Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolala

non stop jestem chora

Polecane posty

Gość kokolala

Nie potrafię sobie poradzić.tydzięń chora--tydzień zdrowa-----naziębiona-flegma ostry kaszel--jak wchodzę do pomieszczenia to mam wrażenie ,że się uduszę --ataki kaszlu..Zażywam własnej roboty propolis--piję bardzo dużo herbaty z cytrynką---zdecydowanie naturalnie---trwa to 5 miesięcy..Wiem za długo--do lekarza nie chcę za bardzo iść bo zaaplikują antybiotyk.Z resztą w mojej miejscowości to lekarze biznesmeni -widzą raczej pieniądze a nie pacjenta---prywatnie dla mnie drogo..Może coś z waszych doświadczeń ---zachęcam do wypowiedzi!!!!

hej ja od lisotpada od kiedy obronilam sie jestem non stop chora mam ciagle gardlo zaczerwienione leczylam sie 3 tyg antybiotykiem wydalam duzo kasy i co znow nawroty poszlam zrobic wymaz z gardla i nic nie ma ale jutro jade na wymaz inny na innego rodzaju bakterie wiec mam nadzieje ze tam cos wyjdzie a potem z tym prywatnie do laryngologa bo niestety nie da rady inaczej lekarza tylko by antybiotykami leczyli a zero skierowan na badania tym bardziej chce zajsc w ciaze musze zdiagnozowac to i leczyc

Gość kokolala
tak ,jeżeli pragniesz dzidziusia to o zdrówko lepiej się postarać--mam dwie córki 13 i 6 lat.odnośnie wymazów czy nie był jednocześnie pokazany antybiotyk jaki można stosować a który nie.

Gość do kokolali
kobieto czy tobie rozum odjęło?! 5 miesięcy i nic z tym nie robisz? Nie jestem lekarzem ale mam 2 dzieci i różne perypetie zdrowotne za sobą i moim zdaniem masz najprawdopodobniej przewlekłe zapalenie oskrzeli - bez antybiotyku tego nie zwalczysz.Herbata z cytrynka jest dobra na zwykłe przeziębienie, naturalne leczenie - super, tak leczyli się nasi przodkowie ale...rzadko który przekraczał czterdziesty rok życia. Może czasem warto sięgnąć po coś więcej niż sok malinowy, chyba, że uważasz że zasady warto przepłacić rozedmą płuc. Życze zdrowia i rozsądku.

Gość ________________
kokolala - polecam Ci forum Biosłone http://mikstura.kei.pl/forum/ Oni też stosują naturalne metody leczenia. Tam też jest przepis na miksturę oczyszczającą.