Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madlen8

Jutro rozmowa o prace kelnerki pomóżcie

Polecane posty

Gość Madlen8

Jak myślicie o co mogĄ pytać? Jak sie zapytają o zarobki to co mam powiedziec? Jak sie ubrac? Mam byc kelnerką w restauracji to elegancko czy jakos mniej? POMOCY to moja pierwsza rozmowa ;(

hej ja tez mam jutro rozmowe i dzis juz pewnie calu dzien bede panikowac! ciezko powiedziec jakie konkretnie beda zadawac pytania, penie te tradycyjne: powiedz cos o sobie, dlaczego chcesz u nas pracowac, ile chcesz zarabiac, czy sie uczysz i ewentualnie czy chcesz sie dalej uczyc,wymien swoje pozytywne i negatywne cechy itd. tych pytan jest troszke... ja ubralabym sie elegancko ale skromnie, to tez zalezy jaka restauracja, jesli jakas elegancka to beda przywiazywali do tego duza uwage!

Gość aaa25
Pracowałam jako kelnerka 7 m-cy i na rozmowie pytano mnie dlaczego chce tu pracować, czy jestem dyspozycyjna, czy się uczę, itd. Jakiś czas potem szefowa mówila, że najbardziej zwraca się uwagę na uśmiech i strój, bo niestety ale luźna bluza z kapturem odpada. Do nas przychodzili na rozmowy faceci w garniturach i wcale nie wyglądało to śmiesznie, wręcz przeciwnie. Ja byłam w sztruksowej marynarce i spodnicy. I pod żadnym pozorem nie można rzuć gumy!!!