Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALA MAMA MUMINKA

CZY JEST KTOS W ZWIAZKU Z KURDEM???

Polecane posty

Gość Harry Poryp
kim jesteś? Kurdyjskim niemową z marną stopką?

Gość calbensim
Przykro mi ,ze tak mowie,ale niestety,chociaz jestem Polka ,nie spotkalam Polaka "z jajami"Chodzi o to ,ze przecietnego Polaka nie obchodzi dom,rodzina,czy kobieta ma co jesc.Te sprawy nie interesuja naszych chlopakow.Ja spotykam tylko gotowych do aktu seksualnegoi nie zobowiazanych do niczego.Nastawionych wylacznie na branie,nic z siebie nie dajacych.Fakt ,moze pozniej to jest lepsze jak tylko wspomnienia po zalotach jakiegos poludniowca,ale wiem,ze tamtych kultura zobowiazuje do jakiejs odpowiedzialnosci,czego brak u nas .Nie wiem moze zle trafialam,ale nawet wsrod kolegow,znajomych nie moge nikogo pochwalic.Tamtych nikt nie chwali kiedy sa dobrzy.Fajnie jest ponawalac.Ja tez moglabym teraz na podstawie jednego wziac wszystko pod wspolny mianownik i skreslic kazdego Turka.Bo on jest zonaty.Niestety nie moge.On nie bije.

Gość Doswiadczona XXXX
Mieszkam w Anglii od ponad roku. Wczesniej bylam 4 lata zona Araba. Daruj sobie ten zwiazek, to sie dla Ciebie dobrze nie skonczy. Wiem, ze na poczatku jest super pieknie, ze szkoda gadasz, ale zniszczysz siebie tylko, nawet tego nie zauwazysz. Jestem podroznikiem, socjologiem i psychologiem. Bedac zona Araba stale gdzies podrozowalam, takze do krajow arabskich. Jestem bardzo obeznana w tych sprawach, zajmowalam sie problematyka malzenstw mieszanych. Daj sobie z nim spokoj. Na pewno Cie klamie. Kazdu Kurd poleci na latwa zdobycz, tymbardziej, ze szansa na EU paszport sie nawinela. Przykro mi.

Gość calbensim
Jak mozna bronic wszystkich?Tak w ogole to daleka jest droga od czlowieka do czlowieka.Ja tam nie powiem ,ze jakas narodowosc jest lepsza,bo to nalezy inaczej rozpatrywac.Kazdy narod ma swoja kulture i mentalnosc.Chociaz kiedys zapytalam znajomego o kulture w azjatyckim kraju to sie tak fajanie zapytal"a tam jest jakas kultura?"Jednak mysle,ze Ci ,ktorzy sie nie zetkneli z tymi narodami nie powinni sie odzywac i opierac swoich pogladach na tym co uslysza.Na topiku"Blask Turcjii byly szczesliwe zony"No mistrzami w zalotach to Turcy sa.Szkoda ,ze to sie tak szybko konczy.Nikt mnie tak nie rozpieszczal jak moj askim .

Gość calbensim
Kurcze straszne.No jednak nie kazdy muzulmanin to terrorysta Ja tez tak myslalam.I zanim poznalam swojegoTurka potepialam wszystkich Arabow jako terrorystow,a Turkow jako handlarzy kobietami.Nawet sie go balam,ale on byl jedyna moja bratnia dusza na obczyznie,a na Polakach zawiodlam sie pod kazdym wzgledem ,zamiast sobie pomagac to sobie szkodza.Powalone to zycie jak muzulmanscy terrorysci.

Doswiadczona nie kazy ma takie zle doswiadczenia jak ty!!!!Mozesz byc pewna,ze bywaja i szczesliwe zwiazki z Kurdami,Turkami itd.Ja mowie to ze swojego doswiadczenia po 12 latach takiego zwiazku.I mozesz byc pewna,ze moj maz nie jest ze mna ze wzgledu na EU paszport,bo on sam posiada od 20 lat obywatelstwo niemieckie,wiec nie powinnas uogolniac.Jezeli jestes taka obeznana w tych kulturach,to powinnas jednak wiedziec,ze jest inaczej niz twierdzisz.

