Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

Nefry : nie, nie pochodzi (chociaż, jakby tak sie zastanowić, to mitologia też jest rodzajem SF ). Kyrene to była taka nimfa polująca z łukiem :D A że Strzelcem jestem zodiakalnie, a do tego hmmm...mam naturę myśliwego, to pasowało:D Drugie Y dodałam, bo przez jedno Y było już zajęte :D Geneze poprzedniego nicka też chcesz?:D:D:D

Kolejny fajny temat... nie wiem jak mozna kogos kochać dorosłą miłością, jesli sexu z tą osobą nie zaznał... to nie jest miłość, tylko jakies zauroczenie jak u 15 latków, ewentualnie harlequinowska egzaltacja... oczywiscie rozumiem intencje autorki, która jest oziębłą kłodą, która jesli juz musi ten koszmarny sex uprawiać, to przynajmniej w zamian za ślub... Nie wiem co trzeba zrobic, zeby wytłumaczyc tym debilkom, że dorosły zdrowy facet nie bedzie na nic czekał i albo bedzie dupczył na boku, bo lachona do samego sexu znależć, to zaden problem, albo odejdzie i poszuka NORMALNEJ kobiety od której nie zionie chłodem arktyki...

Meczyło mnie to bo po głowie własnie mi latały obrazy baby z łukiem:P:P Pewnie ze chce:P PS Koty też polują:P A w tym co piszesz jest racja. Tylko absolutnie nie dociera do niektórych. Smutne jest to, że potem powstaja setki topików: dlaczego on się ze mna nie kocha, dlaczego nie mam ochoty na seks, zostawił mnie bo... i w ten deseń. Nikogo nie namawiam do seksu, ale dla mnie samo pojecie czekania z seksem jest z lekka absurdalne.

Nefry : wysłałam ci na maila, tu wolę nie mowić . Nikogo byś nie namawiała do seksu? Nooo...ja to bym paru moich znajomych ponamawiała z rozkoszą wręcz ;):D:D:D

Eeeee... ja nie chcę namawiać. Wiesz, to ma wyjść samo z siebie:P Kicham faceta jak mam go namawiać do seksu:D:D:D:D Ok, zaraz pójde na pocztę;)

Gość hejze
zwali kapucyna i poczeka

"A jeżeli kocha i to pożadanie czuje, ale czeka na zasadzie "a nie, bo nie, niech najpierw udowodni, że mnie kocha", to jest to wyjątkowo obrzydliwa manipulacja" myslę, że ten wariant występuje w mniejszości.... jesli ktos naprawde ma ochote na sex, to nie wytrzyma za długo... to w znakomitej wiekszosci kloce lodu z pochwą o temperaturze wybrzeży grenlandzkich i stąd takie podejscie do tematu...

Gość 6891
jak kocha to poczeka

Herakles : no wiesz, żeby nie wyjść z wprawy...jak w związku coś nie wyjdzie, to potem umiejętność jak znalazł :D:D:D

"jak kocha to poczeka" jaka mądra wypowiedź :P i ile w niej doświadczenia życiowego :D Ja powiem wiecej - facet poczeka nawet i po ślubie.... tylko potem mamy temat "Dlaczego moj mąż mnie zdradza?" :P:P

"jak w związku coś nie wyjdzie, to potem umiejętność jak znalazł" jak coś w związku nie wyjdzie, to patrz wypowiedź na temat lachonów do samego sexu :P

Kyyrene, baaaardzo fajna geneza:D:D:D:D:D Obsmiałam sie jak norka:D powiem złosliwie... ze panie wykazują dużo naiwności wierząc że faceci czekaja te miesiące lub też wręcz lata do slubu nie uprawiając seksu. Tzn, oni go nie uprawiaja... ale własnie z ta czekajacą:P No chyba że facet ma libido na poziomie jamochłona:P

komiczne, lachonowi wypada chociż piwo postawić, a jeżeli facet wyjdzie z założenia, że taniej jest postawić sobie samemu? :D:D:D Nefry : a to cieszę sie bardzo :)

" komiczne, lachonowi wypada chociż piwo postawić," i tu sie właśnie mylisz :P jak to dobrze zorganizujesz, to masz laskę/i na telefon i jeszcze one Ci stawiaja... piwo też :P

nie wiem, nawet w najbardziej deperackich momentach nie stawiałam facetom piwa :P:P:P

\"nie wiem, nawet w najbardziej deperackich momentach nie stawiałam facetom piwa\" Kyyrene - Oj nieładnie - aż taki Sknerusek z Ciebie?? ;) :p

kyyrene... uwierz mi, ze kobiety są pod tym względem niesamowite i pomimo, ze naprawde wiele widziałem, wiele przeżyłem to jednak potrafiłem sie nieźle zdziwic jak słożalczo, ulegle i samoupokarzająco potrafią sie zachowywac, jesli je odpowiednio omotasz... nawet wcale niecelowo... Ps kobieta kobiecie nigdy nie przyzna sie do pewnych zachowan, do kórych jest zdolna, stąd Twe zdziwienie (o ile to było zdziwienie, filigranowa bruneteczko ;) )

raczej niesmak :P Przystojniaku w bokserkach niewiadomego koloru :D:D:D

e tam niesmak... pto po prostu łapczywa chęć przeżycia kolejnego piorunującego orgazmu... aczkowliek faktycznie - takich kobiet sie nie szanuje... co innego kobieta otwarta na sex, a co innego callgirl

\"Ps kobieta kobiecie nigdy nie przyzna sie do pewnych zachowan, do kórych jest zdolna, stąd Twe zdziwienie (o ile to było zdziwienie, filigranowa bruneteczko )\" Czasem samej przed soba ciężko się jest do pewnych rzeczy przyznać a co dopiero przed inną kobietą :p

wszystko jest kwestią podejścia ...ja kilkanaście lat temu już doszłam do wniosku, że seks z kimś, kogo się lubi i szanuje jest o nieeeeebo lepszy od seksu z byle kim. A faceci, których lubię i szanuję nie pozwoliliby mi płacić za swoje własne piwo, a co dopiero za ich :P No, ale ja materialistka jestem :D

Gość macie problemy
tak poczeka, bynakmniej nie bedzie nalegal...ja mialam prawiczka>moze dlatego< czekal , dokladnie bylismy 16 miesiecy razem i przezylismy swoj pierwszy raz....

Nefry : jak którejś z nas w koncu przyśle zdjęcie, to sobie opowiemy, ok?:D:D:D:D

Ja powiem na pewno... tylko zeby przyslał w bokserkach :classic_cool: Tak, bardzo wierze w prawiczków czekajacych 16 miesiecy. No chyba ze sa to prawiczki z kafe (czytaj: nieudacznicy zyciowi). Albo baaardzo młodzi.