Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sądzicie o takich pannach

Co poszły z kimś w krzaki albo zrobiły jakiemuś chłopakowi loda w toalecie?

Polecane posty

ty problem ja nie mowilam akurat o tobie i nie mialam dokladnie na mysli loda w toalecie.ale jesli laska ma z kims jakas przygode ,pozniej zakochuje sie z wzajemnoscia to co stoi na przeszkodzie zeby byla z takim facetam chyba nic?skoro on ja kocha i ona jego to chyba przeszlosc nie ma takiego znaczenia.ludzie sie orzeciez zmieniaja prawda?

Gość Wlasnie ze jest to problem
jak faceta ma podobna przeszlosc to pewnie nie ma z tym problemu. ale ja jestem prawiczkiem. jakbym sam mial przygody to bym pewnie nawet wolal kobiete co tez miala przygody i jest szalona, bo pewnie najlepiej by pasowala

Gość agash
Wlasnie ze jest to problem ----> jak znam życie, ożenisz sie z laska, którą waliło pół miasta a najśmieszniejsze, ze wszyscy będą o tym wiedzieć tylko nie ty :D

umiem rozpoznac wrazliwa, porzadna, dobra, madra, inteligetna, czula, ciepla, kobieca, o dobrym sercu, moralna i etyczna, wartosciowa dziewczyne

ja bym chcial miec w sumie tylko jedna partnerke w zyciu, ale z drugiej strony szkoda mi raz na zawsze podarowac cnote tej jedynej, co pewnie miala kilku partnerow i przygode

a czy ja mowie ze akurat ty masz wziac sobie taka laske ?ale wielu facetow ktorzy nie mieli przygod zakceptowaliby fakt ze kobieta ktora kochaja miala takie przygody wczesniej

Wlasnie ze jest to problem ----> tak ci sie tylko wydaje, kobiety potrafią być naprawdę świetnymi aktorkami. Albo inaczej, nawet nie będziesz wiedział kiedy zakochasz sie w ladacznicy :)

faceci, ktorzy nie mieli przygod, wola kobiety, ktore tez nie mialy przygod. to takie swoiste jakby obnizenie standartow moralnych, zanizenie poziomu. moje uczucie i zaangazowanie to rzecz na tyle cenna, ze nie chce tego ofiarowac byle komu

jak sobie wyobrazacie zwiazek prawiczka i dziewczyny co np. miala prawie 10 partnerow, w tym przygody. przeciez ja bym do takiej nie pasowal, ani ja bym w niej pewnie nie potrafil nic widziec, ani ona nic we mnie. taka na napewno leci na typowych babiarzy czy macho, ktorzy sami mieli wiele kobiet. nawet jakbym ja byl w stanie taka pokochac (w co raczej watpie), to ona napewno by nie potrafilaby zauwazyc moich zalet i mnie pokochac

a ja naprzyklad lubilam swego czasu laske komus zrobic ale nie w toalecie:) i teraz juz przestalam bo sie zakochalam:)

co innemu zrobic swojemu facetowi, ktorego sie kocha, a co innego przypadkowemu facetowi albo kumplowi :(

W toaletach to sporo lasek robi loda lub tylko się maca za kaskę oczywiście. Barmanki i kelnerki przodują.

Gość qie
jeżeli chodzi o facetów to TYLKO oświadczony potrafi dać orgazm kobiecie. NIedoświadcony prawiczek musi się tego uczyć latami, a im dłużej jest tym prawiczkiem, tym mniejsze szanse, że czegoś się naczy zanim nie stanie się impotentem

oj zawsze puszczalam sie dla swoiej przyjemnosci a nie dla kasy.lubie seks jak kot mleko i nic na to nie poradze.a ze nie moglam sie przez dlugi czas zakochac to robilam to z innymi i tyle

Gość Ju...
Tak, prawiczku, masz rację - Tobie zakompleksiona szara myszka jest potrzebna, najlepiej bibliotekarka. :P

nie lubie szarych myszek, bo nie jestem zadnym szarakiem, tylko rozrywkowym facetem. lubie kobiety z klasa

ale ja nie oceniam kobiet tylko przez wyglad, bo np. wzgledy intelektualne i moralne czy etyczne sa bardzo wazne. co z tego, ze ladna, jak spala z calym tabunem facetow

Gość Ju...
I co, niby uważasz, że kobieta z klasą to dziewica?

Gość Ju...
A tam, tylko tak piszesz. A jak się zakochasz, to nie będzie dla Cibie ważne, z iloma kobieta spała.:P

nie tam odrazu dziewica, ale kobieta, ktora uprawia seks z milosci, z zwiazku, a nie taka co miewa przygody. po prostu czuje, ze do kobiety z wieloma partnerami czy przygoda na koncie bym nie pasowal, a ona we mnie i tak by nic nie widziala

chociaż mnie tam nie przeszkadza zapach zjełczałego nasienia wydobywający się z ust dziewczyny

bez podszywow prosze

Gość upupupupupuppppppppppppppppppp

chce sie zakochac w porzadnej kobiecie

Gość rumun
"nie tam odrazu dziewica, ale kobieta, ktora uprawia seks z milosci, z zwiazku, a nie taka co miewa przygody." Bardzo mądrze. W islamie, gdzie seks pozamałżeński jest absolutnie zakazany jest nawet coś takiego jak "czasowe małżeństwo". Facet idzie do normalnego burdelu a tam przed numerkiem zawiera "czasowe małżeństwo" z dziwką. Wtedy może zgodnie z szariatem ją bzyknąć a po numerku małżeństwo traci wyażnosć (bo było zawarte np na godzinę) i wszyscy są zadowoleni. Z Allahem włącznie. Widzę że tobie taka by odpowiadała "bo uprawiała seks tylko w związkach". :D Obudź się człowieku. Kandydatka na żonę ma być dziewicą a nie jakąś lafiryndą. Kropka. Każda baba będzie ci wciskać ściemy że uprawiała seks tylko z miłości jeżeli będzie cię chciała na stałe, nawet jak pół miasta "kochała". Jeżeli dziewicą nie jest, to jest warta tego, żeby z nią spędzić noc, kilka nocy lub kilkanaście miesięcy, co najwyżej. Ale żadnego wspólnego życia, żadnych obietnic i planów. No chyba że chcesz mieć lafiryndę za żonę.

Gość Loui
Rumun! Ty uważaj, żeby ci sie nie trafila taka dziewica co to biegla jest w oralu i analu! :classic_cool:

Gość rumun
Ja w odróżnieniu od wielu kobiet nie daję się łatwo nabrać. To pewnie wynika z tego że nie jestem kretynem i myślę głową a nie kroczem.Dlatego coś wygląda mi na to że się nigdy nie ożenię. Bo wszystkie kobiety które spotkałem do tej pory to nadają się co najwyżej do końca śniadania.

Gość rumun dobrze prawi

Gość Halinikahxc
Rumun w jakim jestes wieku?