A przecietny Polak to jest raczej skromny ,ma swoje zainteresowania, ukończył szkoły. Buha ha ha :-D dobre, dobre skromny !!! o nie moge ha ha ha

Gość Harry Poryp
Przeciętny Polak to jest dobrze ubrany, ma kase i styl

Gość Calbensim
Do Live Ty czegos nie doczytalas.Mi sie wydaje,ze ja sie tu wszystkim przeciwstawiam ,pisze zeby nie uogolniali.Wczesniej napisalam ,ze sa szczesliwe zwiazki z Turkami wlasnie.Tak wczesniej zle mi sie kojarzyla ich religia,ale teraz nic mi do tego.Wiara jak kazda inna.Ja mialam meza obcokrajowca i tez nie byl ze mna dla karty.Rozlaczyly nas wlasnie papierkowe sprawy.Moje dziecko jest mieszane ,wiec dlaczego twierdzisz ,ze uoholniam.Przeczytaj dokladnie co pisalam.Nawet w tej chwili juz nie czuje sie taka silna i pobieglabym do swojego Turkka w jednej minucie.Jednak chyba wiesz ,ze ich malzenstwa sa w wiekszosci kojarzone i tu w Niemczech ,szczerze mowiac nie znam malzenstwa mieszanego z Turkiem.Kazdy ma Turczynke,ktora sprowadzil po slubie.Ja ze swoim bylam 7 miesiecy i niewiele wiem o ich kulturze,ale znam tylko rodziny calkowicie tureckie.Z mezem obcokrajowcem bylam wiele lat,wiec o tamtych ludziach wiem wiecej,wiec skoro Ty jestes 10 lat,to chyba znasz ich lepiej .Ostatnio ,pytalam w barze szefa o stan cywilny ,powiedzial ,ze owszem ma zone,ze wszyscy maja ,ale oni sa wolni jak kawalarzy ,wszyscy.Nawet sie tego nie wstydza.

Do Calbensim :) moj poprzedni post byl do DOSWIADCZONEJ

Gość calbensim
Dzieki Live ulzylo mi,bo ja uwazam Turkow za cudownych facetow i wbrew stereotypomoni sa najmilszymi facetami na swiecie.Szczesciara z Ciebie ,ze masz jednego dla siebie.

Tak dla sprostowania,to ja mam Kurda ;),ale i tak sie ciesze,ze udalo mi sie taki egzemplarz znalezc ;)

calbesin jezeli chodzi o to,ze oni sa wieczni kawalerzy nawet majac zony,to moge powiedziec po mojej wieloletniej obserwacji,ze to prawda,ale musze tez powiedziec,ze 90% takich facetow (Turkow,Kurdow) maja zony Turczynki,ktore czesto na to pozwalaja,bo dla nich najwzniejsze jest,zeby chlop przyniosl kase do domu,zapewnil rodzinie materialny byt i nic wiecej.Sa oczywiscie i Turczynki,ktore trzymaja swoich chlpow krotko,ale ich jest niewiele.One sa poprostu pod tym wzgledem inne niz my.

