Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chore zatoki a tradzik

chore zatoki a tradzik

Polecane posty

mam ogromny problem..:(:( mam tradzik w zasadzie glownie w okolicy ust...coraz gorszy...mysle ze przczyna sa chore zatoki..po gardle splywa mi ropa..bylam u laryngologa..biore leki ale jak narazie efektow nie ma.. co radzcicie??? co moge zrobic??? boje sie ze te syfki bede miala na calej twarzy:( POMOCY

???

????????????????????? pomozcie

Gość niezbyt.....
wg mnie to raczej tradzik nie ma poziązania z zatokami . powinnaś udać się do dermatologa po jakiś odpowiedni lek np. raccutan, izotek, aknenormin to ci zagwarantuje zniknięcie trądziku , tyko to droga zabawa:( bo te leki są drogie ale skuteczne i opłaca się je stosować

ma powiazanie..bylam u dermatologa i powiedzial ze jakikolwiek stan zapalny ma wplywa na tradzik..jak ja mam tyle plynnej ropy w gardle to nie jest dziwne ze mam syfki wkolo ust tylko i na brodzie...to samo powiedzial laryngolog...juz nie wiem co mam robic..chce sie pozbyc tej ropy z tego gardla..prosze DORADZCIE COS!

Gość ncd
zatoki, zęby, migdałki - każda infekcja może wpływać na stan cery.

ale co mam robic:( wstydze sie na ulice wychodzic..

Gość qbus
sluchaj nie idz do dermatologa bo dadza CI chemie i nic sie nie poprawi. mozliwe ze jest to od zatok ale prawdopodobnie mozesz miec cos z watroba i/lub trzustka. Ile masz lat? I w jaki sposob sie odzywiasz? te pytania maja kluczowe znaczenie...Pozdrawiam! Zajmuje sie profilaktyka zdrowotna, jesli masz wiecej pytan pisz na maila lub gg:9000191

Gość nie wydaje mi się aby od zatok
ja mam przewlekłe ropne zatoki plus ropne zapalenie tchawicy i gule z ropą wypluwam rano z gardła .Mam fo tego paciorkowca i cere mam bez zastrzeżeń a angin ile ja ropnych przeszłam to trudno policzyć.Obecnie lecze się naturalnie i czekam na lato bo wtedy mam spokój.Koło usti nabrodzied jest na bank od zmian hormonalnych .Pozdrawiam