Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

cii on tez oglada telewizor, wychodzi przez takie drzwiczki, albo sie czai i pozniej "glupkowato" patrzy na ciebie :) jak moj przypal wlasnie

juz jestem....podlewalam tez drzewka posadzone topik nizej.... chyba z 30 ich jest :) cii-> masz drzewko?

o...nawet czai się na rybkę :D fajny :D :D a ja niechcący zrobiłam tak że mam cztery owcę i nie wiem jak się ich pozbyć :D

Ja tam mam juz jednego zwierzaka co sie na mnie glupkowato patrzy, bynajmniej nie na ekranie, procz tego wydaje czasem rozne dziwne dzwieki

nie mam drzewka :D ale jak owca chce jeść to się pokazuje krzaczek :D i ona go zjada :D a piesek mi łazi po ekranie i przynosi gazetę...ale fajne :D

ej te owce są takie fajne :D odbijają się od siebie i żrą ten sam krzaczek :D

hmmm... nie mam drzewka ani nie podlewałam cudzych (wlaśnie się poczułam jak aspołeczny typ, chyba jednak podleję), mam już "Francę" ;), jeszcze by się mechaniczna (czy jaka) owca przydała, bo psy mam w realu dwa, właśnie mi jeden przyczłapał, zaspany

ja nie wiem...na pewno jeszcze się pojawi :)ej ta owca obsikała mi kafeterie :D

ciii -> no popatrz, niby owca - wydaje sie glupiutka, a tu od razu sie poznala i wie co i kogo olac ;)

hehe:D te owce są takie ładne :D mają fioletowe rogi i są śliczne :D a ja mam owce :D nawet cztery owcaki :D

dobra, podlałam drzewo świnkowej, posadziłam swoje, w nagrodę sprawię sobie owcę dzięki, Cii

zajebista...chodzi na górnych łapach sika ziewa :D robi różne dziwne minki udaje zdechłą odbija się i je krzaczka :D świetna

klik klik Dziewczyny! Uciekam spac, jutro czeka mnie dluuuugi dzien! Milego! Dobranoc 🌻