Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _s a d e ł k o_

kobitki po 20... zapraszam do wspólnego odchudzania... czas na zmiany

Polecane posty

Bootylicious ja zawsz pilam herbatę pu erh i tez zawsze sie krece w lozku zanim zasne. ale nie wiem czy to wina herbaty czy tak po prostu mam. co do tego hula hoop. ile krecilas zanim zobaczylas efekty i ile cm Ci ubylo? ja mam ok 23 cm roznicy miedzy talia a biodrami i tez chcialabym dojsc do 25cm. krece juz ok. 1,5 miesiąca po pol godziny dziennie

hej wszytkim!!! ja dzis zjadlam 2 parowki i pije sobie herbatke - czerwona oczywiscie ;-) ja tez ma probemy z zasypianiem... i wydaje mi sie ze to przez ta herbate, dlatego pije rano i popoludniu, a wieczorem juz nie, bo potem ze 2godziny zasnac nie moge :-( milej slonecznej niedzieli zycze, u mnie bardzo ladna pogoda i moze pokade na przejazdzke rowerowa z chlopakiem ;-) zawsze pare kaolrii mniej ;-)

Na początku piłam ją nawet po 8 wieczorem więc się nie dziwiłam, że spać nie mogę, ale wczoraj ostatnią wypiłam po 5, poszłam do pracy, wróciłam zmęczona po 23 i przynajmniej z godzine nie mogłam zasnąć. Uciążliwe to bardzo jest, ALE rano nie mam problemów z wstawaniem! Chociaż tyle... Co to hula hoop, pamiętam że w ciągu tyogdnia kręcenia spadł mi 1cm w talii, ale to jak kręciłam po godzinie dziennie. Nie kręciłam juz dobre 3 miesiące, muszę się od nowa za to zabrać.! Kręcić zaczęłam w zeszłym roku w październiku, przez 20-25 minut dziennie wieczorkiem, przez około 3 miesiące, spadło mi wtedy 5cm w talii. ;] Jeszcze drugie 5 i będzie git ;D maślana ile już Ci ubyło w pasie odkąd kręcisz? Jakieś 2 tyg spróbowałam hula hoop pierwszy raz od kilku miesięcy i baaardzo bolała mnie talia, masz też takie bóle?

mialam te bóle na samym początku, porobiyl mi sie straszne siniaki na kosciach biodrowch. pozniej juz bylo spoko. sama nie wiem cz w ogole mi cos ubylo, moze 1 cm, moze 2 jakims cudem. moj problem jes taki ze mam juz taka beztaliową budowe . mierzysz sie rano czy wieczorem?

Dziś wieczorem pokręcę, mam nadzieję, że po kilku dniach bóle miną. Mierzę się rano, wieczorem mam zwykle do 2cm więcej w talii. Na talie znam jeszcze jedno ćwiczenie, które w połączeniu z hula hoopem powinno przynieść większe rezultaty. Stań tyłem do ściany/drzwi w lekkin rozkroku, unieś ręcę na wysokość biustu, dotykaj ściany/drzwi za plecami obracając się raz w lewą stronę, raz w prawą - nogi pozostają nieruchowme, skup się na ruchach talii. Mnie bardzo nudzi to ćwiczenie, ale kiedy kręciłam hula hoopem robiłam dodatkowo 1000 takich odbić dziennie (około 15-20 minut), może dlatego aż tyle cm mi spadło w talii. Czerwona herbata strasznie mi zbrzydła :/ ale piję nadal... powodzenia dziewuszki ;*

kurcze taka jestem glodna... mam taka ogromna ochote zjesc cos slodkiego:-( wszytko przez ten okres, nie za dobrze, lekki kryzysik, ale moze uda sie mi przetrwac, ehhh i nie zaprzepaszcze tych dni staran przeciez:-) mam nadzieje ze juro bedzie lepiej... oby

