Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allala

jak sprawdzic co przeglada maz w internecie macie jakies programy?

Polecane posty

Gość allala

jak usunie histrorie to jak go sprawdzic?

Gość Oblech
Jeśli usunął historię przeglądanych stron, to sprawdź czy jest historia przeglądania, sprawdź historię pobieranych plików. Ostatnia nadzieja to ciasteczka.

Gość Oblech
Edit: druga historia to historia wyszukiwania :P

Gość martychakuma
no właśnie co do tych ciasteczek... to jak to rozgryść, bo gdzies w dokumentach znalazłam folder "ciasteczka" ale to kupa literek i nic z tego nie wiem :(

Gość wspolczuje mezowi żony

Bez przesady, widocznie sobie nagrabił. Podejrzenia nie biorą się z powietrza. Faktycznie, jeśli czujesz, że coś kombinuje to sprawdź to, żeby wiedzieć i ewentualnie zostawić go, albo oficjalnie zacząć korzystać z zalet wolnego związku.

Albo oczywiście można wybaczyć. Osobiście mało mnie to interesuje, bo nie jest to dla mnie takie ważne - mam dużo swoich spraw. Jeśli mężczyzna zechce, będzie myślał o innych podczas seksu i nigdy się nawet nie dowiesz. Lepiej zamieniać tę energię na pozytywną i kierować ją na siebie i swoje potrzeby.

hmm jest taki program szpiegowski- trudny do wykrycia- ale musialabym zapytac byłego meża jak sie nazywa- bo on to instalowal do szpiegowania mnie:D z drugiej strony- wiem jak to byc szpiegowanym..więc ja osobiście tego typu rzeczy bym nie robiła

Gość czestSZy
przeciez ona nie napisała ze chodzi o seksistowskie strony:O

Sprawdź najpierw co znaczy słowo \"seksistowski\". OK. Autorka nie napisała jaką ma motywację, ale wg statystyk zdecydowana większość takich przypadków dotyczy braku zaufania wynikającego z obawy przed niewiernością.

rowniez slyszalam o programie ktory zapisuje wszystkie odwiedzane strony

Gość szpiegus
jesli usuna historie to i usuna historie przegladania, a ten program szipiegowski zapamietuje kazd wcisniety klawiszna klawiatórce, co w koncu łaczy sie w całosc i widac co wpisywał w google i inne wyszukiwarki.