Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

Wkurza mnie że narzeczona cnotę straciła z innym a na mnie wymusza małżeństwo

Polecane posty

Gość rumun
"a przyszły mąż zawsze może zwiać sprzed ołtarza..." A może, może. Dlatego należy wybierać sobie facetów godnych zaufania. Jak kupujesz samochód to sprawdzasz człowieka od którego kupujesz, prawda? Żeby się potem nie okazało że po dachowaniu albo kradziony. A dlaczego niektóre idiotki potrafią się z facetem spotykać nawet kilka lat i nie zorientować się że facet żonaty? Jeżeli się nie dochowuje należytej staranności przy swoich działaniach to potem się ponosi konsekwencje.

Gość rumun z chłopakiem 25
chłopak25 oświadcz się rumunowi, będziecie wzorcową parą

Gość ItsOnlyMexx
Do chlopaka 25--->jesli nie znasz osob ktore tu sie wypowiadaja to nie obrazaj i od kurew nie wyzywaj z laski swojej. a ze pelno tutaj kurestwa to faktem to jest lecz nie tego koebicego a meskiego raczej ,a nie pszepraszam bardzo...jesli facet dupczy to nie dziwka a ogier jest :]kurwa przeznaczona jest dla kobiet :]

nawet jak zdradzi ta co była dziewicą to zdrada z ciekawości jest do wybaczenia, brak cnoty dla mnie jmuż nie

Gość oowddow
nigdy nie można być pewnym w 100% nawet po slubie

no dziewice do startu

chłopak wpierw do psychiaty wstąp po drodze do rumuna

Gość oowddow
chłopak25... która Ci powie, że z ciekawości?? z ciekawości raz, drugi itd... jakbyś się czuł, gdybyś dowiedział się,że z ciekawości żona z listonoszem się puściła??

chłopak25 byłeś u psychiatry, a pierścionek masz dla rumuna

Gość rumun
"Osobiscie inaczej patrze na ta zaleznosc,nie pomysleliscie ze taka dziewuszka dla ktorej byliscie 1 facetami moglaby chciec zobaczyc jak to jest z innym?" A ja osobiście raczej wierzę w to, że kobieta która się łajdaczy po ślubie będzie się łajdaczyła dalej, bo niby dlaczego nie. Nie wierzę w cudowne przemiany. A taka która zna tylko męża będzie musiała długo się zabierać do tego żeby pójść z innym do łóżka. Dla takiej co miała kilku to małe miki dać następnemu.

chłopak25 kochasz rumuna?????????????????

oboje idźcie do psychiatry

Gość oowddow
rumun to wcale nie tak, jak piszesz...życie zweryfikuje... taka co daje na prawo i lewo jest uzależniona od seksu

Gość ItsOnlyMexx
wiesz,,,dla mnie zdrada to zdrada nie wazne czy to z ciekawosci czy tez z lubienia bawienia sie w te klocki ,jakby nie patrzec ta 1 wynika z 2

Z tym dziewictwem, to jest tak...Kiedy ludzie są ze sobą blisko, kochają się i chcą osiągnąć apogeum w związku, naturalnym jest chyba, że oboje chcą przeżywać to samo, z taką samą intensywnością, z tą cudowną nieporadnością, chcą się wspólnie uczyć od początku - to zbliża. Bo też \"pierwszy raz\" to nie tylko krew, ból i stres...Ale połączenie dwóch dusz, który z każdym kolejnym dopełniają się, napawając szczęściem, sobą wzajem....Ale tylko ludzi, którzy naprawdę się kochają mogą to odczuć. Bo przecież nie chodzi o to, żeby jak najszybciej mieć orgazm, skończyć i odwrócić się do ściany...Tylko ten, kto prawdziwie kocha, jest w stanie oddać siebie całego, bo przecież najważniejsze \" żeby jemu było dobrze, żeby go uszczęśliwić...\" Bo na tym to chyba polega, prawda....? I żadne \"doświadczenie\" ani \"czystość\" (no chyba, że higiena osobista....? śmieszy mnie to określenie) nie mają tu znaczenia. Być może nie jestem kompetentną osobą, by się wypowiadać w tym temacie, bo ja i mój mąż jesteśmy swoimi jedynymi partnerami. Ale ani nie mam zamiaru, ani ochoty ani tym bardziej potrzeby, by urządzać sobie wycieczki \"w bok\", by \"sprawdzić\" jak jest z innymi. Bo kocham swojego męża, jest mi z nim dobrze, czule i radośnie, bo on też mnie kocha. A bez miłości nic się nie może udać - choćby dziewczyna całe życie chodziła z pasem cnoty. Bo jeśli ludzie się nie kochają, to nawet 25 cm długości ani 15 cm w obwodzie, ani żadne wspomagacze, żele i zabawki nie pomogą. Bo bez miłości nie ma nic. Nie ma nic... A autor wątku w moim mniemaniu jest zwykłym dupkiem, który nie wie kompletnie nic o życiu, uczuciach ( a o nich się wypowiadał), związkach, który w niewyobrażalny sposób rani tę biedną ( i pewnie ślepo w nim zakochaną) dziewczynę. A wraz z wtórującym my , poprzez swoje wypowiedzi nie pozostawiają żadnym wątpliwości, iż myślą f*iutami ( może jednym na spółkę), albo mają po 15 lat a w ich gimnazjum akurat nic nie zadają...

