Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amotaks

uderzyć 4 miesięczne niemowlę?

Polecane posty

Gość Chyba sie starzeje...
Moniczko, "rozumniesz"? a co to znaczy rozumnieć?

A ja chciałabym zrozumieć, po jaką cholerę odgrzebuje się ostatnio stare tematy. Nie lepiej założyć nowy?

Gość karol22a
Ta kobieta jest chora i tu bardzo a klapsa to mogła sobie strzelić na orzezwienie szarych komórek!!!Za klapsa powinna odpowiedzieć to maleństwo nie umie sie bronić a płaczek wyraża co mu jest!!!jak ja bym to widziała to powiedziałaby jej pare słów!!!!i tak szerzy się zło

Gość karol22a
Ta kobieta jest chora i tu bardzo a klapsa to mogła sobie strzelić na orzezwienie szarych komórek!!!Za klapsa powinna odpowiedzieć to maleństwo nie umie sie bronić a płaczek wyraża co mu jest!!!jak ja bym to widziała to powiedziałaby jej pare słów!!!!i tak szerzy się zło

Gość nirewydzrzona krycha
a ja tam chlastam w gołe dupsko chlast chlast chlast!!!! i po klopocie. Czasem trza jak ni ma wyjscia. Po papie tak przytszasnąc to tesz nie sztuka, zawsze dziala. Pas tez czasem korci, a jak!!!!!

Gość mommaaa
patologia to mało powiedziane, niektórzy ludzie nie powinni nie mieć dzieci!!!!

Gość gość
Nie,a ta kolezankla to jakas patologia.Ja tez czesto wychodze z siebie, jestem zla, zrezygnowana,zmeczona,ale wowczas gleboki wdech,liczenie do 10 i sie uspokajam.Nie wiem jak mozna uderzyc bezbronne dziecko