Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

Wkurza mnie że narzeczona cnotę straciła z innym a na mnie wymusza małżeństwo

Polecane posty

Gość niekoniecznie kompleksy
dla porzadnej dziewczyny znaczy, jesli sama jest dziewica

Gość AgaKęty
Ludzie uwierzcie mi ze to nie ma znaczenia czy dziewczyna jest dziewica bo i tak jesli jest wartosciowa znajdzie sie mnóstwo facetów którzy beda chcieli ja poślubic

Gość rumun
Jak chce się ją tylko puknąć to pewnie że nie ma znaczenia.

Gość a gorzej jak
tłusta z małymi cyckami i używana To koszmar, małżeństwo z taką to życiowa porażka:D

Gość rumun z chłopakiem25
powoli się dogadują, bedzie wielka miłość dwóch przygłupów

Gość AgaKęty
Mnie wielu facetów proponowało małżenstwo ale ja wtedy nie szukałam jeszcze stałego zwiazku byłam za młda teraz mam 22lata czuje sie gotowa.I mnie nikt nie pytał o dziewictwo a mimo tego planowali ze mna przyszłosc i co ciekawe ja ich olewałam tzn w miedzy czasie miałam chłopaka z którym chodziłam tez myslał o mnie powaznie ale mi nie zalezało ja wyznaje zasade ze do póki nie mam ślubu moge szukac tzn umawiac sie z facetami pznawac dawac sie zapraszac na randki bo to ze facetz e mna chodzi nieczego nie dowodzi bo chodzi mozna z wieloma a pozniej zerwac

Gość AgaKęty
wyznaje zasade taka ze do slubu chce zeby facet sie ozenił z miłosci i ja tez a nie z podniecenie ze ma dziewice i zachowuje sie tak zeby facet poczuł miłosc i ja tez zebym sie zzakochała czyli zarzucam sieci poznaje mnóstwo osób pozwalam sie zapraszac na randki mam mnóstwo znajomych spotkania sa krótkie nie chodze po domach raczej spotkania w wiekszym gronie

Gość AgaKęty
daje odczuc facetowi że mnie nie zdobył czyli ja nie mówie o uczuciach mu swoich pokazuje ze mam swój własny swiat stopniowo sie odkrywam daje wrazenie ze zyje chwila zeby ta osoba chciała mnie złapac nie pokazuje ze zalezy mi na małzenstwie i wtedy metoda zaczyna działac

Gość lllllllll
porąbani są co niektórzy... i nie wiem, kto barzdiej czy faceci czy kobiety ?? poczytajcie, co wypisujecie- rzygać si e chce! Żyjecie w obłudzie... zarówno dziewice, prawiczki, jak i nie... brak dobrych ludzi na tym świecie

Gość AgaKęty

Gość AgaKęty

Gość dziewictwo jest wazne
ja chce wartosciowa dziewczyne, ktora jest porzadna i i sie szanuje

Gość AgaKęty
dziewictwo nie ma nic do wartosci dziewczyny o ile oczywiscie nie mówimy tutaj o sobie która zdradza i czesto zmienia partnerów seks jest dobry i jest potrzebny to cos pięknego

Gość AgaKęty
seks to wspaniała sprawa mozna czerpac przyjemnosc do obcowania z drugim człowiemkiem wyraz milosci oddania jesli umie sie z niego korzystac

Gość rumun
Jakoś nie wierzę kobietom które tę miłość i oddanie czują co chwila do innego faceta. Dlatego uważam że na żonę tylko dziewica. Bo ona miłość i oddanie będzie czuła tylko do mnie.

Gość yyuty
rumun-chyba że skoczy w bok jak już Cię poslubi :-P

Gość Wlasnie ze jest to problem
Jakbym nie był prawiczkiem to bym dziewictwa nie wymagał

Gość
AgaKęty => widać są tacy dla których to dziewictwo ma znaczenie. Swoimi mantrami tego nie zmienisz.

Jednak cnota o0kreśla wartość kobiety, bo większość mężczyźn mając do wyboru używaną i cnotkę wybiorą dziewicę, samo dziewictwo ma olbrzymią wartość

Gość tiaaaaaa..
"Ludzie uwierzcie mi ze to nie ma znaczenia czy dziewczyna jest dziewica bo i tak jesli jest wartosciowa znajdzie sie mnóstwo facetów którzy beda chcieli ja poślubic" Będzie szła ze swoim mężem a tu niespodziewanie spotka faceta z którym straciła cnote..ona odwróci wzrok a on popatrzy z rozbawieniem i wyższością na jej męża i sobie pomyśli: frajerek! :D

dziewictwo powinno miec znaczenie tylko dla prawiczkow

Gość AgaKęty
gdyby dziewictwo miało znaczenie to zaden nie chciałby sie ze mna ożenić

Gość AgaKęty
ja olewałam osoby facetów spotkania rzadkie i krótkie a w miedzy czasie poznawałm tez innych facetów nie spałam co prawda z nimi ale i tak oni byli za mna do tego stopnia że chcieli sie zenic a ja wcale tego od nich nie oczekiwałam.

Gość AgaKęty
Ja chodze po dyskotekach i ja podrywam te osoby tzn ja zaczynam rozmowe jestem miła i daje odczuc ze mi sie facet podoba sie mna zainteresuje to ja go olewam tzn mało czasu mu poświecam i rzadko i daje odczuc że w miedzy czasie jak sie nie widzimy ktos inny tez moze chciec stworzyc ze mna zwiazek.Otwieram sie powoli tzn najpierw pocałunki,pieszczoty.Daje odczuc że nie zalezy mi na stałym zwiazku i ze mna jest zainteresowanych wiele innych facetów

Gość AgaKęty
staram sie aby facet podjął decyzje o małżenstwie ze mna z miłosci czyli zachowuje sie w sposób taki jak faceci których ja kochałam i chciałabym z takim byc

Gość
Mnie te tabuny absztyfikantów raczej mitomanią trącą :o.

Gość Kinia26
Autorze topiku, w jakim Ty świecie żyjesz? Teraz dziewictwo traci się w wieku 16-17 lat!:D Poza tym musisz być wyjątkowo zakompleksiony, skoro najważniejsze jest dla Ciebie być pierwszym. Widać jesteś kiepski i boisz sie porównań :D

ile ty masz lat agakety? jestes pewnie ze wsi i chodzisz po wiejskich dyskotekach