A mi jest niedobrze.. Nie mam pojęcia dlaczego, to na 100% nie ciąża (chyba, że jestem wiatropylna ;p). Od wczoraj się tak czuje. Nie mogę patrzeć na jedzenie, niedobrze mi już od samych myśli o jedzeniu. Nie podoba mi się ten stan, ciekawe od czego tak się czuję.

cześć dziewczynki mi też zbrzydła czerwona herbata dlatego od 3 dni piję tylko jedną dziennie.... ale też jak wypiję wieczorkiem to potem nie mogę zasnąć wogółe może to właśnie ona tak działa.... u mnie dietka jak na razie stanęła przez kobiece dolegliwości ćwiczenia też musiałam zawiesić ale muszę jakoś to przetrwać.... co do hula hop to mi osobiście nie wychodzi to kręcenie:( zjadłam dzisiaj 2 kromeczki, kotlecika i 250 ml zupki z odrobiną makaronu.... wypiłam 0,5 l wody 2 kawy i hetbatę Pijecie dużo wody podczas diety? bo ja jakoś nie mam pragnienia:(

Dzień dobry dziewczyny ;D Wczoraj przybalowałam troszkę, wypiłam 2 piwa i jakieś 3 drinki uhh. Do tego mcdonald i frytki :/ Dziś poszczę i opijam się herbatką pu erh;) Idę z koleżanką na zakupy więc się nachodzę dodatkowo - wszytsko na plus!:) Nie schudłam ani grama jak do tej pory, a już od tygodnia mniej jem, nie jem słodyczy i piję tę herbatkę, nie wiem co jest grane, ale chyba jestem przed okresem, więc to by wszytsko wyjaśniało... A jak u was? Jakieś postępy?:) Miłego dnia i buziaczki!:*:*:*

u mnie marne te postepy, ale nie jest zle, staram sie trzymac z dala od slodyczy :-p i dzis jak narazie zjadlam jablko jogurta, i rybe, takze jako tako, no i woda juz chyba z litr wypilam no i jeden pu erh oczywicie, dzis wieczorem postaram sie pocwiczyc troche, mam nadzieje ze wygospodaruje troche czasu :-) pozdrawiam wszystkie buzka :*

siemka:*:*:* oblałam pierwszy egzamin na łuku:( dieta zakłucona kompletnie poprzez stresy towarzyszące zbliżającemu sie wtedy egzaminowi. od teraz zaczynam znowu kurczowo trzymac sie diety co w pracy na nockach nie jest łatwe. pozdrawiam dziewczyny!!!!

Gość Bootylicios
Witam dziewczyny ;) Co za dzień... Dwie dresiary mnie zaczepiły wczoraj wieczorem, zwyzywały mnie, a raczej moje rude włosy :/ Powiedziałam im, żeby się odemnie odpieprzyły, jednak użyłam bardziej ostrych słów, co doprowadziło je do szłu, chciały żebym wyszłam z nimi przed pub, pewnie dostałabym niezłe lanie... Taka przybita chodze od wczoraj :(

hej, Bootylicios - wspolczuje sytuacji w jakiej sie znalazlas, to napewno bylo okropne, wyobrazam sobie:-( ja tez ostatnio nie mam najlepszego humoru, w dodatku nieco pokłóciłam sie z chłopakiem:-( na uczelni na maxa duzo nauki, waga nie spada chociaz sie tak staram - trzymam sie diety cwicze i chodze pieszo na uczelnie - chociaz to ponad 3 kilometry i nic nie widac, zadnychefekto wiekszych narazie :-( na razie stwierdzam to tylko po ubraniach bo nie mma wagi, musze si e chba zaopatrzyc... i na szczescie wybieram sie do domku na weekend , moze da mi sie troche odpoczac bo masakra jest:-( i mam nadzieje ze sie pogodze z moim kochanym bo juz calkiem porazka bedzie, dzis bede miala okazje bo ma mnie odwiedzic lada chwila, milego wieczoru zycze

