Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąbka..25

na kafe nie ma normalnych facetów

Polecane posty

Gość oferma
"apostoł nienawiści, oferma, komiczne, jarek-84, myrevin, faith hope" ta, i jeszcze jarosław i lech kaczyńscy (a plotka głosi że maria również).

Gość
A propos czego? :P

Gość 43534534
Apostoł nienawiści i Michelle Pfeiffer to ta sama osoba

Gość pluszcz bluszcz
tak naprawde to Oferma, Apostoł nienawiści i Gorrrąca_25 to ta sama osoba wiem co mowie!!!!!!!!

Gość
oferma =>nie można robić show dla samego siebie? W człowieku nic nie jest analogowe. Jeśli już robię show - to cieszy mnie uznanie. Nie muszę jednak go robić. A ty pracujesz, albo dla pieniędzy, albo dla satysfakcji? :P Nie ma nic pomiędzy? Jęsli już niedźwiedź wylazł ze swej jaskini niech wszyscy wiedzą, że wylazł :P

Gość pluszcz bluszcz
Samanta lisiczka i Jarek--84 to jest jedna osoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oferma
"oferma nie zapominaj o kocie kaczynskiego " kot kaczyńskiego to przebrany donald tusk.

Gość
O.K. Przyznam się. Kiedy juz mi sie znudzi szampan i przyjęcia w Buckingham Palace wołam swoją polską pokojówkę, każe jej zasiąść przed kompem i dyktuję jej teksty, które ma wpisać na kafeterii :o Wydało się... :D

justys właśnie a co z pseudonimem - juz sie nie pojawia chyba? zone zlazl?:P

Gość oferma
jak sama nazwa wskazuje słowo show oznacza pokazywać (pokaz), więc nie, nie można go robić dla samego siebie. robi się go "na pokaz" a satysfakcja płynie nie z pokazu jako takiego a z uznania widowni jakie się dzięki niemu zyskuje. porównanie do pracy (satysfakcja/pieniądze) nie wydaje mi się właściwie bo z łatwością sobie wyobrażam człowieka który czerpie z pracy i satysfakcje i pieniądze (czasami nawet bardzo duże) a zupełnie nie wyobrażam sobie shownama który czerpie satysfakcję z samego występu i występuje przed pustą salą bo mu uznanie niepotrzebne. chyba że jakiś psychiczny.

oferma-:D:D:D:D:D:D:D nie sposob sie z tego nie smiac POmaranczowy pluszczbluszczurku czy jak ci tam oj POmyliles sie i to bardzo :P ten 84 to jak na razie wkoorwil juz mnie ze 4 razy a ja rzadko tu jestem (tzn na kafe) i dopiero od stycznia oranzado.

Gość jarek 84 jest fajny
a to jego "wkurzanie" jest bardziej zabawne niż wkurzające ;)

Gość do trąbki..25
I w ten sposób autorka tematu przyciagnęła facetów na ten topik. Czego to kobiety nie wymyślą:D. Temat sie rozwija, panowie się gesto tłumaczą i prześcigają się w słowach. Każdy chce pokazać się z jak najlepszej strony:). Tylko czy warto dla jakiejś ( nie) normalnej trąbki?

Gość oferma
też tak sobie pomyślałem. że to może być kwestia mojej marnej wyobraźni. ale nic nie poradzę na to, że sam pomysł na takiego showmana wydaje mi się co najmniej dziwny.

Gość
hmm. "Prestiż" mi sie przypomina. Show jest interakcją więc widowni potrzeba. Porównanie z pracą nie jest najgorsze. Jeśli coś robisz - czy efekt, musi być koniecznie odseparowany od przyjemności z wykonywania jakiejś czynności? Ot, maluję płot, na ten przykład (lubię pracować fizycznie), i płot pomalowany, a i fajnie było zrobić coś ręcoma :P Co powiesz mi tedy o opowiadaniu dowcipów? Czynnośc bezsensowna jeśli jesteś sam. Czy wtedy kwalifikuje się to do show, czy do zwykłej interakcji społecznej? Czy dowcip sam w sobie nie musi Cię bawić? Jasne sam do siebie nie gadasz, ale ja np. często się uśmiecham pod wąsem, na jakąś dykteryjkę, która akurat przyjdzie mi na myśl, lub którą sobie przypomnę.

Gość
do trąbki..25 => Oj tam daj mi się choć raz pousprawiedliwiać. Zwykle tylko trolluję i wszystkich wkurwiam :D Hmm, chyba pora żeby jakies ogłoszenie matrymonialne tu wywiesić, nie? :P

Gość samatna chodzą słuchy
że jesteś napalona na jarka

Gość 00a0a0aa
do trąbki..25 -> czyżby kolejny facet który "pasuje" do któregos opisu?

Gość
Kurcze, a co miałem napisać? Nad brodą? :P No dobra, to wyznam coś jeszcze - nosze wąsa (tylko i wyłącznie) w stylu pruskim, takąż pieklhaubę i płetwę, ala McGyver - tyle, że ja mam dłuższą :D I grubszą :P

Gość wyraze skromnie
komiczne i jarek 24-masakra za to blondyn i gnom:)

Gość samanta chodzą słuchy
przecież pisałaś, że ustawiłaś sobie jego fotkę na tapetę pulpitu i bardzo Ci się podoba bo ma piekne oczy

Gość oferma
to tak nie można. gdy jesteś sam to nawet samo mówienie jest czymś dziwnym (skoro nikt cię nie słyszy). ale absolutnie nie każdy kontakt z drugim człowiekiem to show. jeżeli opowiadasz dowcip bo uznałeś go za śmieszny i chcesz się nim z kimś podzielić to jest zwyczajna komunikacja społeczna a nie show. przy czym jeżeli robisz to w większej grupie to przypadkiem jesteś w centrum uwagi. z tobą jest jednak inaczej. sam napisałeś że lubisz być w centrum uwagi i się popisywać (błędnie zakładając zresztą że nie lubią tylko ci, którzy nie potrafią). czyli że celem twoich działań jest uzyskanie poklasku i skupienie na sobie uwagi innych. czyli sprawia ci satysfakcję uznanie innych. nie możesz wobec tego twierdzić, że uznanie innych ci wisi. i to w tej samej wiadomości. to jest oczywista sprzeczność i dziwne że tak długo muszę to tłumaczyć.

Gość fhghfgh
samanta lisiczka napisala kiedyś ze 84 podoba jej sie z charakteru i chcialaby takiego męża w przyszlosci

Gość samanta chodzą słuchy
nie wiem co pisala o charakterze ale wiem ze leci na jego wygląd

Gość oferma
jarek, ty dupo, foxy lady samanta proponuje ci upojny seks do białego rana a ty gdzieś się wałęsasz jak głupi.

Gość bo on woli wała z kołdry
:classic_cool: