Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45345345

moja przeszłość seksualna

Polecane posty

...błądzić jest rzeczą ludzką...nic się nie martw, będzie dobrze!

Gość wlasnie ze jest to problem
ja autorke szanuje i ciesze sie bardzo, ze sie zmienila, zycze jej powodzenia, ale jednoczesnie uwazam, ze powinna sie wiazac z babiarzem, bo beda do siebie pasowac i dobrze sie rozumiec. zreszta kobieta z bujna przeszloscia w prawiczku raczej by nic nie widziala i nie bylaby w stanie zauwazyc jego zalet i go szanowac

Gość sorry ale jakich zalet
sorry ale jakich zalet? doprawiacie jakąś teorię o moralności i prawdziwej miłości do zwykłego faktu że nie macie z kim uprawiać sexu.. i przestańcie wciskać kity..... młodzi faceci, a żyją w celibacie i jeszcze próbują (samym sobie przede wszystkim) wmówić że dlatego że się szanują... :D

ja czekam na milosc, ale nie na pewno od pani z bujna przeszloscia. zalezy mi na porzadnej kobiecie

Gość romlalalala
piszcie może, faceci, który z was by to zaakceptowal, a ktory nie? bo na razie tylko jeden o tym trąbi

ja bym zaakcpetowal, ale tylko wtedy jakbym sam mial taka bujna przeszlosc. ale facetow z taka przeszloscia jest sporo dlatego autorka ma szanse na milosci i szczescie jak najbardziej :) i tego jej zycze :)

Gość romlalalala
ciebie mialam na mysli pisząc że tylko jeden to mowi, tak, wszyscy juz wiemy

to wiec niech reszta panow sie wypowie, zwlaszcza babiarze

nie wazne, czy mowic, czy nie. Wazne, zeby nasza bohaterka zrobila sobie badania na cala game chorob wenerycznych. Nie byloby w porzadku, gdyby facet cos od niej zlapal.

no wlasnie, badania przede wszystkim

Gość nie szmacic sie baby
bo potem bedziecie mialy dylematy jak autorka topicu. uprawic seks z milosci po kilku miesiacach zwiazku. tak ma byc

A ja to widze jeszcze inaczej : 1.seks jest bardzo wany w zyciu 2.jak sie cos robi to nalezy robic dobrze wynik ? Facet lub Kobieta, ktore zyja w nadmiernym celibacie nie dbaja o swoj rozwoj na przyszlosc. Seksu tez trzeba sie nauczyc tak samo jak sprzatania gotowania etc. Dla mnie najgorsze co moglo by sie zdarzyc to nie to ze kobieta miala nawet kilkudziesieciu facetow ale ze ja nie wiedzialbym o tym. A poza tym to wiecie jaki to klopot gdy emocje siegaja zenitu, osoba jest ta twoja wymarzona a tu trach....ona ma zachamowania, boi sie...caly czar pryska. Nie chcialbym dziewicy...brrr...no ale nie tylko seksem czlowiek zyje. Fakt jest faktem, ze jesli jedno ma bujna przeszlosc seksualna i podejrzewa ze drugie nie ma takowej to na poczatku lepiej nie mowic bo moze dojsc do zgrzytow. Ludzie powinni dobierac sie takze pod wzgledem seksu wiec w takich zwiazkach moze nic nie wyjsc a po co od razu sie podkladac i sluchac jakichs bredni o babiarzach czy dziwkach.

lepiej jak obydwie osoby beda mialy podobna przeszlosc. facet o malej przeszlosci przeszlosci lub prawiczek bedzie uwazal kobiete z bardzo bujna przeszloscia za dziwke

Gość dsfffd
Zgadzam sie, ludzie powinni sie dobierac zarowno pod wzgledem temperamentu, podejscia do seksu i doswiadczenia. Facetowi z doswiadczeniem nie powinno przeszkadzac doswiadczenie kobiety.

