Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna i intelugentna 23

panowie, stawiacie na wyglad czy inteligencje i charakter ?

Polecane posty

Gość sympatyczna i intelugentna 23

co jest dla was wazniejsze ? bo zazwyczaj jedno z drugim w parze nie idzie zwlaszcza u dziewczyn ;-)

Gość leonsjo
ja stawiam na wyglad w polaczeniu z charakterem, bzdury piszesz pewnie jestes gruba i brzydka. nikt cie nie chce i piszesz takie rzeczy na forum:-o debilka

Gość Ju...
He he, oni stawać nie muszą - sam staje.:P:D

Gość Ju...
Jastrzębiu, nie pamiętam, żebyśmy się na lody umawiali.:)

sympatyczna i intelugentna 23 u Ciebie to chyba tylko sympatycznosc została w wyglądzie. Bo z tym intelektem to daleko nie zajechałaś. Pora wiec na znalezienie sobie faceta co tylko szuka ciała... zgrabnego, wydatnego i ruchliwego

Gość odpowiedz prawdziwego faceta
LICZY SIE 1) Duzy naturalny cyc 2) Zgrabna dupa (mała!) 3) niskie IQ i waga 4) zgolone owlosienie lonowe Reszte zawsze mozna zmienic

Gość Nieszczęsny wieszak
swięta racja Zielony :) Pozdrawiam :)

Gość Ju...
A ja się nie będę odchudzać, bo mi się nie chce.:P Kochanego ciała nigdy za wiele.:D

Gość lucyś 36
DZIĘKUJĘ,Miło poczytać coś mądrego. Zielony ma rację. Mężczyżni , zdecydowanie wolą szczuple .Mój kolega z pracy ma grubą zonę i notoryczni zdradza ją z tymi szczuplymi . Chyba szuka czegoś , czego nie ma - pięknego ciała

Gość lucyś 36
Oczywiście są wersje 2 w jednym , czyli ładna i mądra. i nie są to odosobnione przypadki. takich warto szukać

Gość Ju...
Przecież nie od dziś wiadomo, że uroda z inteligencją w parze akurat idzie. Więc możnba spokojnie kierować sie jedynie wyglądem.:)

Gość jak facet...
można sie tak oszukiwać ale facet zawsze chce być dumny ze swojej kobiety!!!!! a jak jest brzydka to niestety :o może ją przelecieć parę razy do czasu kiedy nie pojawi się ładniejszy model :))

Gość jestem ladnie zbudowana
ale i tolerancyjna .Nie wypowiadam sie na temat gustow mezczyzn ,bo to mnie nie obchodzi .Ale nie rozumie ,dlaczego kobiety grube ,czy z mala nadwaga maja czuc sie gorsze od szczuplych???To jest taki sam czlowiek i ma takie same prawo do szczescia ,jak szczuple osoby .Dla mnie nie liczy sie uroda ,a wnetrze .Co ni po kolezance pieknej ,szczuplej ,a ponurej ,czy zawistnej .Nie generalizuje ,bo sa kobiety szczuple i fajne ,ale i sa tez grubaski fajne .A co do mezczyzn ,no coz ...kazdy ma prawo lubic ,co mu sie podoba.Wiadomo ,ze grubaska chcialaby byc szczupla ,ale nie za wszelka cene .Najwazniejsze to zadbac o siebie ,byc radosna i wierzyc w swoja urode.Bo i grube dziewczyny moga byc sexsowne.Wytarczy obejrzec pare odcinkow n tvn Style "jak pieknie wygladac nago".Podstawa to radosc zycia ,tolerancja i chec byc piekna ,ale nie dla facetow ,a dla siebie.

Gość jak facet...
jestem ladnie zbudowana pewnie masz rację ale czy sprawiedliwość jest na świecie???

Gość księżniczka Giselle
kiedy się kogoś spotyka zupełnie pierwszy raz to liczy sie wygląd bo tylko po wyglądzie możemy wtedy oceniać. dopiero póżniej wygląd nabiera drugorzędnego zanczenia. :-)