Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 awatra

jaki elegancki telefon??

Polecane posty

Go艣膰 awatra

Witam, mam taki dylemat, m贸j szef kaza艂 mi wybra膰 dla mnie model telefonu s艂u偶bowego, chcia艂bym co艣 do艣膰 prostego i jednocze艣nie eleganckiego...pole膰cie co艣 odpowiedniego:)z G贸ry wielkie dzi臋ki:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anka skakanka 303
lg prada :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwek艣
zgadzam sie w stu procentach, Prada jest boska!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samsung sgh-j600e
czarny. bardzo stylowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Spoznione walentynki robie
widzialam kumpela maj akiegos mLEGO ROZKLADANEGO SAMSUNGA BOSKI MALUTKI SREBRNY..... ja ma nokie bo uwazzam ze te tel sa nie zniszczalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nokia 7370

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci贸waaaaaaa
E65 seria biznesowa - SUPER ! Du偶o ciekawych udogodnie艅 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdffg
motorola k1 bardzo elegancka, najlepiej w z艂otym kolorze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysialika
Lg Shine, ma stylowa metalowa obudowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jadodziak
Moim zdaniem Prada LG, jest stylowa i elegancka do tego ma dotykowy ekran, mi sie naprawde bardzo podoba.

Udost臋pnij ten post

LG Shine jest przepi臋kna ale nie jest to dobry telefon.Po pierwsze jest cicha,gdy trzyma si臋 j膮 w kieszeni mo偶na nie zauwa偶y膰,偶e kto艣 dzwoni艂 tak wi臋c trzeba ja nosi膰 na wierzchu.Pozatym dzwonki...jest chyba 5 dzwonk贸w i tylko nimi mo偶na operowa膰 je艣li chodzi o smsy i po艂膮czenia.Tak wi臋c je艣li kto艣 do was dzwoni to macie tylko 5 dzwonk贸w do wyboru (5 o ile si臋 nie myl臋).Pozatym lusterko ci膮gle si臋 brudzi i te "rolki" zaraz pod nim. Brud dostaje si臋 wsz臋dzie czego nast臋pstwem mo偶e by膰 uczucie otwierania klapki pod kt贸r膮 jest piasek.I to tyle. Prada jest za to bardzo droga.... Osobi艣cie polecam LG CHOCOLATE. Ma wielu zwolennik贸w jak i przeciwnik贸w ale moim zdaniem to wspania艂y telefon. Jest pi臋kna,szczeg贸lnie w stanie pod艣witlenia.Elegancja francja.Ma b.dobry aparat,kamer臋 i glo艣nik.Wad膮 jest panel dotykowy (zewn臋trzna klapka).Pod klapka ma zwyk艂膮 klawiatur臋.Tak wi臋c trzeba by膰 delikatnym 偶eby nie wcisn膮膰 klawisza za mocno bo wtedy moze doj艣膰 nawet do blokady kom贸rki .Dlatego telefon polecany jest dla kobiet.Szczeg贸lnie tych delikatnych,z ma艂ymi palcami :)

Udost臋pnij ten post

LG Prada jest piekny, jednak do艣膰 drogi - ja mog臋 poleci膰 Samsunga X820 - u偶ywam 1,5 roku - bez zastrze偶e艅 i elegancki

Udost臋pnij ten post

A i jeszcze polecam SAMSUNG U600 .Pi臋kny telefon,elegancki,z bardzo du偶ym pi臋knym,b艂yszcz膮cym ekranem.M贸j kolega ma i jak narazie jest z telefonu bardzo zadowolony....sama bym tak膮 kupi艂a :S ale zostan臋 przy LG chocolate ^^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truska_weczka
LG Shine.... piekny, stylkowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂yna
ja mam 6300 jestem zadowolona bardzo ale gdybym mia艂a pieni膮zka to bym kupi艂a sn E65

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂yna
sorki mia艂o by膰 se a nie sn :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malu艣ka44
Ja stawiam na Prade od LG, piekny elegancki telefon z wielkim wyswietlaczem i dotykowym ekranem, naprawde piekny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klik klik
polecam SAMSUNGA J600, mam srebrnego i jest 艣liczny i kobiecy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beattaz
Zgadzam sie z malu艣ka44, Prada jest idealna dla kobiet. Wedlug mnie wszytako czago dotknie sie Prada jest boske wiec telefon nie moglby byc wyjatkiem. A ta poza tym ze jest ladny bo ma calkiem niezle funkcje, przynajmniej dla mnie wystarczajace.

Udost臋pnij ten post