Gość ja wiem tyle
ze mnie nie oszuka zadna kobieta i jestem z tego powodu bardzo zadowolony :)

dsfffd masz 100% racji. a nie ze taka pani po przejsciach bedzie sie z prawiczkiem wiazac, a on ryczal po nocach, ze kocha puszczalska zdzire

Gość do ja wiem tyle
nie badz taki pewien, moze moze kazda oszukac, a nawet w rogi zrobic

Gość ja wiem tyle
w rogi tez nie zrobi, zapewniam Ciebie w stu procentach :) wystarczy troszke pomyslec i sie pouczyc, chociaz podstaw chirologii.

Gość ja wiem tyle
napisze jeszcze to, ze dzieki temu dwoch przyjaciol nie zwiazalo sie wlasnie z kobietami majacymi zbyt bujna przeszlosc seksualna. niby byly takie urocze, ale fakt, ponoc seks byl z nimi dobry, jednak nic wiecej :)

Gość do ja wiem tyle
nawet dziewica mogla juz robic loda badz uprawiac robotki reczne z calym gimnazjum. dziewica, ktora miala kilku lub wiecej partnerow, z ktorymi uprawiala petting na golasa jest twoim zdaniem porzadna? moim zdaniem nie

Gość ggggggghhhhhhhh
a co powiedzielibyście o kobicie która ma 27 lat jest dziewica ie ma błony dziewiczej od posstawówki ma problemy ginekologiczne bo bawiła sie swoim brudnym paluszkiem, zaniedbbała sprawe i zrobiła sie nadzerka od zakazenia bakteryjnego a trudno sie pozbyć infekcji jak ma sie duzą nadzerkę

Gość do ja wiem tyle
jest dziewica, bo z facetami nie obcowala seksualnie

Gość ja wiem tyle
dlugie zwiazki emocjonalne zazwyczaj prowadza do lozka, temperament seksualny i emocje maja swoje odbicie na dloni jak rowniez kazde zalamanie psychiczne i ubytki, zmiany. jezeli ktos ma bogata przeszlosc i o tym sam wie, to ma zapisane. mankamentem byloby np. "pranie mozgu", ale i tak byloby to zachwianie psychiczne prowadzace do uszkodzenia nerwow, ktorych zakonczenia sa w koncu na dloniach, stad chirologia. pozdrawiam :)

Gość ja wiem tyle
do ggggggghhhhhhhh, kobieta powinna chyba sie zglosic do odpowiedniego lekarza ktory wysle ja na stosowna operacje.

Gość do ja wiem tyle
ja chyba tez. ale i tak lepiej tak manipulowac rozmowa zeby wyciagnac prawde o przeszlosci. mi sie zdarzylo, ze kobiety same mi powiedzialy o swojej bujnej przeszlosci

Gość trzeba wiedziec czy kobieta
jest porzadna czy nie. dlatego przeszlosc jest wazna

Gość ludzie się nie zmieniają
puszczalska zawsze będzie sie puszczac chyba że ze strachu że ja facet rzuci troche przystopuje. bajlepsza jest ta bajeczka : "wyszalałam się"..dziecko to sie tak nie da, albo cie pipka swedzi i szalejesz albo nie......przejeść to ci sie morze jak skończysz 50 lat i hormony opadną

Gość ja wiem tyle
tez mam takie podejscie do kobiet. mowia prawde o sobie zanim przeczytam. najfajniejsze jest to, ze sa takie, ktore owszem, mialy duzo z seksem do czynienia, ale nie z duza iloscia partnerow i naprawde, sa to porzadne dziewczyny, wrazliwe, kochajace, jednak zawiodly sie lub zostaly oszukane. nie mozna generalizowac ze kobieta ktora miala 2-3 partnerow, ale w zwiazkach emocjonalnych, jest z gory nazywana "szmata". tego okreslenia uzywam dla tych, co nie szanuja swojego ciala i duszy, zaspokajajac tylko swoj poped seksualny, co nie jest czynnikiem typowo ludzkim lecz zwierzecym.

dokladnie popieram cie. porzadna kobieta uprawia seks tylko z milosci i nie idzie z facetem szybko do lozka, bo sie nie puszcza

Gość upupuppppppppppppppppppppppppp