Gość dresik
chlopak 25 Jestes nienormalny, masz pretensje,ze twoja narzeczona nie jest dziewica, i cie obrzyda,a nic nie napisales czy to ty jestes prawiczkiem. A jak chcesz szukac sobie dziewicy to poszukaj albo w klasztorze albo w podstawowce. Jestes zalosny, wspolczuje twojej dziewczynie, niech jak najszybciej sie od ciebie uwolni

"Zdradę z ciekawości można wybaczyć, ale brak cnoty już nie..." No to za kudły, do pudła i do Wisły (ale przez patyk, bo przecież się brzydzi!!), bo tego nie można wybaczyć!!!

och, usilnie uprasza się autora o niedenerwowanie społeczeństwa. Bo społeczeństwo ma dosyć kłopotów i idiotów na kafeterii. Chłopie gołymi rękami bym Ciebie i Tobie podobnych zamordowała. Jak dziewczyna pisza, że chce czekać do ślubu, to wielkie oburzenie i zostaje okrzykniięta beretem. A jak straciła dziewictwo (co jest wg Was takie normalne), to się już na żonę absolutnie nie nada. Ku.....mać. Kompletne bezmózgowie. Konsekwencjo! Tyś wielką cnotą!

Ale co ty masz jej wybaczać to była jej decyzja jej wianek oddała komu chciała:D i tobie nic do tego jej wybór mogła zadecydować kiedy i z kim i jakie kryteria będzie stosować

to również moja sprawa jakie kryteria stosuje przy wyborze żony (używane szmaty odpadają) kiedy się ożenię i z kim i nie musi na mnie wymuszać

Gość AgaKęty
DZIEWNE BO ZE MNA CHCIAł SIE OżENIC FACET KTóRY ZANIM MNIE POZNAł ODRZUCIł DZIEWCZYNE Z KTóRA BYł PARE LAT BO NIE CHCIAłS IE OZENIC BO NIE BYłA DZIEWICA.ZE MNA CHCIAłł MIMO IZ ZNALISMY SIE POł ROKU JA GO OLEWAłAM SPEDZAłAM Z NIM AMłO CZASU I W MIEDZY CZASIE WIEDZIAł ZE SPOTYKAM SIE Z JESZCZE JEDNYM FACETEM KTóRY ROZWIEZ MYSLI O MNIE POWAZNIE.TAKZE FACECI NIE MA REGUłY

Gość AgaKęty
NIE ZAWSZE JEST TAK ZE FACET SIE NIE CHCE OZENIC ZALEZY Z KIM MA DOCZYNIENIA SA ROZNE OSOBY I PRZY ROZNYCH OSOBACH MOZNA CO INNEGO CZUC.JA NIGDY NIE NAMAWIAłAM W ZADEN SPOSóB FACETA NA SLUB I SZYBKO OKAZYWAłO SIE ZE ON MYSLI O MNIE POWAZNIE I NAWET SEXU NIE MIELISMY A ON MYSLAł O SLUBIE I W DODATKU JA GO OLEWAłAM CZYLI SPEDZAłAM MAłO CZASU Z NIM SPOTKANIE KRóTKIE I ZMYKAM POZA TYM JA UZNAJE ZASADE ZE POZNAJE DUZO OSóB NIGDY MóJ SIWAT NIE KRECI SIE WOKół JEDNEJ OSOBY DOPóKI NIE MAM śLUBU KAZDY FACET KTóRY NAWET SIE ZE MNA SPOTYKA TO MOZE NIC NIE OZNACZAC WIEC JA NIE TRAKTUJE TEGO JAKO KONCA POSZUKIWAN TZN JESLI BEDE MIEC SLUB TOW IEM ZE OSOBA MYSLI POWAZNIE ALE DO TEGO CZASU JAK NIE MAM TAKIEJ PEWNOSCI SZUKAM NADAL DAJE SZANSE INNYM FACETOM POZWALAM SIE ZAPRASZAC NA RANDKI POCAłUJE SIE Z OSOBA

Gość Radek23lata

Gość Mariolaskass

Gość niekoniecznie kompleksy
tylko prawiczek ma prawo wymagac dziewictwa i nikt wiecej

Gość nie tyylko
i ten co nie miał dziewicy zresztą każdy mężczyzna który bierze ślub ma prawo domagać się od kobiety wianka

tu sie mylisz. czystosc za czystosc

Gość niieprawda
czystość mężczyzny nie ma dla kobiet znaczenia

ale hipokryzja jest szukac sobie dziewicy koniecznie, samemu nie bedac prawiczkiem

Gość to żadna hipokryzja
czy mężczyźni szukają odważnych kobiet ktore zapewnią im bezpieczeństwo, nie, obie płcie szukąą czegoś innego. Prawictwo nic nie znaczy gdy dziewictwo ma olbrzymią wartość