Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąbka..25

na kafe nie ma normalnych facetów

Polecane posty

Gość samanta chodzą słuchy
ale chyba chetnie zamienilby tego wała na prawdziwa kobiete

Gość
Cóż, dla mnie to samo. Jeśli masz dobry koncept na scenkę rodzajową w stylu np. "dwóch gejów w sklepie", czy jakąkolwiek inną, też nim się dzielisz. Masz publikę satysfakcję, pozytywną reakcję zwrotną, etc. W czym rzecz? Jedno drugiego się nie wyklucza. I wbrew pozorom koncept sam w sobie jest tu istotą (odgrywasz z kimś), a nie poklask kasjerek. Choć nie wypieram się, jak już stwierdziłem, że lubię błyszczeć. Jeśli czytam wiersz na głos sam w pokoju też takie dziwne? Są słowa, które odziane w ciało wyglądają lepiej niż jako myśl niz słowo napisane. Ty zaś piszesz o kwestii tak, że od razu przypomina mi się opera "Pajace" i słynne "Vesti la giubba!" (śmiej się pajacu). Oto człowiek zbiera poklask bez satysfakcji przybity gwoździami do sceny.

Gość
P.S. Te założenie było celowym przejaskrawieniem. Ludzie nie tylko dzielę się na ekstra i introwertyków. I czy ludzie zostają aktorami, dlatego, że lubią grać, czy dlatego, że lubia poklask?

Gość oferma
stary, wrzuć na luz bo już zaczynasz mendzić. albo "lubie błyszczeć" albo "mam wyjajane". tertium non datur trochę się zachowujesz jak chłopczyk który gdy go koledzy nie zabrali na basen mówi "i tak mi nie zależało" choć cały poprzedni dzień się na to szykował.

Gość bo on woli wała z kołdry
chyba jednak woli wała, bo jakby chciał to już by miał kobietę :classic_cool: kurewsko przystojny jest

Gość oferma
"I czy ludzie zostają aktorami, dlatego, że lubią grać, czy dlatego, że lubia poklask?" nie wiem, pewnie z obu tych powodów. ale ty LUBISZ POKLASK!!!!! sam to napisałeś. i to niejeden raz. nie możesz więc jednocześnie pisać że ten poklask jest ci obojętny.

Gość
Gościu ty tez wyluzuj. Tylko dyskutujemy :D Ja na tym forum nie prowadzę jakichś masowych łowów na panienki, żeby, spierać się z biednym Ofermą o tylko, żeby o choć maleńki plusik zyskać w oczach ogół. Chcesz to Ci przyznam rację, pohańbię pamięć prababki pracującej dla carskie Ochrony, zatańczę z bakłażanem w nosie i przyznam, że walę sobie przed portretem kaczyńskiego :P

ja nie wiem czy jest przystojny ale jesli nie ma kobiety to cos w tym musi byc!!!!

Gość oferma
a teraz cię już nie lubię. jedną z funkcji mojego nicka jest sprawdzenie poziomu umysłowego ludzi z którymi dyskutuję. czy potrafią wznieść się ponad "ofermę" i oprzeć prymitywnej pokusie użycia tak łatwego "argumentu" w sporze. okazało się że ty nie potrafisz. wyglądasz mi na biednego napuszonego kogucika który rozpaczliwie poszukuje potwierdzenia tego, że ma piękny kolorowy ogon i sterczący grzebień. powodzenia.

Gość to ja....................
oo, kogo ja spotykam! Oferma! :D "jarek, ty dupo, foxy lady samanta proponuje ci upojny seks do białego rana a ty gdzieś się wałęsasz jak głupi" i kto to mówi :>

:D:D:D:D tak jasne zalosny/zalosna jestes oranzadko fotka na pulpicie, charakter, maz w przyszlosci :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D gdzie ja cos takiego pisalam ? no smialo udowodnij ze mowisz prawde i wstaw link z takimi moimi wypowiedziami ty @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

nie mam ochoty grzebac w całej kafe zeby udowodnic cos co jest wiadome, wiem co widzialam nie pisalas ze bedzie twoim mezem ale pisalas ze ci sie podoba wiec na niego lecisz

Gość punkt dla ofermy
:classic_cool:

a twoje zdenerwowanie i zaprzeczanie tylko to potwierdzaja prawda w oczy kole

Gość
oferma => a wiesz gostku, że ja Ciebie nawet lubię? Piszesz z reguły z dowcipem i całkiem sprawnie. Też trochę straciłeś w moich oczach, zwłaszcza jesli idzie o czytanie ze zrozumieniem, oraz odczytywanie kontekstu - jeśliś nie zauważył, sprawdź jaką literą, napisałem był twoja ksywkę? (mimo, iż sam się podpisujesz z małej litery) Czlowieku, nie każdy chce Ci dosrać.Twoje kompleksy mogą być twoimi kompleksami, możesz (subiektywnie lub obiektywnie)i nie być za wysoko w porządku dziobania, ale nie oznacza to, że musze koniecznie i celowo bić Cię w słabiznę. Zrób coś sobą, bo jeszcze Cię kiedyś demony zeżrą jak mojego (niegdyś) dobrego kumpla.

prawda w oczy - niby jaka? a linku nie znajdziesz pomaranczo chyba ze z podszywem ale wtedy wystarczy kliknac w profil nie? a zreszta co tam sie bede na was wkoorwiac ide POszukam 84 na ,,osobistej dziarze" i to mu opowiem - ja z toba milosniku walow koldrowych, POdobno sie w tobie bujam :D:D:D 🖐️

jesli chcesz mu wyznac milosć to lepiej napisz na maila, na kafe troche niezrecznie. tylko obwawiam sie ze on juz ma floriane!

Gość taka jednaaa
nie, jego dziewczyna ma na imię Ewa, Samanta jak się o tym dowiedziala to pisala że jest wsciekla i zawiodla sie na nim. Pisala że go nienawidzi, ale chcialaby z nim porozmawiac na spotkaniu.

floriana z kafe nie ma na imie ewa, chyba ze zalatwil sobie inna dziewczyne. macie jego zdjecie?

nie denerwuj się tak wyslij mu zdjecie cycków to moze mu sie spodobasz. podobno jest przystojny!

Gość Bylo milo i się skończylo..
Do trąbki..25:) Widzisz co narobilas tym tematem:(! Zaraz bedzie tu wojna domowa na slowa. Fajnie mi się Was czytalo, telenowelę mozna nowa nakrecić, bo scenariusz juz napisany:D. A tak na marginesie, w dzisiejszych czasach tylko oszołomy maja siłę przebicia nad resztą społeczeństwa. Takie czasy:D. Dobrej nocy życzę Wszystkim:)

wyślij mu zdjęcie tzytzków ewentualnie ropuchy

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Nie ma normalnych? Może. Ale bez nas byłoby to forum nudne jak kilo kształtowników płaskich :P :D