Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala 22222

CZy sa tu dziewczyny dla ktorych robienie loda tez jest obrzydliwe?

Polecane posty

Gość szaleje powiadasz
strasznie lubie jak moj facet mowi do mnie ze ma wielka ochote zeby znalezc sie w moich usteczkach ..mmmmmmmniamm

Gość Followmyshadow
hmm... jeśli facet jest czysty i schludny to nie widze powodu do obrzydzenia Jeśli tak jest - najwyraźniej nie akceptujesz ciała partnera - smutne rozumiem że dziewczyna może się brzydzić spermy bo np. jej nie smakuje (wiadomo, jak na obiad dadzą mi szpinak też tego nie rusze :PPP) Ale penis sam w sobie nie ma smaku, jest za to delikatny, aksamitny nawet bym powiedziała :D a mina zachwyconego faceta niezastąpiona

Gość moze nie obrzydliwe
ale napewno niezachecajace:O

Gość hihihihihiughihgg
a ja nie lubię i tyle... uważam to za obrzydliwe mimo kilku lat w małżeństwie nei potrafię się przemóc... nie kazdy musi to lubić - po prostu

Gość ja nie lubie
nie wyobrazam sobie bym kiedykolwiek to zrobila :O Dlatego tez nie pozwalam sie tez w taki sposob piescic. Zeby nie czuc sie zobowiazana...

Gość popierammmmmmmmmm
również nie lubie tego robić , sperma ktora wydobywa się małymi kropelkami z penisa podczasz pieszczenia go ,przyprowadza mnie o wymioty ;/ prubowalam juz duzo razy ale nie potrafie , odrazu chce mi sie wymiotowac , a jestesmy razem juz 6 lat

do przedmowczyni...totalnie Cie nie rozumiem...przez 6 lat nie jestes w stanie zaakceptowac swojego mezczyny CALEGO?? moze gdyby CI sie to udalo to i z robienia lodzika zaczelabys czerpac przyjemnosc?

Gość popierammmmmmmmmm
moze i tak , moze masz racje , bardzo chcialabym to robic , i zazdroszcze dziewczyna ktore pisza ze robiac to sprawiają również sobie tą przyjemnośc . Ja nie potrafie :(

Gość gwiazdolinkaxx
widaomo ze jak sprawia to mojemu kochanemu przyjemnosc to mi też , lubie mu dawać przyjemnosć, ale np on ostatnio chce skończyć w moich ustach ale na to chyba sie nie zdecyduje nie wiem, od tego jest cipka a nie usta, no nie wiem ale raczej mnie to nie przekona, a wy jak? ja nie chce tego polykac a jak wypluje to będzie głupio co sobie pomysli,a po drugie to mi napewno nie posmakuje bo wiem jaki ma smak bo kiedyś poczulam troche

popierammmmmmmmmm --> rozumiem Cie i nie wyobrazam sobie ze mialabym robic cos co mi nie odpowiada i nie sprawia przyjemnosci-a wrecz przeciwnie...ja uwielbiam piescic mojego mezczyzne ustami i sprawia mi to naprawde wielka przyjemnosc-jest taki smaczny..gladziutki i mniamusny..starsznie mnie podnieca to gdy mam go w usteczkach :-)

Gość czarna inez23
dla mnie nie jest obrzydliwe,wręcz przeciwnie.bardzo mnie to podnieca.nawet czasem jak mój luby daleko to sobie wyobrażam jak mogłabym się "nim" zająć.no ale każdy ma inaczej

Gość gwiazdolinkaxx
no a połykacie sperme?;/ ja nie chce żeby on kończył mi w ustach

Gość czarna inez23
na zakończenie w ustach też się nie zdecydowałam jeszcze,ale mój nawet nie nalega i w sumie nigdy tego nie robił.

jezeli nie chcesz aby konczyl w Twoich ustach to po prostu sie na to nie zgadzaj -dlaczego masz sie zmuszac do czegos na co nie masz ochoty?

Gość gwiazdolinkaxx
nie nie zgadzam się mowie delikatnie że nie:) cos tam się wykręcam ale bez pzresady niech on sobie połknie ciekawe czy by nie zwymiotował

Gość gwiazdolinkaxx
nie tak ze jest nachalny i mnie namawia tylko jak sie kochamy to on mi mówi: kochanie a skończysz, będziesz go całować? i wiem ze o to mu chodzi:)

Gość gwiazdolinkaxx
on jest kochany:D

Gość James_Blond_10000
ja tez nie lubie robic loda chlopaka, ale czasami ochroniarze na dyskotece mnie zmuszaja i musze im chapac dzide.

Gość goodbye
ja tez tego nie lubie. dla mnie to dziwkarskie :/

Gość aldona90
lodzik jest super!!!!!! byle bez skorki

Gość Hej hej
A ja tez lubie to robic mojemu kochanemu :) Ale połknąc- nie polkne :P tylko jak juz skonczy mi w ustach to pozniej wypluwam :)

Gość moje slodyczy.
mmmmmm zatesknilam za skarbem mojego Skarba :-)

ja nie lubię i już! :p Czasem - zeby sprawić swojemu facetowi radość - poświecam się ale on nigdy nie (s)kończy w moich ustach, bo sperma w buzi to dla mnie już koniec świata! :p

Gość do snejki
nie jestes juz dziewica:) ? gratuluje:) pozdrawiam:)

Gość do hej hej
to ty wypluwasz dzieci nie wolno tego robic trzeba polykac bo to da male zyjatka

Gość uppsik
podnosze

Gość kiczi
zdaje sie ze ktos tu dzis wstal lewa noga