Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trace czucie

podczas pieszczot trace czucie

Polecane posty

Gość trace czucie

:( zawsze gdy z chlopakiem uprawiamy petting czy seks, jestem strasznie podniecona a za chwile zamiast osiagnac orgazm to trace czucie :( tak jakby wszystko sie we mnie "resetowalo", staje sie praktycznie nie czula na jego dotyk.. nie mialam jeszcze z nim orgazmu.. chociaz nie zalezy mi az tak na tym bo go kocham i tak w sumie czerpie radosc z "seksu" .. mam 18 lat. oprocz tego ze trace czucie strasznie dretwiea mi cale rece wiec w nich tez ledwo co czuje, czuje sie jak jakas oblakana :( co jest ze mna nie tak?

Chyba masz niskie cisnienie krwi i to jest powodem .Podczas podniecenia krew napływa do narządów miednicy małej i to są efekty.Może też być tak że partner za mocno ci pocierałechtaczkę i tż sie traci czucie.

Gość domisolfa
Jakis tam facecie, ale strefy intymnej zobojętnienie na bodźce by nie dotyczyło przy niskim ciśnieniu?

Gość trace czucie
kurcze no moze cos byc z tym niskim cisnieniem bo wlasciwie zawsze mi jest zimno a o wiecznie zimnych dloniach i stopach juz sie nie rozpisuje.. juz zawsze bede tak miala? ;| fajnie sie zapowiada moje zycie seksualne :)

Gość żryj magnez z wit. B6
Jestem niskociśnieniowcem i wiem, co mówię.

Gość żryj magnez z wit. B6
Z solą nie przesadzaj, ale magnez zażywany regularnie poprawi ci krążenie

Gość trace czucie
okej... :) dziekuje za rady mam nadzieje ze cos to pomoze pozdrawiam