego a można z ciekawymi ludźmi poklikać misiaczku :)

Gość ktoś kogo może znacie
Muszę wam powiedzieć że jestem zszokowana.... :O:O:O Z 2 facetami z kafe mam kontakt i chyba go urwę, bo zaczynają zachowywać się tak jak opisaliście (nie podam nicków, nawet jeśli te osoby się tu wpisały). Poza tym o niektórych miałam zupełnie inne wyobrażenie. :( Niektórych planowałam zagadać na gg albo @ . Nie wiedziałam pewnych faktów.... :( :( Smutne. Ale tak samo przecież bywa w rzeczywistości. :(