Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidia178

bylam na usgi wyszlo ze mam krwiaka pod pecherzykiem ciążowym czy to jest grozn

Polecane posty

Gość lidia178

e?? pisza tak widoczny pecherzyk ciazowy 13mm, zarodek 11mm (bardzo mały pęcherzyk powiedzieli :() , pod pecherzykiem krwiak o wym 6mm/8mm mialam krwawienie przesło trwało godzine, biore duphaston i nospe czy to moze doprowadzic do poronienia ten krwiak?? lekarze jeszcze mowili w szpitalu ze przez tydzien nic nie urosl pecherzyk ciazowy ze ten krwiak moze mu w tym przeszkadzac, bardzo sie martwie:( czy ktos mial podobna sytuacje??

Napisze tylko co wiem i jak było u mnie.Miałam na początku krwiaka (ok 6 tydzień) pękł mi on i dostałam krwotoku.Przyjmowałam duphaston.Póxniej do porodu miałam po 2-3 krwiaki i wszystkie się wchłaniały.Lekarz mnie zawsze uspokajał ale ja do dziś nie wiem czy to jest groźne dla dziecka czy nie.

też miałam krwiaczka- przyjmowalam duphaston- też pekł - na razie się nie martw na zapas

tez mialam krwiaka, od 6- 16 tc.. raz krwotok potem plamienia i znow krwotok.. krwiak pekl i wszystko skonczylo sie dobrze.. z tego co wiem musisz duzo lezec.. ja bralam duphaston, zastrzyki kaprogestu i luteine

a to czy jest to grozne zaleezy od wielkosci i lokalizacji krwiaka - moj akurat byl korzystnie ulozony choc spory

Gość zajęczyca
moj krwiak mial 3,5 cm na poczatku nie przeszkadzal pecherzykowi, ale rosł i w rezultacie sie nie wchlonal, mimo iz bralam duphasto n i luteinę . serduszko przestalo bic w 8 tc 😭 😭 Mama nadzieje ze u Ciebie bedzie wszystko dobrze, zycze ci wszystkiego co najlepsze

Lidio ja miałam krwiaka koło pęcherzyka 9 cm*9cm :O był ogromny a moje serduszko maleńkie, ale po trzech tygodniach krwiak się wchłonoł i na dzień dziesiejszy Kubuś smacznie śpi koło mnie :) Lekarze straszyli mnie, że są nikłe szanse na utrzymanie ciąży bo krwiak był kolosalny. Nie krwawiłam. Leżalam trzy tygodnie w szpitalu brałam co trzy dni zastrzyki, luteine później duphaston i nospe. Najważniejsze to LEŻEĆ!!!! Ja wstawałam tylko do wc i umyć się rano i wieczorem i tyle. I najważniejsze dobre i pozytywne myśli!!!!!

Krwiaka zdiagnozowano w 5 tc a do domu wyszłam na pocatku 9 tc.