Gość Bootylicous
Nawet policja przyjechała! Ale wtedy odważne panienki uciekły... Nie powinnam się przejmować, bo to są wyrzutki społeczne i mam ich zdanie gdzieś, no ale jednak strachu się najadłam. Asiaca u mnie też kiepsko, nie wiem co robię nie tak! Niby nie jem słodkiego, piję pu-erh, do pracy mam jakieś 2km w jedną stronę, nie leżę do góry tyłkiem w domu, tylko sprzątam, a waga ani drgie! Ale jestem przed okresem, więc obwiniam okres za to.. Zobaczymy co będzie po okresie.. ehh wakacje tuż tuż a ja ciągle tkwię w martwym punkcie... Asiaca trzymam kciuki za Ciebie i Twego mężczyznę (tak porpo mężczyzny, powinnam sobie znaleźć jednego, żeby mnie chronił hehe ;D)! :* Miłego wieczorku, nie jemy już nic dziś ;p ale to przecież wiemy ;D

czesc wszystkim :-) dzis dzien zaczal sie calkiem niezle, jestem po sniadanku - jogurt naturalny + płatki no i pu erh a teraz n auczelnie mykam i 2 jabłka ze soba zabieram, mam nadzieje ze wystarcza ;-( u mnie wszystko oki, udalo sie z moim Misiem dojśc do porozumienia :-) (uff) i wieczor byl calkiem mily :-p i troszeczke humorek mi sie poprawil :-) Bootylicous najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo :-) U mnie tez okres sie zbliza i dlatego kiepsko widac te efekty, mam nadzieje ze to tylko chwilowy zastoj (oby) Miłego i udanego dnia zycze, pozdrawiam!

Hello Dziewczyny!:) coś tu u nas cichutko na forum... Ja już dziś po sniadanku - bułka pełnoziarnista z serkiem Almette i wypiłam sobie kawusie do śniadanka, zaraz idę parzyć pu erh ;) Wczoraj zjadłam jabłko i śliwke na śniadanie, bo nie miałam mleka ani chleba; popiłam herbatą puerh i było mi niedobrze.. Musiałam zwymiotować... Herbatę tę jednak należy pić po solidnym śniadaniu (przynajmniej w przypadku moim). Życzę miłego dnia oraz weekendu!:)

no witam po przerwie:) nie zaglądałam bo w sobote byłam na weselu i wiadowo wiele przygotowań więc czasu nie było, a wczoraj odsypiałam.... przez 2 dni schudłam 0,5 kg. cieszę się:) w sobote do godziny 17 nic nie jadłam bo zostawiłam sobie miejsce na jedzenie weselne.... a w niedziele zjadłam tylko jogurt bo byłam taka pełna.... wybawiłam się za wszystkie czasy, tylko nadal muszę leczyć moje nogi.... i w dodatku wszystkie mięśnie mnie bolą ale warto było.... a jak tam u Was? sadełko wracaj do nas będzie Ci razniej walczyć ze słabościami....

siemka dziewczynki:*:*:* niezdany egzamin \"zalałam\"i \"zajadłam\" na nockach w pracy, co w rezultacie nie jest aż tak tragiczne ale na pewno ani grama nie schudłam a juz zaś mogłam miec kilo mniej:/ no ale niewolno sie przejmowac... bedzie lepiej!!! dziś zjadłam kromke grahama z miodem, a po 2,5 godz garśc bigosu. przedemną cieżkie popołudnie bo tatuś ma urodziny i imprezka bedzie ze smakołykami... musze sie zaś zawziąść na maxa bo jak sie opuściłam to jakoś ambicje tez opadły... help. jutro ide na areobik.. nic no... ide dalej sprzątac. ależ mnie sumienie gryzie:( wybaczycie? pozdrawiam!!!!!

