Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczka pełną gębą

Uczciwi i Ci mniej na Allegro

Polecane posty

Gość ja jestem uczciwa
ale rzadko cos sprzedaje :p

Gość chochlikhihi
ja dzis sie wlasnie nacielam na goscia..kupilam spodnie jako w b.dobrym stanie....okazaly sie szmatami..oczywiscie nie uznaje zwrotu i co teraz? acha-wiesz co ?nie fajna jestes

chochllik czemu nie fajna ? :) Bo uważam ,że nic sie nam nie \"nalezy \" bo łaskawie kupilismy cos na allegro ...? zawyżenie ceny przesyłki owszem ... nie fair. ale jezeli w aukcji nie ma mowy o łąćzeniu przesyłek ...to sprzedawca robi przysługe i ponosi ryzyko \"jednej zaginionej rzeczy\" ...itp... medal ma dwie strony . a niektózy ludzie zachwują się jak wielcy kupujący z bożej łaski ...płaci wymaga...etc .... nie lubie tego pokroju człowieka .

Gość chochlikhihi
czytalam cie w innych topikach mialam o tobie inne zdanie a ty na podstawie bledu jakiejs osoby wysmiewasz ja i traktujesz jak jakas rzecz....chcialas ja osmieszyc ale zrobilas to z sama soba pa

acha- daj spokój - nauczona moim wczorajszym doswiadczeniem - sama wiesz że dyskusja z nimi to jak walenie glowa o mur

\"........ 00:02 kamka82 ike jest the best!!!!!!róde wredne babsko...ble...............\" wcale bym nie wysmiała tego byka gdyby nie Kama odskoczyła od tematu byle nawtykać ike : )) nie łapię za slowka ale nie lbię takich naskakujących osób ładnie powiem :D

Gość bonitka panczitka
hehe tlumaczy sie winna...nie wybielaj sie acha...co poniektorzy cie przejrzeli

mam pytanie o sprzedawce "ekropka" ma sporo negatywnych komentarzy ale też duzo pozytywnych. czy ktoraś u niej cos kupowala?

Gość Allegrowiczka pełną gębą
Cos chyba u niej brałam....ale na allegro jak wrzucam w wyszukiwanie nie ma żadnych komentarzy a w historii nie mam nic.Dasz link?

Ja polecam gorąco Allegrowicza "hiklif",sprzedaje nowe ubranka do chrztu.Kupiłam u niego komplet dla chrześniaczki,prześliczny.Ale krótko przed chrztem,mała cięzko zachorowała i chrzciny odwołano.Napisałam do "hiklif" i zapytałam czy mogę zwrócic ubranko(170 zł) i że oczywiście zapłacę prowizję od sprzedaży(opisałam mu cała sytuację).I wiecie co ?Facet do mnie zadzwonił i powiedział,że oczywiście,że nie ma sprawy,że nie mam mu płacić żadnej prowizji i że najważniejsze jest zdrowie maluszka :).No w szoku byłam kompletnym.Ubranko odesłałam,on przelał mi pieniążki na konto i myślę teraz nad super wypasionym komentarzem dla niego :)