Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofiana

czym do slubu?

Polecane posty

Gość sofiana

Kochane czym pojedziecie do slubu, wypozyczonym czy moze swoim samochodem? jaka marka?

Gość grindox
swoim

Gość sofiana
a jaki masz jezeli mozna zapytac?

Gość sofiana
bo ja mam swoj nissan almera ale nie zabardzo sie nadaje chyba?

Gość Viss
nikt nie karze Ci wywalać kasę. Czasami znajomi czy ktoś z rodzny ma akurat całkiem fajny samochód i wystarczy pożyczyć za darmo. Ja często jestem świadkiem takich rozwiązań.

sofiana tez mam nissan almera, srebna. wzielabym swoj, gdyby nie ten jasny kolor. takze wypozycze od kogos z rodziny, ciemny. ja tez uwazam, ze to jest niepotrzebne wywalanie pieniedzy. jestem za, jesli ktos nie ma samochodu, a rodzina sama potrzebuje by dojechac na uroczystosc.

Gość sofiana
ja mam ta almerke ciemna butelkowa zielen, ale sama nie wiem czy by sie nadawala co myslicie?

A jeśli panna młoda ma 20-letniego rupiecia i jest jedynym kierowcą w rodzinie? :D

My jedziemy swoim :) Mamy fajne autko i myślę, że się nadaje. :)

a ja limuzyną Lincoln 2002r. jest super:-)

my tez limuzyna, długa i białą. A co! Zwykłym samochodem \'swoim\' to ja na codzień do rpacy jeżdże, na slub wybraliśmy coś, czym nigdy w życiu ani wczesniej ani później bysmy nie pojechali :)

heh ja swoim raczej niepojade:)) mam żółtego maluszka-moglabym sie do niego niezmiescic w sukni:P dlatego bedziemy musieli wynajac autko- najbardziej bym chciala mercedesa:) ale neiwiem ile kosztuje wynajem

My też białą limuzyną i się bardzo z tego cieszę, bo zawsze chciałam takim autkiem do ślubu pojechać:)

A ja mam swoje nowe piękne czarne kombi i mi wynajmowane auta nie są potrzebne. :)

„my tez limuzyna, długa i białą. A co! Zwykłym samochodem \'swoim\' to ja na codzień do rpacy jeżdże, na slub wybraliśmy coś, czym nigdy w życiu ani wczesniej ani później bysmy nie pojechali :)” Sękata- Ja mam nadzieje, że sobie kiedyś kupie limuzynę :D

Gość sofiana
a czy orietuje sie moze ktoras z was ile kosztuje wynajem samochodu tak mniejwiecej?

Gość allegra+
Od 500 do nawet 2000. Zależy gdzie, jaki, i jak z dojazdem. Ja płacę 700 z dojazdem ok. 40 km w 1 stronę (małe miasto, u nas nic nie było).

Mieliśmy jechać naszym autkiem, bo jest świetne sportowe i czerwone :P jednak z tyłu trochę mało miejsca, a nie chcialabym potargać sukienki :) Postanowiliśmy, że zawiezie nas teściu swoim :P Faktycznie, szkoda trochę kaski na bardzo krótki w naszym wypadku przejazd a i tak wydatków duuużo!

na 3 h koszt 1500zl, jakby czlowiek innych wydatkow nie mial:D bez obrazy, ale dla mnie lizmuzyna to juz kiczowatosc. jesli juz bym chciala pojechac czyms, czym nigdy w zyciu nia mialabym mozliwosci, to jakiejs stare klasyczne auto, cos z roku 65\'-75\'. widzialam nie raz, jak pod odrapany blok, wjezdza limuzyna, ktora nie moze zmiescic sie w uliczke, no comments, wyglada to drastycznie. ale to tylko moje zdanie:D

Gość SILESKA01
calineczka-ja mam identyczne zdanie...wolalabym isc kilometr pieszo niz zasiasc w limuzynie..ale co kto lubi:)

SILESKA01 - Polska bedzie 100 lat za murzynami, zawsze. mieszkam w Uk, i tu na przyjecie, urodziny, panienskie, wynajmuje sie limuzyny. ale tez juz od tego sie odchodzi. a Polska dopiero to przyjmuje i jest szal, zeby do slubu podjechac limuzyna. nawet moja rodzina i znajomi twierdza, ze to bylaby szopka, gdybym podjechala czyms takim. czytalam ostatnio artykul psychologiczny, na temat, jacy ludzie wybieraja limuzyne.. ja dziekuje:D ale co kto lubi:D

Ellinka - superancko!:D tez mi sie marzylo, ale w poblizu mojej miejscowosci niestety nie ma takich uslug, a szkoda:(

tzn zakladajac ze kiedys wogole pojde do slubu- ale innej opcji nie mam w planach...a juz na pewno limuzyna odpada:P

Gość SILESKA01
calineczka-ja tez mieszkam w UK:)pozdrawiam

Gość my mamy czerwona prawie 10
letnia Cordobe i jedziemy nia :D Nie mam kasy zeby tyle wydawac, ladnie ja przystroje (ladnie znaczy bez szopek tylko z gustem) i przynajmniej bedzie mozna dzieciom pokazac czym kiedys jezdzilismy :D

Gość SILESKA01
ja bede miala zwykly codzienny samochod i bez przybrania..po prostu aby dojechac:))