Witam dziewczyny! U mnie chyba w końcu ruszyło :D Dziś rano mierzyłam się i mam po 0,5cm mniej w udach i talii hehe :D niby takie nic ale cieszy :D Od 2 dni ćwiczę Callanetics i zakochałam się w tych ćwiczeniach :D Podobno dają superowe rezultaty już po 2 tygodniach! Napiszę wam za 2 tyg jak to z tym jest ;] pozatym robię 8min abs, najbardziej zalezy mi na poprawie stanu brzuszka i ud własnie ;] A tak pozatym to się chyba zakochałam ;D ohhh i on uwielbia moje nogi i zabronił mi się odchudzać hehe ;D pozdrawiam i miłego dnia życzę. ;D

czesc wszystkim u mnie tez drobne zmiany nastapily i ubrania inaczej wygladaja, odrobiinke:D ale dobre i to, chociaz motywuje mnie do dalszej pracy, hehe:D Bootylicious gratuluje chlopaka i sukcesow!!! oby tak dalej:D mam pytanko, czytalam na forumze duzo dziewczyn cwiczy z hula hopem i to daje ponoc niezle efekty, tez zastanawiam sie nad kupnem.... wiecie cos o tym, czy to rzeczywicie daje efekty? planuje tez zaczac chodzic na basen, przynajmniej raz w tygodniu, akurat otworzyli nowiutki wypasny na uczelni:D biegam raz w tygodniu po pol godziny i planuje sobie zwiekszyc na 2 dni, tylko nie wiem czy az tyle czasu znajde:-( ale fajnie by bylo, napewno lepsze efekty by byly, hehe pozdrawiam!!! zycze milego popoludnia i uzo duzo motywacje :-)

eh z tym chłopakiem to chyba troszkę zapeszyłam eh... Dzownił codziennie od soboty, a wczoraj nie zadzwonił :( Ale wszystko niby wskazuje na to, że będzie cosik z tego, ale z moim \'szczęściem\' w miłości nie wydaje mi się żeby jednak tak się stało :? No zobaczymy eh... Dostałam w końcu okres, wydaje mi się, że zgrabniejsza jestem hehe ;D Callanetics jest boski, dziewczyny polecam gorąco!!:) Do tego 8min abs jak już wspominałam (na youtube.com wyszukajcie), brzuszek mi się płaściutki robi ;D do wakacji będę laska, tego jestem pewna :D Hula hoop jest super! 20minut dziennie a po kilku tyg będziesz miała kilka cm mniej, ale musisz się zaopatrzyć w dosyć ciężkie hula hoop, ewentualnie wlać wody do środka ;] miłego dzionka dziewczęta;*

czesc wszytkim:) ja wlasnie sobie pobiegalam, 40 min, to rekord narazie, ma nadzieje ze nie bede miala jakis masakrycznych zakwasow jutro :-( moja dietk anarazie jako tako, no ale niestety a razyjuz sie skusilam na niedozwolone jedzonko:-( ale staram sie to zredkowac cwiczac wiec moze niebedzie tak zle Bootylicious trzmam za ciebie i twojego mena kciuki, bedzi dobrze, pozdrawiam, lece pod pryszsnic a potem troszke do ksiazeczek;-P pozdrawiam, buzak:*