Gość calbensim
Live ja jestem w Niemczech i widze,ze Kurdowie i Turcy tutj nic do siebie nie maja.Ja wczoraj nie wytrzymalam i zadzwonilam do mojego Turka.Byl zalamany tym ,ze chcialam z nim zerwac.On sam tlumaczy ,ze urodzil sie tutj ,ze bardziej pasuja mu kobiety wyzwolone,ale wczesniej nie mial nic do gadania .Mama znalazla.Trudno mowic o milosci .Wedlug mnie pierwsza przychodzi milosc,a potem inne aspekty zycia.On sam sie zastanawia nad swoim bratem,ktory ma zone Turczynke.Ona jest w Turcji z dwojka dzieci,on tutaj .Jedno ma z Rosjanka i troje z Polka.Chcialby z nia zyc,ale uklady w rodzinie nie pozwalaja na rozwod.Najbardziej zdziwilo mnie to ,ze on nie powiedzial nigdy o swojej zonie ,ze ja kocha ,tylko lubi ,ale i tak jest lepiej niz u brata ,bo nie bylo problemow ,bylo dobrze.Wiem tez ,ze utrzymuje jej rodzine w Turcji.Jednak najbardziej smutne zdanie to to,ze "bylo dobrze"19-letni chlopak i 17-letnia dziewczyna.On mi powiedzial ,ze wczesniej sie nad tym nie zastanawial,bo wszyscy przez to przechodza.Dlatego tez sie nie dziwie ,ze sa wiecznyi kawalerami.Ja swojego syna urodzilam tez wczesnie i tez wiem ,ze cos mi umknelo .No coz teraz nie jestesmy jeszcze starzy,ale juz dla nas za pozno.Jednak juz wiem ,ze nie uda mi sie z niego zrezygnowac tak poprostu.Zazdroszcze Ci Live ,w pozytywnym tego slowa znaczeniu.Tutaj obok mnie pracuja Kurdowie i sa tacy sami jak Turcy .Wiedza,ze mam kochanka Turka i ze jestem Polka .Sa zawsze mili ,mowia "czesc" po polsku.Moj kochany tez z nimi rozmawia.

Gość pary mieszane
zapraszamy na nowe forum dla par mieszanych www.parymieszane.fora.pl

Gość ferfe
a polacy sa dobrzy ciekawo w czym tylko w piciu ,ruchaniu kogo popadnie oraz biciu kobiet.wy nawet nie wiecie co to kobieta i jakie ona ma uczucia.tu nie chodzi o penisa bo i tak go nie macie tylko potraficie duzo gadac i nic wiecej jesescie wy kurwami nie dziewczyny

Gość pani w kropce
ja do nich nic nie mam..ale m oja kolezanka polka ma przyjaciela kurda ktory chcialby z nia byc...ona traktuje go tylko jako kolege..ostatnio na jakiejs dyskotece zlapal agresora bo dal sobie wmowic ze ona caluje sie z kms tam..i chociaz byla w domu to wparowal i naplul jej w twarz!ja ich omijam z daleka..

Gość Diana250
Słuchajcie ja jestem w związku z Kurdem od ponad dwóch lat,nie jesteśmy małżeństwem,chociaż on bardzo tego chce.Przez wiele lat byłam mężatką z Polakiem i niestety nie mam miłych wspomnień,za to mam dziecko.Mój Kurd jest najwspanialszym mężczyzną jakiego spotkałam,kocha mnie i pokazuje to na każdym kroku, jest bardzo opiekuńczy i cirerpliwy,wspaniale dogaduje się z moim dzieckiem.W tej chwili jestem w ciąży i co może was zdziwić dla niego nie jest problemem fakt,że chcę żeby moje dziecko było ochszczone.On jest islamistą ale szanuje moją religię (jestem katoliczką).

calbensim fajnie napisne;))) hej, ja jestesm w zwiazku z kurdem,jestesmy 2 lata hajtnietni, jesli macie jakies pytania to piszcie, chetnie odpowiem na wszystkie pytania;)))) pozdrawiam ;)))))))))

Gość agaahmeda
Ludzie jestescie po prostu ograniczeni umyslowo co jest dolegliwoscia wiekszosci polaczkow. brudas ciapaty - nie maierzcie ludzi swoja miara skoro jestescie idiotami to naprwde nie znaczy ze wszyscy nimi sa. dzieki Boze za mojeg Ahmeda i za to ze uchroniles mnie przed zwiazkiem z glupim POLACZKIEM!

Teraz widac na co polki leca.Duzo do szczescia nie jest wam potrzebne oprocz duzego kutasa

