Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak uważam

Noszenie zdjęć rodziny w portfelu jest wieśniackie

Polecane posty

Gość tak uważam

:O czy komus podoba sie ta moda?

ja nie noszę, nie chcę żeby mi ktoś zaglądał zza pleców do portfela kto tam jest na tym zdjęciu... :O

Gość labradorekkk
A ja nosze i nie wstydze sie

Gość tak uważam
jak się ma portfel wielkości lotniska, to trudno nie zauważyć :D

Gość Jolanta Psujek
Jak sie ma wieśniacką rodzine to pewnie, że to wieśniackie ! Moja rodzina nie jest ze wsi ! Nosze dziadziusia i wujka świętej Pamięci.

Gość tak uważam
jeszcze rozumiem zdjęcie schowane gdzies w kieszonce, niewidoczne ale tak rządkiem w galerii za folią jest okropne

ja noszę zdjęcie swojego mężczyzny a on moje i wcale się tego nie wstydzę a jak mi nawet ktoś z za pleców zajrzy to co z tego, on jest bardzo przystojny :)

Gość tak uważam
autorka topiku ma przystojnego męża i piękna córkę, ale nie nosi, bo zdjęcia trzyma w domu, w albumach albo ramkach :classic_cool:

Gość ja nie nosze bo nie nosze
portfela, ale uwazam ,ze topik bzdurny.Co ma to z wiesniactwem wspolnego?A ustawianie w ramki albo wieszanie? A w ogole robienie zdjęc? A po co sa własciwie zdjęcia?

Gość Do jolanty psujekA co
IDIOTKO MA RODZINA ZE wsi czy z miasta??????:/ Zacznij sie leczyć bo sie zbłażniłaś troche:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dlalalalla
Tak, to jest wieśniackie i prostackie. I wiele mówi o pozycji społecznej i wykształceniu danej osoby.

Gość dlalalalla
Poza tym na litość, co za logika pchać fotografie ukochanym osób tak gdzie nosi się pieniądze. I eksponować te zdjęcia w czasie wyciągania pieniędzy. I potem np zgubić ten porfel gdzieś albo zostać okradzionym - i te zdjęcia w brudnych paluchach złodzieja.

Gość pa ajajaj
a ja mam i to tych których kocham:) a ja jajaja!

ale macie problem. rzeczywiscie noszenie zdjec wielee mowi o pozycji spolecznej i wyksztalceniu... to tak jakby oceniac czlowieka po kolorze samochodu

Gość tak uważam
a jaki cel ma noszenie tych zdjęć tak, aby wszyscy w sklepie, czy gdzie sie ten portfel otwiera widzieli?

Gość pa ajajaj
nno zwłaszcza u nas w POLSCE ocenisz kto kupuje samochud bo taki lubi :) A zwłaszcza kolor ... ha ha :)

Gość co za bzdury
moj dziadek z przedwojennym wyzszym wykształceniem i pochadzacy z miasta nosil w portfelu zdjecia wnukow. Wiesniactwo sie inaczej przejawia, jesli juz - chocby przez takie opinie. Widocznie ktos malo w zyciu ludzi poznał. Ze zdjeciem kazdy moze robic, co mu sie podoba. A swoja droga ciekawi mnie, co robi ze zdjeciami autorka topiku. Czy wtybrala dla nich jedynie słuszne miejsce?

Nie mam zwyczaju zaglądania w sklepie do cudzych portfeli.. może dla tego nie mam takich dylematów.. :o

dodam jeszcze, że zdjęcie ukochanego mam na tapecie w telefonie, a dlaczego? dlatego, że go kocham i tyle.

Gość dlalalalla
Wiesz, po kolorze to może nie, ale po samochodzie jak najbardziej. Sorry, świata nie zmienisz, cały czas jesteśmy klasyfikowani. Mijają nas dziesiątki ludzi i raczej mała częśc z nich zada sobie trud wejścia w bliższą relację i naprawdę poznania osoby. Na ogól oceniamy ludzi na pierwszy rzut oka, nie zdając sobie może nawet do końca sprawy z tego, formułujemy osąd na podstawie błahych oznak. Ale niestety tak to działa.

Gość dlalalalla
Myrevin, ty nie musisz nigdzie zaglądać, napisałeś na tym forum dostatecznie dużo, żeby dac wyrobić o sobie dogłębnie negatywne zdanie. Nie musisz nawet niczego nosić w portfelu.

Gość tak uważam
jak juz pisałm miejsce zdjęcia jest w ALBUMIE

Co można powiedzieć o osobie noszącej zdjęcia w portfelu? na pewno to, że darzy kogoś głębokim uczuciem, przecież nie nosi się zdjęć wrogów. moja przyjaciółka nosi zdjęcie swojego motoru i kota :)