Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana błotem

BŁOTO Z MORZA MARTWEGO

Polecane posty

Czy ktoś z Was używał błota z Morza Martwego do pielęgnacji ciała? Chodzi mi o brzuch, biodra, pośladki i nogi. Jak się je stosuje? Jak długo? Jaki są efekty?

Gość rgrgr
drrgr

nikt nic nie wie?

Ja stosuje dopiero miesiąc na nogi. Smaruje je błotem, obklejam folią spożywczą i tak idę spać. Robiłam to dopiero 4 razy (raz w tygodniu), podobno ma to pomóc na cellulit. Słyszałam dobre opinie, że po tym jest mniej widoczny. Ja od siebie mogę powiedzieć, że mam taką bardziej gładką i miękką skórę po tych 4 zabiegach.

Gość privaakas
Od dawna używam i moje drogie muszę Wam przyznać, że te błoto ma świetne właściwości oczyszczające! Kupuję z https://ichemia.pl/282,bloto-z-morza-martwego-300g-najel.html i zarazem bardzo polecam.

Gość muvmi
Wow privkas sprawdziłam ten sklep ichemia.pl i oprócz błota z morza martwego mają tam sporo fajnych produktów do pielęgnacji ciała, ale te błoto też chce sobie zamówić jakie są tak właściwie konkretne efekty?

Gość Aśka87
Wygładza zmarszczki, opóźnia proces starzenia skóry, ładnie wygładza skórę - to takie moje spostrzeżenia po stosowaniu od kilku miesięcy tego z ichemia.pl :)