Ja pracuje z kurdami i widze jakie to skurczybyki.Majac kobiete w domu zarywa inna w pracy,Ale wy sie ludzcie ,ze jest inaczej.Oczywiscie w domu kiedy tego nie widzicie

albo to ,ze jestem 12 lat z kims kurd czy turek.Pogratulowac waszej inteligencji

widocznie zaden polaczek ciebie nie chcial skoro wybral cie ciapak czy brudas

Gość agaahmeda
Jestes skonczonym idiota co jakos wcale mnie nie dziwi! Przez siedem lat by£am z Polakiem.... o ca£e siedem za d£ugo Nie znasz mnie mojego meza ani dziecka a obrzucasz mnie b£otem to dla Ciebie takie proste mowic mi jak powinnam zyc!!! A kim Ty jestes zeby mnie pouczac???Dla mnie nikim! A wiec dalej patrio tycznie uprawiaj seks tylko z Polkami wychowuj POLSKIE dzieci( kochaj jak swoje bo kto wie kto jest ojcem!?) i udawaj ze jestes szczesliwy co jest niemozliwe za duzo w Tobie jadu I nie mierz ludzi swoja miara nie wszyscy jestesmy ograniczeni tak jak TY.

Gość Ladybird25
i ja tez sie zgodzę .. spotkalam wielu polskich facetow.. i przykro to mowic ale zaden nie nadawal sie do zycia w rodzinie.. to najgorszy typ czlowieka.. zdarzaja sie wyjatki.. ale ja takiego nie spotkalam za to przy moim Kurdzie.. czuje sie kobieta.. najcudowniejsza na swiecie i kocham go za to jakim jest wspanialym czlowiekiem..

Gość sozan
hehehe posmiac sie tu tez mozna:) Moj narzeczony tez jest Kurdem i postanowilam o tym napisac bo sie tego nie wstydze ze jestem z (ciapatym ) albo jak to tam inni mowia , co mnie wogole nie obchodzi hehe wazne co ja mysle co czuje i ze jestem szczesliwa:) Uwielbiam tego mojego Kurda , nasze rozmowy o naszych krajach , religiach, tradycjach, kulturach, i o wszystkim innym co nas tak rozni a bardziej zbliza do siebie :):)

Gość jkhgffftuigfvjbuhydrts
Ja jestem w zwiazku z Kurdem juz 2 lata i zdecydowalam sie od niego odejsc... Juz nie jest tak jak na poczatku, przestal mnie szanowac, jakby mogl to podejmowalby za mnie wszystkie decyzje, ale mu na to nie pozwalam, na szczescie nigdy nie musialam na niego pracowac jak tu inne dziewczyny pisaly, kiedy stracil prace to juz po tygodnu mial druga. Nie chodzi na imprezy, ale wkurza nie to ich zamkniete grono kumpli, do ktorego kobietom wstep wzbroniony, jesli idzie odwiedzic jakiegos kolege to sam, bo po co ja? Jest zaborczy, porywczy i mam zamiar to skonczyc, nie widze dla na przyszlosci, tym bardziej, ze nigdy nie bedziemy mgli sie pobrac, mam na mysli slub koscielny. Dziewczyny ja po swoim przykladzie odradzam takie zwiazki, co zrobicie wasza sprawa, ale prawie kazdy z nich po jakims czasie staje sie takim egzemplarzem jak moj, a ja nie chce byc ograniczana, zamknieta w domu i traktowana jak sluzaca, nie chce takiego zycia... nie wiem na kogo w zyciu trafie, ale juz nigdy zaden Kurd, Arab...

Gość Sozan
Ja nie mam pojecia dlaczego wiekszosc dziewczyn pisze o swoich kurda ze sie zmienili na gorsze, okropnie was traktuja itp. Ja jakos nie widze zeby moj stwarzalk mi jakie kolwiek problem albo co, mimo ze to kurd inna religia i wszystko to jest ciagle tak samo a nawet z dnia na dzien widze ze jest coraz lepiej dogadujemy sie ze wszystkim, co chce to dla mnie zrobi a do kolegow jego sam mnie ciagnie, to czesciej mi sie nie chce i wiem ze ja jestem wazniejsza od jego kolegow ,ja nie rozumiem moze poprostu nie byl wam pisany ten kurd i tyle. To ze ja jestem z kurdem nie znaczy ze bronie ich wszystkich napewno sa tez tacy o ktorych tu dziewczyny pisza ale to jak w kazdej narodowosci. Niech ktos napisze ze jest szczesliwy z kurdem hihi :):) bo tak to smutno:/

Gość agahmeda
Hej Sozan! Specjalnie dla Ciebie- jestem SZCZESLIWA z KURDEM!!;-))) Pozdrawiam.