Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy ktoś ma m odpowiedzi do testów? błagam !!

Polecane posty

Gość belinea17_17
Jeżeli ktoś ma konto na www.wsip.pl. proszę o zgłoszenie się do mnie, GDYŻ mogę ofiarować testy jakie ktoś sobie życzy za darmo !!! klucze itp mój e-mail : radek1713@vp.pl

Gość belinea17_17
Wchodzą też w grę doładowania za te konto !!

Gość mn16
Proszę o testy i odpowiedzi do książki ''alles klar 1b'' dla poziomu rozszerzonego !! Wydanie zmienione !! marlenka03@buziaczek.pl Z góry dziękuję .

Gość vanessaaaa
jutro mam sprawdzian z niemieckiego z ksiązki alles klar 1a z kapitel 3 kto mi wyśle odpowiedzi do tego testu? proszę pomóżcie:* mój e-mail to ania_992@tlen.pl proszę i dziękuję:)

Gość TESTY ALLES KLAR
WITAM MAM DO SPRZEDANIA TESTY WRAZ Z ODPOWIEDZIAMI DO KSIAZKI ALLES KLAR 1Ai1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! W ZESTAWIE RÓWNIEŻ ODPOWIEDZI DO PODRECZNIKA I ZESZYTU CWICZEN!! ( WYDANIE ZMIENIONE ) 1AI1B WYDANIE ZMIENIONE!! ZAPRASZAM DO ZAKUPU!!! PISAĆ NA ADRES: allegro_oln@o2.pl WITAM MAM DO SPRZEDANIA TESTY WRAZ Z ODPOWIEDZIAMI DO KSIAZKI ALLES KLAR 1Ai1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! W ZESTAWIE RÓWNIEŻ ODPOWIEDZI DO PODRECZNIKA I ZESZYTU CWICZEN!! ( WYDANIE ZMIENIONE ) 1AI1B WYDANIE ZMIENIONE!! ZAPRASZAM DO ZAKUPU!!! PISAĆ NA ADRES: allegro_oln@o2.pl

Gość Tyśka
Mam pytanie CZY ma ktos do sprzedania TESTY ALLES KLAR 2A ZAKRES ROZSZERZONY?????????

Gość marvi
witam, proszę o testy do 1a i 1b oto mój adres: marvi11@wp.pl

Gość bidu
Szukam testów i klucza do testów „AK” 1b-2a-2b-3a-3b, ale poziom podstawowy. Bardzo proszę o pomoc. Mam problemy z niemieckiego, w zamian mogę pomóc z geografii, rosyjskiego.

Gość testymaestro
kto chce testy pisac freewebsitepl@gmail.com

Witam mam wielką prośbę proszę o podanie odpowiedzi do testów alles klar 1 b wydanie zmienione pozim podstawowy najlepiej z 1 rozdziału . Z bóry dziękuje proszę o odpowiedź najlepiej jeszcze dzisiaj . mó e mail to lpawex11@o2.pl

Witam mam wielką prośbę proszę o podanie odpowiedzi do testów alles klar 1 b wydanie zmienione pozim podstawowy najlepiej z 1 rozdziału . Z bóry dziękuje proszę o odpowiedź najlepiej jeszcze dzisiaj . mó e mail to lpawex11@o2.pl

Gość belinea17_17
Potrzebuje testów do Alles klar 1b !!! ALE INTERESUJĄ MNIE TYLKO ZE STRONY WSIPU ( www.wsip.pl/) Jeżeli ktoś ma takie testy bardzo proszę o kontakt : radek1713@vp.pl/. Zapłacę oczywiście !!!! CZEKAM

Gość hymmm
Czy ma ktoś klucz odpowiedzi do podręcznika i ćwiczeń Alles klar 2a wydanie zmienione poziom podstawowy na 2-3 godz. w tygodniu? Będe wdzięczny za pomoc!