asiaca na tym forum to tylko Ty i ja się udzielamy lol.. wracać tu dziołchy! Ja już po Callaneticsu, brzuszkach i prysznicu ;p kocham się napocić i wypluskać hehe :D Dziś troszkę pogrzeszyłam, bo zjadłam w sumie całą czekoladę (pół kokosowej i pół truskawkowej:P), ale nie czuję się winna, to dzięki tym ćwiczeniom! Zrezygnowałam na jakiś czas z pu erh, bo dziś się baaardzo źle czułam i jestem pewna, że to od niej właśnie. Przedwczoraj wypiłam ją o lekkim śniadnku (jogurt + jabłko) i było mi baaardzo niedobrze, ale nie wymiotowałam, chociaż mogłam wywołać wymioty, ale po zjedzeniu duuużej miseczki owsianki mi przeszło.. Ta herbata w dużych ilościach, lub na (prawie) pusty żołądek to morderca (niekoniecznie tłuszczu). Chciałabym myśleć, że już troszkę schudłam i nawet takie wrażenie mam, ale to pewnie tylko wrażenie. Co do mena to odezwał się odezwał ;D tęskni mi się za nim, niby tylko na jednej randce byliśmy i kolejna się szykuje w piątek... Raz w tyg widzieć się to dla mnie stanowczo za mało ehhh ;p no nic to nie topik na moje miłosne rozważania... Buziam ;*

hej!!! własnie, gdzie sie wszytkie dziewczyny podzialy?? wroccie do nas!! ja wlasnie wrocilam z zajec zjadlam obiadek - kapuste kiszona + gotowane mięsko, no a teraz znowu nauka, blehhh :-( ja pu erh tez ostatnio troszke mniej pije no bo ma efekty uboczne (nie moge zasnac, ciagle odwiedzam lazienke no i dziwnie sie czuje po niej) Mialam sie dzis wybrac na basen a tu znowu kolokwium mi jutro wypadlo i nici z basenu:-(. wogole to chyba musze pojsc najpierw do solarium bo bialasek jestem :-( Jakos tak mi czas ucieka szybciutko zawsze ze nie wyrabiam sie z tym wszystkim, ehh... Na szczescie jutro juz weekend i wieczorkiem meeting z moim boyfriendem ;-) mily akcent na koniec tygodnia:)) pOciesza mnie w tym wszystkim fakt ze juz troszeczke schudlam!!! i brzuszek juz niedlugo bedzei plasciutki i boczki tez mama nadzieje ze znikna;-) ale pewnie to troszke potrwa jeszcze;-( pozdrawiam i milego popoludnia zycze;-)

Cześć dziewczyny :D Dziś spędziłam cudny dzionek z moją małą bejbe (opiekuję się cudną dziewczynką), w związku z czym troszkę nagrzeszyłam, bo wtrąbiłam czekoladę i kilka krówek hehe :D Jednakże dzień sędziłam dosyć aktywnie więc ta czekolada poszła w niepamięć :P Ćwiczę codziennie ale dziś chyba sobie daruję, bo mam rande vous o 8 ;D ale za to jutro może dwie serie Callanetisu zrobię ;] Trzymajcie kciuki za mnie i mojego mena - Bena ;) Życzę wam miłego weekendu!:)

hej!!! u mnie tez pare grzeszkow, wypilam wczoraj piwo i zjadlam 2 kawalki pizzy :-( wiem ze nie powinnam ale dzis wybieram sie na rower i postaram sie to wszytko spalic z nawiazka... i jak tam sie udala randka Bootylicious??? ja tez wczoraj na randce bylam z moim ukochanym menem, i nie sadzilam ze jest taaaki romantyczny ;-) super bylo..... ja dzs zjadlam sobie platki z mlekiem beztluszczowym i nie planuje narazie jesc za duzo bo ta wczorajsza pizza.... :-S ale czerwonego pu erha sobie wyije i bedzie git :-) mam dobry humor, bo taka dzis sliczn pogoda pozdrawiam, milego weekendu!!!!!

Na randce było fantastycznie ahhh ;D ale mi się boski men trafił ;D widać nam obojgu, asiaca, się randki udały hehe ;D właśnie wtrąbiłam talerz makaronu z pesto i serem uhh nieładnie. Rano byłam w pracy do której mam około 40 minut spacerkiem (po 20 w każdą stronę) i troszkę sie narobiłam więc dobry obiadek mi się należał ;D Zaraz za naukę się zabieram ehh miłego dnia dziołszki... :*