Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola1983

znajdzie sie ktoś kto ma gorzej?

Polecane posty

Od 5 lat jestem mężatką mamy 2 córki. Mąż zdradzał mnie i ok 4 lata balował i nie wracał na noce. Wiele łez wylałam aż wreszcie nie miałam juz siły. On zmienił sie jednak moje uczucie wygasło. Poznałam niedawno kogoś wspaniałego kto mnie naprawdę kocha i szanuje nie przeszkadza mu nawet fakt że mam dzieci. Chciałam odejść od męża i nawet się odważyłam. Pojawił się jednak duży problem jego siostra mająca nieciekawe powiązania zaczęła straszyć że połamną mojego znajomego. mają też pretensje do koleżanek wymyślają różne historie a że mieszkam w nieduży mieście jest nieciekawie. Wróciłam do męża chcąc chronić osobe na której mi zależy. Muszę podjąć bardzo trudną decyzję.

idź na policję, nie daj się szantażować, wcześniej zbierz jakieś dowodym nagraj ich groźby czy coś

Znajdź dowody i zaskarż ich o szantaż, a z nowo poznanym facetem wyjedź do innego miasta.

Gość hahehaheheha
"jego siostra majaca nieciekawe powiazania" to jakis absurd - ludzi ktorzy "lamia" ludzi za darmo nie ma, a poza tym nikt sie nie naraza za glupstwa i nie swoje sprawy. nikt nie bedzie ryzykowal wyroku za bzdurne pobicie czy cos takiego. to typowe kozactwo slowne. twoj strach utwierdza ich w przekonaniu ze maga z toba robic wszystko tylko pier...... glupoty

tu policja nie pomoże. Oni załatwiają sprawy przez kogoś płacą i mają z głowy. Nikt nic nie wie. a bespośrednio się nie dowiedziałam tylko przypadkowo że coś takiego grozi. Później mąż potwierdził ale że niby on nie ma z tym nic wspólnego

tu policja nie pomoże. Oni załatwiają sprawy przez kogoś płacą i mają z głowy. Nikt nic nie wie. a bespośrednio się nie dowiedziałam tylko przypadkowo że coś takiego grozi. Później mąż potwierdził ale że niby on nie ma z tym nic wspólnego