Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczoma stara panna p

powiedzcie mi madrzy ludzie, czy mam szukac sobie fceta czy czekac i nic nie rob

Polecane posty

nie robic? jakie miec nastawienie?ze na pewno mnie milsc nie spotka, czy geboko wierzyc, ze kiedys ja znajde?jakie nastawienie na dluzsza mete pozowli mi byc szczesliwa, by nie zalamywac sie itp? mam 20 lat, zawsze sama, i naprawde nie wierze, ze moge byc w kochajacym zwiazku.Gdy tak mowie, ludzie mwia, mysl tak dalej a tak bedzie..

Gość
A skąd jesteś?

Gość blehhh
trza wierzyc ;-)

Gość Dwudziestoletnia stara
panna? Przestań pierdolić dziecko.

ta stara panna to bylo z przymrozeniem oka:) a teksty" po kij ci facet" to mnie rozwalaja, wszystkie zawsze tak pisza, a wszystkie szukaja sobie faceta:) a inym pisza po co ci facet itp.jasne, trzeba umiec zyc bez faceta, ale ja potrafie, ale mam tez potrzeby jak kazda zdrowa kobieta:)potzrebuje towarzystwa bliskiego mi faceta i tyle.

haha, jakie bluzgi :D

Gość myszka137
wiesz co przesadzilas z ta stara panna ....wydaje mi sie ze milosci nie trzeba szukac ona znajduje nas sama . dzis jestes sama a jutro mozesz sie zakochac ale oczywiscie nie siedzac w domu ....

taa, dzis jestem sama a jutro moe spoka mnie milosc..kiedys w to werzylam teraz juz takie mysli mnie opuscily i naprawde mam wrazenie, ze takie szczesliwe przypadki spotykaja wszystkich ale nie mnie:) nie siedze w domu, moze nie ejstem super clubowa dziewczyna, ale wychodze jak czas pozwlaa i jak sa checi do pubow, czy gdzies potanczyc.. tylko zsatanawiam sie z jakie nastawienie powinnam miec, ze spotka mnie cs jesczze czy moze odpuscic sobie i wmawiac, z enic mnie nie spotka, a pozniej byc moze byc milo zaskoczona.. jestem z olsztyna

Gość
Tak-dookoła pełno dziewczyn szukajacych faceta i facetów szukajacych dziewczyn i nigdy na siebie nie trafiaja i tylko użalają sie po forach...

wick- dokladnie:)

Gość myszka137
masz 20 lat nie powinnas sie zalamywac tak szybko . nie wiesz co moze sie zdarzyc jutro czy za miesiac . powinnas byc dobrej mysli . i na sile nie szukac milosci bo napewno jej nie znajdziesz .

Gość
Też szukam i znaleźć nie mogę :-) ale tak chyba musi być-slyszałem ze uczucie dopada najczesciej wtedy gdy go wcale nie szukamy :-D

Gość myszka137
wick trafne słowa. nic na siłe

Gość myszka137
miłośc odwieczny problem cierpimy z jej braku i rani nas gdy jej doznajemy ....

Gość Dwudziestoletnia stara
panna? Przestań pierdolić dziecko.

Gość
myszka137 czyżbyś została zraniona? bo strasznie smutny Ci post wyszedł

Gość myszka137
zranina może nie ale milość powiedzmy sobie prawde przynosi szczescie ale takze cierpienie

Gość
Jak wszystko w życiu :-) ech jak to mówią nie ma róży bez kolców :-)

Gość tyle tyle
a ja znalazłam sobie przyszlego meza na www.sympatia.pl na poczatku odpowiadali mi sami popaprańcy..ale w koncu trafiłam na Jego

Może, hmmm, nie mysleć o tym po prostu :P Zając się czymś fajnym, wychodzic z domu, podróżowac, działać, mieć pasje, cieszyć sie życiem itp :P Mysle, że ta druga połówka sama stanie na twojej drodze, o ile nie bedziesz gnuśnieć w domu i użalać sie nad swoim losem ;)

Gość myszka137
nie ma róż bez kolców i miłości bez nutki cierpienia . ale jest to piękne uczucie warte każdej łezki

Gość Madlen8
Mam dokładnie tak samo!! I tez mam 20 lat

tak, saram sie nie myslec, lecz wydje mi sie czasem,z e cos ze mna nie tak..inni znajduja sobie ciagle to nowych partnerow a ja cagle sama, czuje jakby jednak nie bylo ze mna wszystko w porzadku, chcoiaz wiem, ze to nie partner jest wyznacznikiem naszej wartosci, tak wiem, to.. kiedys bywalo tak, ze chlopcy-bo wtedy jeszcze chlopcy:) chcieli byc ze mna ale ja z zadnym nie chcialam, nie potrafilam, mowilam sobie, ze nic do nich nie czuje, i nie wiem czy tak bylo naprawde czy jednak strach przed nowym byl silniejszy.czetso tez mam wrazenie, ze nie moge sie spodobac facetowi, ze albo on robi sobie jaja, albo jeszcze cos innego, badz tez wmawiam sobie, ze tylko jak mnie blizejpozna to od razu mu sie"odwidze"..moze to tez jest powodem tego, ze tak uciekam a jednoczesnie ragne milosci? jakbym sie bala, ze ktos mnie porzuci.. pomieszane to wszystko w mojej glowie:)mam nadzieje,ze teraz juz doroslam do zwiazku.

Gość
Ojej dobra-wiele osób ma podobnie sam mam 20 lat i byłem na razie z 1 dziewczyną i dosyć szybko sie to skończyło-ale szukanie na siłe nie ma ogólnie sensu-trzeba po prostu żyć-wychodzic ze znajomymi Raya ma rację-ten kto jest wam przeznaczony i tak predzej czy poźniej was znajdzie o ile nie schowacie mu sie na kafeteri :-D