Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala 22222

CZy sa tu dziewczyny dla ktorych robienie loda tez jest obrzydliwe?

Polecane posty

Gość lala 22222

czy tylko ja tak mam

Gość lala 22222
jak ci nie odp to nikt cie nie zmusza do lizania-P\ nie ma zadnej? tylko ja tego nie lubie:(:(

Gość Facet Facetowy
dziewuchy sa durne

Gość hihihihi
cipki nie są obleśne! :)

Gość xenna extra
wiekszosc tego nie lubi, ale "nowoczesnej kobiecie" wypada mowic, jak to uwielbia:O

Robienie loda- WSTRĘTNE! Mi się to kojarzy z lachonami robiącymi to z facetem, który im postawi piwo.. Natomiast sprawianie przyjemności usteczkami mojem najkochańszemu facetowi uważam za jak najbardziej przyjemne i podniecające i niech nikt mi tu nie piszę, że to obleśne, o nie uwierzę...

Gość Facet Facetowy
O i kuleczka jest wyjątkiem od reguły, nie wszystkie cipki są durne.

:) Śmiesznie, że rację przyznają mi tylko faceci...ale pewnie mądre koitki nawet na ten topic nie wchodzą..(czyżbym przypadkiem siebie obraziła:P )

Gość naylepshy txt
ja zwykle robie lody truskawkowe i waniliowe najlepiej z algidy i do tego sos czekoladowy pycha!!

Gość kuleczka-popieram
:P

Gość zależy komu
miałabym to zrobić, jeśli chodzi o faceta, który mnie pociąga i który dba o higienę intymną, to nie jest to dla mnie obrzydliwe

to jest super jak mozesz w ten sposob dac tyyyle przyjemnosci osobie ktora kochasz :) a dla mnie tez to jest przyjemnosc :)

dla mnie tez, ale jezeli komus to nie odpowada to niech poprostu tego nie robi.

Gość zależy komu
kwestia nazewnictwa, robienie loda to potoczna i skrótowa nazwa czynności, która polega na pieszczeniu ustami penisa, hmm.. więc może tak powinno być sformułowane pytanie, żeby sie nikomu źle nie kojarzyło..

Gość niebieski smerf
czy wy rozumiecie temat??? bo wyraznie jest napisane ze jest to skierowane do osb ktore tegonie lubia robic a nie dla tych co to uwielbiaja czytanie ze zrozumieniem..oh

Gość Realista
Ale to wszyscy lubią, tylko ty jestes odszczepieńcem, z jakims niewiadomo jakim mniemaniem o sobie.

wiec czytam ze zrozumieniem: moze i sa ale to nie ja ;)

Gość zależy komu
o, to sorry, ale jak widzisz, różnie jest rozumiane to pytanie, okazuje się, że mozna robić loda i sprawiać przyjemność facetowi, którego się kocha,i dla niektórych to są zupełnie różne sprawy, więc może uściślijmy, bo każdy rozumei temat jak chce

Gość Realista
nie to jest jedno i to samo kurwa, kwestia nazewnictwa. Podstawowke by wypadalo skonczyc najpierw. Jak snieży i jak pada snieg to kurwa też dwie rozne rzeczy? Ja pierdole kurwa swiat zmierza do zagłady

Gość kobitka150485
a ja lubie piescic swojego prtnera ustami nie uwazam ze to obrzydliwe....raczje szalenie podniecajace :)

Gość Realista
Prowadzic samochod = Kierowac Pojazdem Jeść - Spożywać Ubierac sie - przydziewać odzież Kurwa mac rozumiesz to

do jak dla mnie: W sumie już post powyżej powinien Ci wyjaśnic co miałam na myśli. Nie zrobiłabym loda facetowi, którego ledwo znam, do którego nic nie czuję..ale mojemu mężczyźnie(niech ędzie to nie podobające mi się w ogóle określenie) loda bym zrobiła i to z przyjemnością:P

Gość bhghghghf
Ja nie lubię robić loda. Szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie wolałabym być na miejscu faceta i robić minetę. Cipka przynajmniej jest mała, a penis wypycha całą buzię, aż mam odruchy wymiotne.

mówiąc post wyżej, miałam na myśli zależy komu. Do realisty, jak widzisz niektórzy ludzie mają zróżnicowane słownictwo i okreslają tą samą rzecz na wiele sposobów, bo tak im się pdoba i nie sądzę, żeby świadczyło to o braku edukacji.

robienie loda - mieszanie składników spożywczych w celu wyprodukowania zimnego deseru kurwa mac rozumiesz to?

Gość Realista
haaha

Kuleczka88-----> zgadzam sie z Tobą w 100% :) ja uwielbiam sprawiac mu w ten sposób przyjemność hymmm...kurcze sama sobie narobilam ochoty xD

Gość szaleje powiadasz
obrzydliwe?? absolutnie sie z Toba nie zgadzam..ja uwielbiam to robic i wiem ze moj mezczyzna tez to ubostwia ..strasznie podnieca mnie gdy pieszczac go ustami i jezyczkiem slysze jak cudownie mruczy :-)