Gość hymmm
Jeżeli tak to proszę o przesłanie na maila, będe wdzięczny za pomoc;d

Gość belinea17_17
Potrzebny mi jest login i hasło do strony wsipu !!! Jeżeli kto takie ma, bardzo proszę o podanie mi go, w zamian mogę dać wszystkie testy od 1a do 3b za darmo !!! mój e-mail : radek1713@vp.pl

Gość tanie_testy
sprzedam testy i odpowiedzi do: cena: od 5 zł do 25 zł od książki kontakt: silvanstce@o2.pll lub GG 235502 Alles Klar: - 1a i 1b (testy + klucz odpowiedzi) - 2a i 2b (testy + klucz odpowiedzi) - 3a i 3b (testy + klucz odpowiedzi) New matura Matrix: - pre-intermediate - intermediate - upper-intermediate New Opportunities: - pre-intermediate - intermediate New headway: - beginner - elementary - pre-intermediate - upper-intermediate - advenced (teacher's book) English File: - elementary - intermediate - upper-intermediate (teacher's book) Upstream: - intermediate Success: - intermediate ...i wiele, wiele innych Testy i odpowiedzi Cena: od 5zl do 25zł za kazdy/ calosc Przesyłka na e-maila po wpłacie na konto Kontakt : silvanstce@o2.pl GG: 235502

Witam wszystkich! Mam taką prosbę , czy ma ktos test i klucz do Alles Klar 2a poziom rozszerzony kapitel 1 ,2 . W przyszlym tygodnbiu mam sprawdzain i bardzo mi na nim zalezy.. Jak cos to mail : danioo3@op.pl Bylabym wdzięczna:) Pozdrawiam !

Witam wszystkich! Mam taką prosbę , czy ma ktos test i klucz do Alles Klar 2a poziom rozszerzony kapitel 1 ,2 . W przyszlym tygodnbiu mam sprawdzain i bardzo mi na nim zalezy.. Jak cos to mail : danioo3@op.pl Bylabym wdzięczna:) Pozdrawiam !

Gość shine92
Czy ma ktoś odpowiedzi do sprawdzianu zksiążki alles klar rozdział I. ? Prosze bardzo o przesłanie mi ich BŁAGAM!!!! jutro spr ;( chce dobrze wypaść !

Gość testyak
Uwaga !!! Sprzedam testy wraz z odpowiedziami do podręcznika Alles Klar cz. 1a. Testy te wykorzystywane są przez nauczycieli jako prace klasowe. Cena: 10 zł [dwa doładowania za 5zł] Wysyłka: na adres e-mail. Kontakt: testyak@wp.pl Serdecznie polecam i gwarantuję sprawną wysyłkę ;)

Gość testyak
Uwaga !!! Sprzedam testy wraz z odpowiedziami do podręcznika Alles Klar cz. 1a. Testy te wykorzystywane są przez nauczycieli jako prace klasowe. Cena: 10 zł [dwa doładowania za 5zł] Wysyłka: na adres e-mail. Kontakt: testyak@wp.pl Serdecznie polecam i gwarantuję sprawną wysyłkę ;)

Gość gaba1990
Hej ma ktos odpowiedzi do spr Alles Klar 2a rozdzial 4 zakres podstawowy

Gość gaba1990
Hej ma ktos odpowiedzi do spr Alles Klar 2a rozdzial 4 zakres podstawowy

Gość Julek__07
Czy ma ktoś klucz odpowiedzi do podręcznika i ćwiczeń Alles klar 2a wydanie zmienione poziom podstawowy? Jak tak to prosił bym o przesłanie mi na pocztę jurek4765@interia.pl z góry dzięki! pozdro:)

Gość Julek__07
czesc mam taką prośbe czy ktoś mógłby mi przesłac odpowiedzi do alles klar 2a Wydanie zmienione mój e-mail:jurek4765@interia.pl Byłbym wdzięczny

Gość Julek__07
czesc mam taką prośbe czy ktoś mógłby mi przesłac odpowiedzi do alles klar 2a Wydanie zmienione mój e-mail:jurek4765@interia.pl Byłbym wdzięczny

Gość natibob
hejka:) pilnie potrzebuje odpowiedzi do alles klar wersji podstawowej 1b wydanie nowe.prosze o pomoc.Mój adres: natiboc@tlen.pl

Gość dami888
Prosze o pomoc bardzo Potrzebuje odpowiedzi z 1b kapitel 11 i 12 wydanie zmienione Prosze bardzo bardzo bardzo

Gość załamana818
błagam o pomoc potrzebuje testu do alles klar 2a nowe wydanie poziom rozszerzony nowe wydanie z góry dziękuje mój e-mail natalka_818@wp.pl