Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąbka..25

na kafe nie ma normalnych facetów

Polecane posty

Gość hugolak....
😠

Gość k.............
to prawda ze czasem użalamy sie na gg jest to żałosne i to bardzo ale dlatego ze też potrzebujemy zrozumienia i opowiedzenia co nas boli wy macie swoje koleżanki a my czasem nikogo komu można wszystko opowiedzieć co nas boli często właśnie szukamy takiego plasterka w postaci kobiety z neta kogoś bliższego żeby zrzucić to w końcu z siebie kogoś zaufanego i kto nas zrozumie nie świadczy to jednak o tym że jesteśmy beznadziejni tylko nie rozliczyliśmy się jeszcze z przeszłością która ciągle nas jeszcze gnębi

Gość to znaczy ze jakaś
nieszczęsna niewiasta musi wasze jęczenie znosić :o do psychologa idź- będzie musiał cię słuchać, jak mnie obcy facet zaczyna zamęczać swoimi problemami to dla mnie jest żałosny

Gość oferma
bo twardzielem trzeba być nie mięciochem.

Gość to znaczy ze jakaś
witam ofermo:) fajnie wczoraj rozwaliłeś apostoła w dyskusji;)

Gość brak dystansu
normalni mężczyźni tutaj? :P niemożliwe!!!!!!!!

pewnie,że na kafe nie ma normalnych facetów :D:D:D bo normalny facet nie stara się rozumieć kobiety :p :D:D:D

O kurcze - taki fajny temat, a ja dopiero teraz go widzę... Jak juz wielokrotnie pisałem, jestem małym, łysawym onanistą impotentem po 50, mam wąsy, chodzę w sandałach i mieszkam z mamusią... jeszcze jestem bezrobotny :D:D A co do pozostałych facetów pisujących na kafe to też przegrańcy bo: 1. Pisują na babskim forum :D chyba niczego nie pominąłem :P:P Jak każdy na tym forum wie określenie \"babskie\" (czyli kolokwialna wersja słowa \"kobiece\") świadczy o małości, ograniczeniu, kompletnemu braku znaczenia, ogólny upadek i nihilizm, miernota intelektualna i żenujący poziom... Dlatego właśnie w ustach, a raczej pod palcami piszących tu kafeteriuszek, świadomych tragicznego i obraźliwego wydźwięku słowa \"babskie\" (i wszystkiego, co się z babskością wiąże) nie ma gorszej obelgi, niż stwierdzenie, że faceci pisują na babskim (bleeeeeeeeee) forum...

Gość fsdfsd
komiczne, czemu masz taki podpis? Przeciez pisałeś że kochasz Swoją Panią

Gość lucky strike///..///..
no proszę, wizualnie jestem młodszą kopią komiczne:D...tylko, że zamiast sandałów mam małego penisa:D

Gość lucky strike///..///..
więc jak sam widzisz ciągle jesteś do przodu o długość sandałów;)...ehhh a kobiety to widzą i przeliczają w myślach:D

Gość może opinia o nich była by
inna gdyby najwięcej nie pisali tu faceci w stylu" mam 30 lat i jestem prawiczkiem" i drugi typ- rozwiedziony "oświecony" -ożenił sie z jakąś głupią kurwą a teraz sie rozwiódł "i on już wie wszystko o kobietach" :o obydwa typy są żałosne i jest ich za dużo na kafe więc ci normalni giną w tłumie :(

nie ma normalnych - wszyscy to przegrani - przegrywa się życie z chwilą wysłania pierwszej wypowiedzi - niestety

Jeśli ktoś ma minimum 16cm to wygrał życie walkowerem. :classic_cool:🖐️

Gość jeżeli już to
ktoś ma 16 cz i wygrał a co z kobietami?

Gość samotność sucks
jeżeli mężczyźni są stałymi bywalcami magazynu dla kobiet to czy moga być normalni? ;-)