Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

Wkurza mnie że narzeczona cnotę straciła z innym a na mnie wymusza małżeństwo

Polecane posty

Gość nie czytałam całego topiku
ale mam jedno pytanie chłopak: czy Ty byłeś prawiczkiem jak zacząłeś się z nią spotykać?

Gość oowddow
chłopak25 to znaczy ,ze kochasz bardzo swoją kobietę skoro aż tak bardzo Ci to przeszkadza??

Gość ItsOnlyMexx
ciekawe jakbys Ty chodzil przez tyle lat z dziewczyna to bys jej nie tknal...a jezeli i nawet nie to albo jestes takim fajtlapa albo bys gdzies chodzil na bok :] A co do tego rozkladania nog to nie bede powtarzala sie co na ten temat mysle...ujme to tak:po takich wypowiedziach widac kompleksy prawiczkow

Gość ja tam nie wiem ale co tam
"Facet powinien być doświadczony a kobieta powinna być czysta." Doświadczony na czym, skoro kobiety mają być czyste? Na kozach? :D :D :D :D :D

Gość rumun
"Chodzić" to sobie może po zakupy. Jeżeli facet nie proponuje ślubu to mu sie dupy nie daje. Proste. Choćby "chodził" i dwadzieścia lat. Znam takie idiotyczne związki. Para już po studiach, 9 lat razem a o ślubie ani słowa. Dopiero jak panna zachodzi w ciąże to koleś się dyplomatycznie zmywa. Wtedy dopiero widać jak mu zależy. Ale jak panna była na tyle głupia że na to przez tyle lat pozwalała to sama jest sobie winna. Potem juz zostaje tylko bzykanie z doskoku przez kolejnych, bo nikt normalny takiej panny nie chce.

na używanych szmatach zdobywa się doświadczenie ale lepiej aby inny nie zdobywał doświadczenia na twojej żonie

Gość łubudubu
taaa jaaaasne bo to kobiety i tylko kobiety mająsię pilnować, tak?

Gość rumun
"na używanych szmatach zdobywa się doświadczenie ale lepiej aby inny nie zdobywał doświadczenia na twojej żonie" Dokładnie tak. Zawsze będą jakieś laski które "lubią te klocki". Tylko że nikt normalny się z taką nie żeni. No chyba że chce mieć rogi jak jeleń szesnastak.

Gość oowddow
TO KWESTIA INDYWIDUALNA... KAŻDY MA SWOJE ZDANIE< SWOJE ODCZUCIA... Znam parę, która jest ze sobą 15 lat, bez ślubu i bez dzieci...i są szczęśliwi Ale gdyby mój mężczyzna nie miał zęba, albo nogi kochałabym go tak samo... Jednemu to pasuje, drugiemu nie ot co

Gość pssssssiiik
stary wez ja rzuc jak najszybciej i mam nadzieje, ze znajdzie faceta ktory bedzi eja kochal naprawd ei szanowal....jakim ty jestes burakiem....szkoda gadac....

Gość oowddow
nie burakiem tylko egoistą, ale ma do tego prawo i tacy ludzie muszą być na świecie, aby ich omijać szerokim łukiem

Gość rumun
"Znam parę, która jest ze sobą 15 lat, bez ślubu i bez dzieci...i są szczęśliwi" Pewnie, a w wąchocku urodziło się cielę o dwóch głowach. Tylko jak często to się zdarza? Mówimy tu o normalnej większości a nie nielicznych oryginałach.

Gość ItsOnlyMexx
No tak wolicie na zony dziewice ktore nie maja doswiadczenia w lozku ale do wyrka wolicie jednak doswiadoczone ktore dobrze zrobia loda....cyniczne i dziecinne

Gość ItsOnlyMexx
yhy..yhy Dopoki ta dziwica da Ci dupy to co bedziesz robil?Chyba na recznym jechal albo gdzies w lazience w klubie ********* te puszczalskie tak? fajna filozofia :]

Gość rumun
A żona ma być wierna żebym się nie musiał zastanawiać czy w czasie gdy jestem w pracy ona nie zabawia się z listonoszem. Dlatego ma być dziewicą i to o potwierdzonej reputacji, bez bogatego życia analnego. Żebym później nie musiał wysłuchiwać głupich tłumaczeń że to był błąd, impuls, była pijana i tych wszystkich bzdur które rozmaite zdziry wypisują na kafeterii.

Gość oowddow
na to nie ma gwarancji niestety, że jak dziewica to nie zdradzi

Gość rumun z chłopakiem 25
idealna para, tylko wątpliwe dziewice od srania stracili błonę dziewiczą w dvpie

o szkapa sie pojawiła

Gość ItsOnlyMexx
Zapewne po tym co tutaj napisalam myslisz ze lubie ten sport i sie puszczam na lewo i prawo...otoz Cie rozczaruje ,jestem dziewica ale nie dlatego ze czekam na faceta ktory bedzie moim mezem i dopiero z nim pojde do wyrka a dlatego ze mimo iaz mialam juz kilku chlopakow ,chodzilam z nimi po 4-5 miesiecy ale niestety okazywali sie burakami ktorzy chcieli mnie tylko przeleciec a z takimi sorka ale nie mam zamaru sie tegsic :) A jeden jak powiedzialam mu ze jeszcze nie bylamz facetem wysmial mnie i powiedzial cos takiego ze do koca zycia tego nie zapomne ,od tej pory z zadnym sie nie umawiam i narazie nie mam zamaru.Moze i dlatego tez nie przywiazuje duzej wagi do czystosci,jak widac dla wiekszosci nie ma to zadnego znaczenia.

Gość rumun
Były tu gdzieś takie tematy "Kocham swojego męża ale go zdradzam bo ..." ,"Popełniłam błąd i zdradziłam męża.... czy mam mu o tom powiedzieć, bardzo go kocham" i tym podobne idiotyzmy. A wszystko dlatego że facetom wydaje się że dziwka nadaje się na żonę bo w łóżku wyćwiczona. Kobieta która nie poznała żadnego faceta poza mężem będzie się długo wahać zanim zdradzi bo nawet jakby chciała to musi zebrać w sobie odwagę. Dla takiej która miała kilku to nie będzie żaden problem.

Gość oowddow
a przyszły mąż zawsze może zwiać sprzed ołtarza... albo po slubie mu się odwidzi i w rak rozwód

Gość ItsOnlyMexx
myslicie ze dziewica nie bedzie zdradzala?a co ma 1 do 2? zabawni jestescie i macie dziwny tok myslenia :] Osobiscie inaczej patrze na ta zaleznosc,nie pomysleliscie ze taka dziewuszka dla ktorej byliscie 1 facetami moglaby chciec zobaczyc jak to jest z innym?jesli nie wpadliscie na to to zebyscie sie nie zdziwili :]

Gość oowddow
rumun mylisz się i myslisz tylko kategoriami czarne/białe nigdy nie można byc pewnym, powtarzam nigdy... jak coś komuś odbije to nie trzeba przełamywać odwagi

no co oświadczyłeś się rumun chłopakowi , bedziecie idealną dziewiczą parą uhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość oowddow
jeśli się kogoś naprawdę kocha to nie myśli się o skoku w bok, obojętnie, czy jest się dziewicą czy tez nie

szczerze to jest tak że w pewnym wieku facetom zależy tylko na sexie, wtedy dziewicę można wyśmiać Po skończeniu tychmniej więcej 24 lat zmienia się sposób postrzegania sexu i kobiet