Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiaaatuszzek

dostalam takiego SMSa od zazdrosnej dziewczyny kolegi,czy moge pojsc na policje

Polecane posty

Gość Kwiaaatuszzek
narazie nic nie bede z tym robic. pytam tak na przyszlosc gdyby do czegos wiecej doszlo. nie bede zmieniac numeru tel.ja nic nie zrobilam.

Gość luisssssssa
ja napisałabym jej sms-a - czy Tomek wie? na jakim poziomie kultury jego dziewczyna wysyła sms-y - do jego znajomych ??? wątpię, że byłby z tego dumny.

Gość Kwiaaatuszzek
z tego co wiem to ta laska jakos przejela telefon i teraz szaleje. Tomek zadzwonil do domu i powiedzial siostrze zebym ja telefonow zadnych od niego nie odbierala bo mu komorke Aska zabrala.

Gość Groom Winston
znam taka jedna laske w anglii moze to ona.haha

Gość tiiaa pewnie
mi tam wydajesz się podejrzana Kwiatuszek, na pewno bez powodu takich akcji ci żadna panna nie robiła, pewnie zarywasz do tego Tomka a teraz szukasz usprawiedliwienia. już zrobiłaś z siebie ofiarę. jest coś takiego jak pscyhologia tłumu jedne powie tak to i wszyscy, a ja się zawsze z tego uciętego szablonu wyłamuje i potrafię spojrzeć z innej strony na sprawę.

Gość xwoman
Do tia pewnie Jak jest jakiś spór to każda ze stron jest winna

swietnie ze potrafisz spojrzec z innej strony na sprawe, szkoda tylko ze nie potrafisz w swoim spojrzeniu powstrzymac sie od generalizowania- wierz mi, sa dziewczyny, ktore robilyby takie akcje jak wspomniana Asia KAZDEMU, z kim \'ukochany\' utrzymywalby kontakt, bez znaczenia czy autorka \'zarywalaby\' do Tomka czy tez nie... oczywiscie sa rozne sytuacje, roznie moglo byc, niemniej jednak normalna osoba nie zachowuje sie tak i nie wypisuje smsow takiej tresci...:\\

Gość pytanie tylko czy ten tomek
taki niewinny.moze za duzo jej naobiecywal, a moze jakis seks byl po zerwaniu i sobie dziewczyna nadzieje robi, nie bronie jej,ale jakos watpie,zeby sama z siebie sie tak na niego uwzieła

Gość upp99
Nie sądzę, żeby ta dziewczyna miała problemy z psychiką i była niebezpieczna. To raczej wynik problemów emocjonlanych, a autorka wątku w pewnym sensie prowokuje ją do kolejnych "ataków" odpisywaniem na jej smsa i dawaniem jej do zrozumienia, że ma w d... jej odczucia. Sama treść napisana przez dziewczynę "Może i jestem głupią cipą..." daje mi do zrozumienia, że autorka wątku podczas rozmowy telefonicznej (która miała miejsce wcześniej) musiała tak ją zwyzywać.

Gość mam pytanie czy ten kolo
to taki tchórzliwy że do niej wrócił ?? Z jakiej paki ona wie że smsujecie ze sobą ? I z jakiej paki zdobyła twój numer. Widocznie są dalej razem. Żałosna niunia. Ten koleś też jakiś bez jaj że dał sie zmanipulować. Ja bym olała jej zagrywki tylko smsowała dalej. Albo zagroziła że jak to sie jeszcze raz powtórzy to bedzie miała szmata wytoczony proces. Nie sobie troche porozmyśla.